2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Aynen bende dün baktım senin gibi almılım bende sık sık çiş kaka taşınca yıka giy falan az almışım ddm. Eşim de bu çocuğa kıyafet almadık mı biz diyor:) lcw de çok güzel takımlar kısa kollu şortlular var fiyatları da uygun canım bakabilirsn.trendyolda bir sürü vardı dün baktım sonra vazgeçtim almadım. Bakabilirsn canım.

Sen orda kac günde bir gidiyorsun kontrole?

Perşembe git bence bekleme ya, belki bi belirti vardır doğurur gelirsin =)
Bakalım gerci kızımı burakıp gitmek o kadar ağırki doğumada olsa bir yanda diyorum kızımla yanlız son günlerimiz her anın tadını cıkarıyım
Biraz daha dursun ama iyi olduğnu bileyim bir yandan da artık doğuruyım iki kızımlada daha aktıf zaman gecire bileyim cok karmaşık duygulardayım işde.

Ben yaşıyorum ben de merak ediyordum bunu kayınvalidem yoruluyor ondan oluyor dedi ama bilemedim.
Emzirmeye yeni başlayınca da oluyor bence yorgunluk degil .Sebebini ogrenirsen beni de bilgilendir canim.
Insallah hepsini atlatırsınız. Cok zor bir surec .Ama en kotu gunler olarak gecmiste kalacak hepsi insallah .Hastaneden çıktık evimizdeyiz mujdesini bekliyoruz .

Kaç saatte bir kaç dk emziriyorsun mama veriyor musun
Düzeldi mi şimdi
Uyursa 2 saatte bir uyandırıp emziriyorum .Saat dk kavrami yok kendi birakiyor .Zaten zor tutuyor 15 dk tutmaya calisiyor saskin oğlum .Mamayi da aksam yatmadan ve gece uyandiginda veriyordum .Ama 5 saattir uyanik doymadigini düşünüp az once mama verdim hos hala uyanik ve huzursuz .Evet duzeldi mamadan sonra mutlaka su veriyorum dr vermen lazim dedi.

Kızlar oğlum büyük tuvaletini yapmıyor bi yardım edin banaaaa dün hastaneden aldığmdan beri mama vermedm hiç emzirdm hep idrarını yapıyor ama diğeri yok :/
Bize hemşire ve çocuk doktoru bazen günlerce kaka yapmayabilir ama idrar önemli günde en az 8 idrar olmalı demişti ama bu konuda farklı görüşler de var hangisi doğru bilemedim

Kızlar kanguru kullanan var mı aranızda marka model tavsiyeniz varsa alırım faydalı bişi gibi geliyor ama piyasa araştırması yapmaya mecalim kalmadı

Kizlar bisey sorcam. Bebeğim emerken kafasi ve cenesi titriyor .Ağlamazken sakin sakin emerken oluyor .Acaba kendini mi kasiyor ?Boyle bir durum yasayan var mi ?
Canım çene titretme doğuştan gelen reflekslerden biri normal yani. Benim oğluşum da titretiyor arada. Ama memeyi yakalamaya çalışırken o kadar acemi ve tatlılar ki yiyesim geliyor

Kızlar oğlum büyük tuvaletini yapmıyor bi yardım edin banaaaa dün hastaneden aldığmdan beri mama vermedm hiç emzirdm hep idrarını yapıyor ama diğeri yok :/
Canım ilk zamanlar düzensiz kaka normal. Hatta 5 günde bir bile yapabilirmiş. Biraz daha sabret bekle 5 günü aşarsa doktora sorarsın.

Çok teşekkür ederim canım :)
Kanguru almak istiyorum ama birtürlü hangisini alacağıma karar veremedim. Alsam aslında evde de dışarda da rahat ederiz belki.
Notlar içinde sağol canım çoğunu deniyorum zaten diğerleride aklımda bulunsun.

Kızlarımda hiç böyle bi sorun yaşamamıştım, Onlar emiyolardı tam manasıyla, oğlum 2 3 defa çekiyo sonra emzik gibi kullanıyo memeyi, dudak tiryakisi içine çekmiyo

Geçmiş olsun canım inş bu kötü günleri atlatıp uzun ve güzel günleriniz olacak ateşle. Büyük sıkıntıların arkasından büyük müjdeler gelir.

Doldurmuş bezini demin :)) bakalım takip edeceğim sağol canım
Ne demek canım benim oğluş da doğunca 24 saatten fazla kakasını yapmamıştı canım. Ama nırmalmiş bazen günde 5 kere yapar bazen 5 günde bir dediler ilk zamanlar. Birde siyah kakadan sarı kakaya geçiş döneminde de biraz yapmayabiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…