2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Biz ilk ay aşımı olduk bugün ne çabuk geçiyor zaman. Ebe sağolsun moralimi bozup yolladı. Neden mama veriyormuşuz en sağlıklısı anne sütümün bakanlık bile yasaklamış kaç doktora sırf bu sebepten dava açılmış biberon neden kullanılmış mış mış da mış mış kilo alamıyoruz diyorum yarım saatte bir emzirceksin şunları yicen kesintisiz 2saat uyucan diyor. Allak bullak etti beni.

Hastane ile sağlık ocağı farklı mı oluyor? İyice kafam karıştı. Rotayıda doktoruna sorucam perşembe gittiğimde.
Yok yok yaň etkilerinden ya da aşının markasından falan değil onlar hakkında bir fikrim de yok. Bizimki alerjik bebek olabileceği için eğer alerji gelisirse müdahale etsinler diye. Yoksa sağlık ocağında yaptirtcaktim ben dd

Kizlar basim catliyor parol ictim tabii ki de gecmedi .Gebelikten once agir haplarla zor geciyordu .Annem yarim saat ancak oyalayabildi bebegi. Sabah ezaniyla uyandi daha uyanik

Hastane ile sağlık ocağı farklı mı oluyor? İyice kafam karıştı. Rotayıda doktoruna sorucam perşembe gittiğimde.
Gruptaki postunu gördüm yazdıklarından tahmin ettim sen olduğunu inşallah ise ise yarar oradaki tavsiyeler. Söylediğin gibi daha ılımlı bir grupmus orası. Sıfırdan memeye donen bebekler de varmış ya bak ben de umitlendim simdi

Benimde sütüm azdı canım hep sulu gıdalar tükettim lactamil içtim kendim ayrıca mamada vermekte zorunda kaldım tabii ikizleri doyurmak kolay olmuyor :) aptamil verdim anne sütüne yakın diye doktorumda onu önerdi zaten memnunda kaldım

Kizlar basim catliyor parol ictim tabii ki de gecmedi .Gebelikten once agir haplarla zor geciyordu .Annem yarim saat ancak oyalayabildi bebegi. Sabah ezaniyla uyandi daha uyanik

Doktor bana voltaren yazmisti dogum sonrasi agri oldukca ic diye. Sadece parolla sinirli degiliz artik diye biliyorum

Aynıyızz banyodan sonra uyurdu bugün oda yok
Annem de banyo yaptırdı ayni düşünceyle yok su uykusunu acti kucuk beyin.Biraz annem tuttu ya simdi miz miz emiyor.
Doktor bana voltaren yazmisti dogum sonrasi agri oldukca ic diye. Sadece parolla sinirli degiliz artik diye biliyorum
Evde su an kullanabilecegim sadece parol var canim.Gecmezse gidip igne yaptırcam .Benim agrilar bazen 3 4 gun sürüyor.

Oo gecmis olsun cok kotu gercekten. Bazen oyle uykusuz oluyorum ki dolaptan sut veriversem ne fark eder dedigimi bile hatırlıyorum. Birde agri olsa cok daha zor olur. Agri esigim zaten yuksekti iyice tavan olmus. Dun esim boynuma dokundu yumurta kadar kulunc varmis. Bastırınca bi acidi ki anlatamam. Gecen gun dustum bacagim komple morarmis eve gelince baktim oyle gördüm. Sirtimi pencereye yada dolap kapagina çarptım sanirim yine yumru olusup kapkara olmus. Böyle geciyor gunler. 22 gunluk oldu. Az once alnindan öptüm güldü. Gıdıkladı galiba dedim kolundan optum gene guldu. Iyi enerjiye birikmis enerjiye guluyorlarmis. Kas denemesi gulme de degil ağlama da yapiyorlarmis. Bu gulucukler ayakta tutuyor beni. Yoksa vucudum harap oldu

Bebekleri uyutmak icin bebek arabasinin pusetini oneriyorum birde kagit pecete ile gozlerini kapattirmak. Ve iki kas arasina masaj yapmak. Bunlar bizde ise yaradi hep insallah sizde de yarar
Kızlar bende bebek arabasinin pusetini oneriyorum onu yatagindan daha cok seviyo. Pusetin icinde kayboluo tabide biz icine battaniye serdik yukselttik hatta bi arkadasa soylemistm oda yapti onun bebegide sevmis

Emzik kullanan varmı hangi marka model tavsiye edersiniz buraya kadar dayanabildim maalesef

Demirin düşmüş bence kansızlık yaşıyorsun gibi geldi bama canım

Kızlar bende bebek arabasinin pusetini oneriyorum onu yatagindan daha cok seviyo. Pusetin icinde kayboluo tabide biz icine battaniye serdik yukselttik hatta bi arkadasa soylemistm oda yapti onun bebegide sevmis
Bizimkide sürekli pusette uyumayi seviyor

Cnm sağlık ocağında aşıların sirkülasyonu daha fazla olduğu için daha taze deniyor

Ben sağlık ocağında yaptırıyorum kizlarimdada öyle yaptım evet yan etkileri var ateş vs gibi ama kizlarimda olmamıştı ozelle sağlık ocağı aynı tek farkı bazi aşıları devlet yaptirmiyor özel de yaptırıyorsun tek farkı o bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…