- 5 Nisan 2018
- 211
- 169
- 53
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #57.981
Peki faydası oluyo mu sutum yetmiyo mecbur mama veryorum.
Ben de mama veriyorum. Daha duzenli kullanamadim canim yeni aldim sayilir .Bence ekonomik degil 1 kutu 200 gram ve 5 porsiyon cikiyor 18 TL .Ben Humana da iciyorum o daha uzun gidiyor .Sutum yetmiyor cümlesini kurmamaya çalışıyorum. Stresimi azaltmayi ve bol su icip iyi beslenmeyi deniyorum .Once gündüz de mama veriyordum .Simdi bebek hep memede .Cok sukur gunduz 1 kez gece 2 kez 60 cc veriyorum bazen bitiremiyor .Bebegim 21 günlük. Oncesinde gunde 6 7 kere mama veriyorduk. Sunu fark ettim ne kadar moral ve memede tutma o kadar az mamaya ihtiyaç.Peki faydası oluyo mu sutum yetmiyo mecbur mama veryorum.
Lactamil çay mı süt gibi olan mı canımBenimde sütüm azdı canım hep sulu gıdalar tükettim lactamil içtim kendim ayrıca mamada vermekte zorunda kaldım tabii ikizleri doyurmak kolay olmuyor :) aptamil verdim anne sütüne yakın diye doktorumda onu önerdi zaten memnunda kaldım
Kesinlikle öyle. Ama mesela benimki süt istediği kadar gelmediğinde hiçbir şekilde sakinleşmiyor. Ben 7 kez mama veriyorum günde. Çoğalsın diye sağım da yapıyorum. Ama sonuç pek değişmedi. Böyle giderse memeden tamamen kopacak diye korkuyorum.Ben de mama veriyorum. Daha duzenli kullanamadim canim yeni aldim sayilir .Bence ekonomik degil 1 kutu 200 gram ve 5 porsiyon cikiyor 18 TL .Ben Humana da iciyorum o daha uzun gidiyor .Sutum yetmiyor cümlesini kurmamaya çalışıyorum. Stresimi azaltmayi ve bol su icip iyi beslenmeyi deniyorum .Once gündüz de mama veriyordum .Simdi bebek hep memede .Cok sukur gunduz 1 kez gece 2 kez 60 cc veriyorum bazen bitiremiyor .Bebegim 21 günlük. Oncesinde gunde 6 7 kere mama veriyorduk. Sunu fark ettim ne kadar moral ve memede tutma o kadar az mamaya ihtiyaç.
Emzik kullanan varmı hangi marka model tavsiye edersiniz buraya kadar dayanabildim maalesef
Ayni şekilde memede uzun sure tutmaya çalışıyorum ama bebeğim 18 gunluk ve goguslerm hala düzelmedi uçları yarik yarık çok aciyo.Ben de mama veriyorum. Daha duzenli kullanamadim canim yeni aldim sayilir .Bence ekonomik degil 1 kutu 200 gram ve 5 porsiyon cikiyor 18 TL .Ben Humana da iciyorum o daha uzun gidiyor .Sutum yetmiyor cümlesini kurmamaya çalışıyorum. Stresimi azaltmayi ve bol su icip iyi beslenmeyi deniyorum .Once gündüz de mama veriyordum .Simdi bebek hep memede .Cok sukur gunduz 1 kez gece 2 kez 60 cc veriyorum bazen bitiremiyor .Bebegim 21 günlük. Oncesinde gunde 6 7 kere mama veriyorduk. Sunu fark ettim ne kadar moral ve memede tutma o kadar az mamaya ihtiyaç.
Kızlar gaz için hangi ilacı kullanıyorsunuz? Rezene çayı veriyo musunuz bebeklerinize?
valla sabah bende aynı şeyi düşündüm 40gün sürecekmi diye Allah günah yazmasın sıcakta çok zor oluyor bide okadar ay olmayınca şimdi bi bitemedi diyorumKizlar 20 gun olacak hala damla damla kanamam bitmedi. Yaz gunu ped kullnmaktan cok bunaldim. İlla 40 gun surecek mi bu yaa
Canım ben artık uyandırmıyorum. Acıkınca kendisi uyandırıyor beni. Yarın 40 günümüz doluyor bizimKızlar gece bebeğiniz uyurken 3saatte bir besliyor musunuz??
Doktor sordum bu gün artık kendi uyanır sen uyurken besleme dedi. Acıkıp kalkar mı kendi acaba? Aç kalmasın yawrum? İlk 3gün anlamayıp aç bırakmışı sarılık oldu oğlum o yüzden korkuyorum bişey olacak diye.
Ben de öyleydim. Yeni duzeliyor .Mememin birinin ucu yok diye onu almiyordu bile. Sagim yapıyordum yok 15 cıktı yok 20 diye üzülüyordum.Sagim yaparken bebek uyaniyordu.Saginca disarda bekleme suresi dolmadan vermeye çalışıyordum. Ya da direk posetle sonra makine aparatlarini temizle .Cok zahmetli geldi .Annem ben varken yetisemiyorsun gidinde ne yapcan surekli emzir sagmak yerine dedi ve oyle yapmaya basladim .Hatta oglum 10 gun meme tutamadi .Sadece agzina aldi o da aglaya ağlaya enjektorle yandan mama damlatarak emmeye alistirdik.Ben bu bebegi emzirirken hep birine mi ihtiyac duyacağım diye cok agladim .Ama emzirdikce duzeliyor onu anladim .Kesinlikle öyle. Ama mesela benimki süt istediği kadar gelmediğinde hiçbir şekilde sakinleşmiyor. Ben 7 kez mama veriyorum günde. Çoğalsın diye sağım da yapıyorum. Ama sonuç pek değişmedi. Böyle giderse memeden tamamen kopacak diye korkuyorum.
Ben emzirip arkasindan hop lansinoh suruyorum .Sutyen takmiyorum havasiz kalmasin diye .Göğüs pedi alerji yapıyor sadece misafir gelince sutyen ve ped takiyorum .Bebegi memeye tam yapistiriyorum arada milim mesafe kalsa cekistirince hemen yara oluyor .Ayni şekilde memede uzun sure tutmaya çalışıyorum ama bebeğim 18 gunluk ve goguslerm hala düzelmedi uçları yarik yarık çok aciyo.
Hic saat kurmuyorum kurunca saatten once uyanmis oluyor kac kez denedim .Geceleri genelde uyanik geçiyor zaten. Cogu zaman kafami arkaya yaslamis uyuyup kaliyorum esim uyandiriyor.Kızlar gece bebeğiniz uyurken 3saatte bir besliyor musunuz??
Doktor sordum bu gün artık kendi uyanır sen uyurken besleme dedi. Acıkıp kalkar mı kendi acaba? Aç kalmasın yawrum? İlk 3gün anlamayıp aç bırakmışı sarılık oldu oğlum o yüzden korkuyorum bişey olacak diye.
Valla sorma ben kızımda bazen dışarıda bekledim sonra sonra alıştım epey zaman oldu dört sene kadar şimdi durum yine başa döndü gecen hastanede kan alınırken eşim içeri girdi bız kızımla dışarıda bekledik bu sefer de kızım ağladı kardeşime iğne yapıyorlar diye onların sağlığı için deyip teselli etmek lazım kendimizi ınsallah hiç hastalık sıkıntı çekmesin kuzular Rabbim esirgesinSağlık ocağında karar kıldım. Cuma 3 er aşıdan 6 aşı oyyyyyy. Yürek dayanmaz ağlamalarına
Ben dogdugundan beri uyandırmıyorum kendi uyanıyor genelde 2-3 saatte bir uyanıyor seninkide uyanır merak etme canimKızlar gece bebeğiniz uyurken 3saatte bir besliyor musunuz??
Bebeğin kaç günlük oldu canımKızlar gece bebeğiniz uyurken 3saatte bir besliyor musunuz??
Kızlar icinizde ana kucagi kullanan varmi. Ben titresimli bitane siparis verdim insallah kolaylatir benidun annemde gitti meger ne vok faydasi varms bana bugun cok zordu ustelk kizim saat 12 den beri uyumuyo arada yarm saat 15 dk kadar uyumustur gozleri kayiyo surekli ama uyumamakta direnio
Ben de sabah uğurlayacagim annemi. Cok üzgünüm yarin ne yapacagimi düşünüyorum. Benimki sabah 5 ten bu yana toplam 2 saat uyuduKızlar icinizde ana kucagi kullanan varmi. Ben titresimli bitane siparis verdim insallah kolaylatir benidun annemde gitti meger ne vok faydasi varms bana bugun cok zordu ustelk kizim saat 12 den beri uyumuyo arada yarm saat 15 dk kadar uyumustur gozleri kayiyo surekli ama uyumamakta direnio
32.haftada bıraktırdı doktorum.Arkadaslar hamileligi boyunca coraspin kullanan oldu mu? Kullandiysaniz kaçıncı haftada biraktirdi doktorunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?