2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın herkese gece 3-6 arası sürekli kımızımı uyutmaya çalıştım ve 6 da basardım ama sonra her saat basında uyandı ve şimdi göğsümde uyuyor birlikte bir fotoğrafımızı çekeyim demiştim birde ne göreyim hoş gelmiş göz altı torbalarım uykusuzluk ve yorgunluk yüzümden okunur oldu ama çok şükür bugünümüze

Gun
Günaydın canım bnim kirikim çıkalı 1 hafta oldu şükür yeni yeni toparlandik bu gün gece ilk defa düzgün uyudu uyku düzenimiz çok bozuktu saat başı yarim saatte bir ama bugün üç saate bir kalktı şükür sizin bebiş ne durumda

Evet Cnm göz temasına ve gülmeye başladı benim oğlumda :)

Canım faydalı bilgiler var mı ya? Emzirme sanatında bebeği emzir de emzir diyorlar bebeğim emmiyor kısmıni kabul etmiyorlar bir türlü. Dolayısıyla sagimla ilgili detay da vermiyorlar. Sen söylediğin gruba katılma başvuru yaptım. Belki sütüm sagarak yeniden gelir

Ay o grup beni benden aliyor. Bugun basim agriyor desen daha cok emzir biberon zehiiiir emzik zehiiiir. Cocugum 16 yasina girdi artik memeden kessem mi? Hayiiiir onun senin tenine ihtiyaci var hem anne sutu ergenlik sivilcelerine iyi gelir cok emzir daha cok emziiiiiirr.

Kızlar sizde de kalp çarpıntısı oluyor mu bebeği uyutup yerine bırakınca iki dakika dinleniyim diyorum yüreğim ağzımda sanki uyanacak ağlayacak diye bir huzursuzluk var içimde kahvaltıyı canım istemiyor ağlamak geliyor bazen içimden depresyona mı giriyorum ne oluyor bana

Ay o grp moralimi bozmaya başlamıştı kapattım gönderilerini. Bu sağım grbu bana daha uygun geldi.

Hahahahha evet ya

Kızlar aşıları sağlık ocağında mı özelde mi yaptıracaksınız? Bu cuma 2. Ay aşılarına gideceğim sağlık ocağına. Yan etkileri olan aşılarmış. Biraz teredütte kaldım. Aynı kalite midir?

Ben hastanede yaptırcam sanırım. Bizimkinin alerji ihtimali olduğu için hastanede yaptır kesinlikle diye oneriler geldi. Rotavirusu aşısını hiç yaptirmicam

Ben hastanede yaptırcam sanırım. Bizimkinin alerji ihtimali olduğu için hastanede yaptır kesinlikle diye oneriler geldi. Rotavirusu aşısını hiç yaptirmicam
Hastane ile sağlık ocağı farklı mı oluyor? İyice kafam karıştı. Rotayıda doktoruna sorucam perşembe gittiğimde.

Sorma bizim bakınma saatimiz de gece 3 5 benim tam derin uyuduğum saat. Keşke bizimkide 6 8 e alsa

Bak yöntemi soyleyeyim. Gece uyandiginda yatagina koydum hic bakmadim sadece pis pis dedim. Mizmizlaninca hafifce poposuna vurdum. Altini sadece az yanan gece lambasi ile actim. Saat 6 olunca perdeleri actim isiklari actim konustum onunla oyun oynattim eliyle ayagiyla oynadik. Tossie diye bi yatak aldim ustune tulbent ortup onda yatırıyorum besigi cok buyuk ve derindi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…