2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Oy ne guzel .Ben de heyecanla anlamli güleceği zamanları bekliyorum.
Günaydınlar :) (hiç uyumamış olsakta..)
Gunaydin canim .Gece gunduz kavrami karisti iyice

40 imin çıkıp akşam gezmelerine gitmek istiyorum annem gitmeden. Yoksa 3 çocukla hayal olacak. Off poff bunaldım iyice evde yaa

Canim gecmis olsun ..Sutunun kesilecegini düşünüp olumsuz mesajlar verme kendi kendine .Bu cok onemli .Bir anne vardi emzirme grubunda okudum yazdigi seyi .3 yasindaki cocugu birakmis emmeyi 5 ay sonra tekrar emzirmeye baslamis .Dusun nasil bir nimet.Sen surekli memede tut .Bir de tum yesillikler sut artirmiyor .Dereotu faydaliyken maydonoz ve nane azaltiyor .Saracoglu nun bir konusmasinda dinlemistim.

Günaydın arkadaşlar, umarım herkes için güzel, sakin ve bol sütlü bir gün olur.
Okuduklarıma göre her annenin bebeğine yetecek sütü varmış ama benim yok ne yapsam 20 cc ye bile ulaşamıyorum bebeğim bir buçuk aylık bu miktar asla yetmez üç katı olması gerekiyor ama olmuyor

Ben göbek kıvırcık biber domates salatalık cok seviyorum. Birde lactamil süper süt yapıyordu bende o bile yapmıyor şuan. Dr a sordum iki gün çok acıdı zor emzirdim şahsım o arada açıdan kaçmıştır dedi bol bol emzir dedi ama adam süt gelmeyince itiyor haliyle emmiyor ki

Benim ilk hafta sutum gelmemisti sagmakla emzirmek ayni degil diye hep memede tuttum .Esim ya da annem enjektorle yandan mama damlatti memeden geliyormus gibi cekti .Bunu dene istersen ya da finger feeding .

Hepimiz aynyz sanırm 5ten beri ne o gözünü kırptı ne ben kısır bi döngüye girdk altını değiştir emzir gaz çıkar yatağına koy hop göZler fora..
Aynen canim .Simdi de uyudu .Ama ben esimi ugurlayacagim kahvalti yapacagim derken ayaktayim .Öğleden sonra da misafir gelcek yine uykusuz kalcam .

Oy ne guzel .Ben de heyecanla anlamli güleceği zamanları bekliyorum.

Gunaydin canim .Gece gunduz kavrami karisti iyice
valla bi acayip olduk her gece farklı bazen uyanmıyor bazen hiç uyumuyor bu gecede saat başı uyandı 10 dk emip uyudu ben tekrar uykuya dalmadan tekrar uyandı sersem gibiyim

Günaydın. Bende uyumadım desem yeri.butun gece emzirdim doymadım en son mama verdim uyudu.
Bende en son mama mı versemde uyusa dedim 2 gündür şükür mama vermiyorum keyfi durumu bozmiyim dedim

Aynen canim .Simdi de uyudu .Ama ben esimi ugurlayacagim kahvalti yapacagim derken ayaktayim .Öğleden sonra da misafir gelcek yine uykusuz kalcam .
Bizm rutinimz oldu artk 4-5 te uyanıyor öğlene kadar sıkıntı gaz ve kaka mahvediyor çocuğu. Bende eşimi gönderdm annemi aradm gel diye o gelince biraz dinlenmek niyetndeym.. bu dönemde benmde gelen gidenm eksik olmadı sağolunlar ama bizi çok yoruyo budurum. Ben diyorum ki hayatta 40lı kadına gitmem zormuşş

Günaydın kızlar benim de uyku düzenim mahvoldu artık bebek uyusa bile ben uyuyamıyorum ama başım çatlıyor halsizlik oluyor böyle bi durum yaşayan var mı aranızda ne yapacağım

İ

Ne guzel annen varsa yakininda cok sanslisin .Biz yarin ugurlayacagiz anneannemizi cok üzgünüm

Kızlar face’de sağarak süt veren anneler isminde bir grp var. Benim gibi sağan arkadaşlar baksın faydalı bilgiler var.

Ben hastane tipi pompa kiralamaya karar verdim. Az gelen göğüsümde işe yarar belki. Power pumping denilen bir şey var o grpta gördüm onuda uygulucam. Az gelen göğüsümü terbiye edebilirsem mamaya gerek kalmayabilir.

Günaydın kızlar benim de uyku düzenim mahvoldu artık bebek uyusa bile ben uyuyamıyorum ama başım çatlıyor halsizlik oluyor böyle bi durum yaşayan var mı aranızda ne yapacağım
Uykusuzluk benim de başıma vuruyor dun de berbatti yine bas agrisiyla uyandim .

Kızlar dikişlerim çok acıyor çocuğu tutmaktan. Sizde de oluyor mu? Sızım sızım sızlıyor bazen. Dışardan bir şey yok, içten acıyor...sizde de aynı his var mı?

Ever canım uzun süre kucağımda tuttuğumda dikişlerim acıyor malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…