2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim doktor da ben yaparım aşıları sadece ikinci ay aşısı yok elimizde onu sağlık ocağı yapar dedı bende hala karar veremedim kim yapsın ebe tecrübeli gun de kaç bebek geliyor kım bilir Doktorumuz da cerrahpaşa mezunu gercekten iyi daha bir hafta var düşünmeye devam :)

Sağlık ocağında karar kıldım. Cuma 3 er aşıdan 6 aşı oyyyyyy. Yürek dayanmaz ağlamalarına

Lactamil kullanan Kızlar size bir sorum var :) burada görünce internetten sipariş ettim ama bitki çayını almışım. Sizin kullanıp da sütünüzü arttıran hangisiydi acaba :) ben internetten ilk gördüğümü alıverdim içini açınca başka süt arttırıcıları da olduğunu gördüm yanlış mı aldım ki

Aynıyızz banyodan sonra uyurdu bugün oda yok
saat 5 oldu bizimki tum gun haci yatmaz gibi yatip yatip kalkti. 1 saat guzel uyumadi ki bir isimi yapayim. Valla dayanamiyorum artik. Hayatimin geri kalanini nasil boyle gecirecegim bilmiyorum.

Uyumadikca da yirtinarak agliyor

Masallah .Ben cok dayaniksizim gercekten. Bas agrisi disindaki rahatsizliklara karsi biraz direncim var ama basim normal agrimiyor gercekten şakaklardan atiyor damarlar .Hareketsiz bir sekilde ferah bir ortamda uyuyup dinlenmeden hafiflemiyor .
Bebekleri uyutmak icin bebek arabasinin pusetini oneriyorum birde kagit pecete ile gozlerini kapattirmak. Ve iki kas arasina masaj yapmak. Bunlar bizde ise yaradi hep insallah sizde de yarar
Biz denemedik ama benimki baskasinin kucağında da durmayacak yatakta da babynestte de .Surekli mememde olcak .Esim de arabayi kurayim evde gezdir diyor .Aman bir de onu cikarma basima oturup emzirirken bile yoruluyorum dedim .
Emzik kullanan varmı hangi marka model tavsiye edersiniz buraya kadar dayanabildim maalesef
Avent ultrasoft bir gun denedik .Koala gibi yapıştı meme reddi yasadigimiz icin unutturmak icin 1 gun ugrastik .Ama guzeldi vesselam
Nasil bir sey paketini paylaşir misin ?

gelsin 2 saat cocugu tutsun da biz de uyuyalim

Guzel anneler meraba bayramda tatıle gıdıcez 2.5 yasında bı kızım var bıde 40 gunluk bı kzım var. Tatıle gıderken ıkı bebek arabası yerıne bı bebek arabadı bıde kanguru yada sling alayım dıyorum. Kanguru yada sling tavsıyesı olan varmı.

Eklentiler

• 6F5A9CE1-B314-4BBF-BFF5-7A77A805404A.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 44
Kizlar 20 gun olacak hala damla damla kanamam bitmedi. Yaz gunu ped kullnmaktan cok bunaldim. İlla 40 gun surecek mi bu yaa

Nereden nasıl ulasacaksınız emzırme danısmanına
İnstagramda izmiremzirmedanışmanı var ona sorabilirsiniz ben eğer görüşecek olursam ona danışıcam şimdi kendi kendime kademeli olarak mamayı azaltmayı deniycem sonucunda tartıda günlük 30 gr alırsa iyi yoksa danışman şart olucak mamayla devam etmek istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…