2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Canım hangi anakucagından aldın? Bende bakıorum ama karar veremedim.ana kucagı kullanıp memnun olanlar hangi markayı kullanıyor acaba?
D dehaaa ben hamıleyken almıştım 3 4 gündür kullanıyoruz gayet memnunum hatta daha önce niye kullanmaya başlamadık dedim. Kendi beşiğinden daha rahat ediyo ona yatınca

Kızlar bana fikir verin. Bebeklerinizin aylık rutin kontrollerini devlette mi yaptırıyorsunuz özelde mi? Benim doğum yaptığım hastanede ilk yenidoğan kontrol ücretsizdi 1. ay kontrolümüz hadi aynı hastanede dedim bebişin sarılığı geçmedi ölçtürdük 6,5 küsür çıktı doktor da bazen 3 aya kadar sarılık uzar ama karaciğerle ilgili bişi olmasın emin olalım diye kan tahlili istedi bebişin elinden 3 tüp kan aldılar ama bebiş çok ağladı onla beraber ben de çok üzüldüm sonra da acaba doktor işgüzarlık yapıp mı tahlil istedi diye şüphelendim. Sizce özel hastane mantığıyla gereksiz tahlil istemiş olabilir mi? Rutin kontrollere devlete giden var mı aranızda ? Artık özeldeklerin de niyetine güvenemiyorum bana fikir verin lütfen

Sadece coraspin mi kullaniyordun canim.yoksa igne de kullaniyor muydun
İğnede kullanıyordum canım 32.haftada coraspini bıraktık doğumdan önceki güne kadar iğneye devam ettik son gün yapmadım ertesi gün doğuma girdim sezaryen oldum , doğumdan sonra 10gün daha iğne kullandım şükür kurtuldum artk iğneden. Aydınlatmışımdır inşallah :)

Sagol canim benim vakit ayirip cevapladigin icin.ben sadece coraspin kullaniyorum.doktorum ilk kaybimdan sonra tedbir amacli vermisti.simdi de 33.haftada birakicaz dedi.ama insan yinede endiseleniyor birsey olur mu diye

Ben dogumumu özelde yaptım ama dediğin gibi ozellere guvenemiyorum isguzarlik yaptiklarini düşünüyorum
Bir aylık kontrolunde devlete gittim bildiğim güvendiğim bir doktora kalça usgsinide o yaptırdı her ay o doktora gideceğim
Devlettede iyi drlar var sende guvendigin bir dra sürekli gidebilirsin

Canım hangi anakucagından aldın? Bende bakıorum ama karar veremedim.ana kucagı kullanıp memnun olanlar hangi markayı kullanıyor acaba?
Canm resmini koydum bunu siparis verdk ilerdede sallanan saldalye olarak kullanilabiliomus 3yasina kadar netten baktm alanlar memnun insallah bende menun kalirim
Benm ilk yanliz gunum zor gecti canm ana kucagi dusunuodum bugun bu zorluktan sonra hemen siparis verdm
D dehaaa ben hamıleyken almıştım 3 4 gündür kullanıyoruz gayet memnunum hatta daha önce niye kullanmaya başlamadık dedim. Kendi beşiğinden daha rahat ediyo ona yatınca
Ben puseti kullaniyorum besiginden daha rahar edio ama ana kucagnda dahada rahat etcegini dusundum bide benm icinde dahaa iyi olucak insallah. Sen hangi ana kucagini kullaniosun

Eklentiler

• Screenshot_2018-08-06-18-06-42.webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 56
Bende nuna leaf var. Gündüzleri onda uyuyolar hafif sallana sallana işime yarıyor benim.

Bende buna bi bakayım.kimisi sadece 12 ay kullanılıo ben uzun sure kullanacagı bişi olsun istiorum.tiny love 4 yasına kadar kullanılıomus.seninkide iyiymiş bi arastırayım cok saol canım.

Kan falan almadılar hiç benimkilerden saçmaymış sorun yoksa yazık bebişlere. Ben özel muayenehannesine gidiyorum, yaşı olan bir doktor. Sadece üzerindekini çıkarıp rengine baktı. Bebeklerin. Özel hastanelere bende güvenmiyorum.

Fisherprice ı ben kullanıyorum cnm. Aşamalı olduğu için çok kullanışlı.

Canım bende ona baktım bugün eşime gereksiz geldi ama bizim emmeyle ilgili problemimiz var ben beceremiyorum galiba tutuşum yanlış geliyor. Sen konuştun mu hiç fiyatlar hakkında bilgin var mı

Bana hediye gelmişti canım titreşimli eşim titreşim zarar verir diye kullandırmadı doktora sordum almadıysanız gerek yok alışmasın ilk bir ay da kullanmayın dedi. Geçen koyduk bizimkinin de pek ilgisini çekmedi. müzik daha çok hoşuma gitti.

Banada titreşim cok gerekli gelmiyo.sonucta benim bebegim zaten sallanarak vs uyuyan bi çocuk diil.ama salonda iş vs yaparken yanımda uyur diorum.bide ilerde de içinde oturur.hep yatak odasında da kalmasın diorum.yatağından baska yerde yatırmayı dusunerek bilmiorum ki hata mı ediorum.

Arkadaşlar iyi akşamlar,bebeklerini kucaklarına alanlar güle güle büyütün,Ben kısmetse eylül annesi olucam,bir şey sormak istiyorum.Yenidoğan kıyafetleri çok küçük geldi bana bunlar çok kullanıldı mı?Fazla almak lazım mı?Yoksa 0-3 ay kıyafetleri mi???almalıyız?Bunun dışında iç zıbın bulmak zor,göbek bağı düşüne kadar ne giydirdiniz?

Bende nuna leaf var. Gündüzleri onda uyuyolar hafif sallana sallana işime yarıyor benim.
Insallah benmde isime yaricak canm buhun okadar zor bi gunduki zaten dusunuodum jemen siparis verdm
Bende buna bi bakayım.kimisi sadece 12 ay kullanılıo ben uzun sure kullanacagı bişi olsun istiorum.tiny love 4 yasına kadar kullanılıomus.seninkide iyiymiş bi arastırayım cok saol canım.
Bak P purple81 de kullaniomus. insallah isime yaricak:)
Fisherprice ı ben kullanıyorum cnm. Aşamalı olduğu için çok kullanışlı.
Videolarini izledm bende ordan karar verdm birazda seninde memnun kalms olmana sevndm canm. Biran once gelsn istiyorum:)

Benimki kabul etmez ki ise yarayacagini bilsem hemen alirim.Gazini cikarmak icin kaldirmaya bile tahammülü yok meme agizda olcak
Hal boyle olunca esimde de durmuyor.

www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/bebegimi-beklerken-arastirdigim-urunler.1049650/

Topigimin son sayfalarinda dogum sonrasi kiyafet ürün tecrubelerimi paylasiyorum bakabilirsiniz .Sordugunuz sorularin cevabi mevcut .
Ayrica bebek urunleri satan mağazalarda ic dis zibin diye satiliyor .Sadece 2 tane olmasi yeterli Hastane çıkışının içinde varsa ekstra gerek yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…