- 14 Kasım 2016
- 7.953
- 12.360
- 248
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #58.001
D dehaaa ben hamıleyken almıştım 3 4 gündür kullanıyoruz gayet memnunum hatta daha önce niye kullanmaya başlamadık dedim. Kendi beşiğinden daha rahat ediyo ona yatıncaCanım hangi anakucagından aldın? Bende bakıorum ama karar veremedim.ana kucagı kullanıp memnun olanlar hangi markayı kullanıyor acaba?
Sadece coraspin mi kullaniyordun canim.yoksa igne de kullaniyor muydun32.haftada bıraktırdı doktorum.
İğnede kullanıyordum canım 32.haftada coraspini bıraktık doğumdan önceki güne kadar iğneye devam ettik son gün yapmadım ertesi gün doğuma girdim sezaryen oldum , doğumdan sonra 10gün daha iğne kullandım şükür kurtuldum artk iğneden. Aydınlatmışımdır inşallah :)Sadece coraspin mi kullaniyordun canim.yoksa igne de kullaniyor muydun
Sagol canim benim vakit ayirip cevapladigin icin.ben sadece coraspin kullaniyorum.doktorum ilk kaybimdan sonra tedbir amacli vermisti.simdi de 33.haftada birakicaz dedi.ama insan yinede endiseleniyor birsey olur mu diyeİğnede kullanıyordum canım 32.haftada coraspini bıraktık doğumdan önceki güne kadar iğneye devam ettik son gün yapmadım ertesi gün doğuma girdim sezaryen oldum , doğumdan sonra 10gün daha iğne kullandım şükür kurtuldum artk iğneden. Aydınlatmışımdır inşallah :)
Ben dogumumu özelde yaptım ama dediğin gibi ozellere guvenemiyorum isguzarlik yaptiklarini düşünüyorumKızlar bana fikir verin. Bebeklerinizin aylık rutin kontrollerini devlette mi yaptırıyorsunuz özelde mi? Benim doğum yaptığım hastanede ilk yenidoğan kontrol ücretsizdi 1. ay kontrolümüz hadi aynı hastanede dedim bebişin sarılığı geçmedi ölçtürdük 6,5 küsür çıktı doktor da bazen 3 aya kadar sarılık uzar ama karaciğerle ilgili bişi olmasın emin olalım diye kan tahlili istedi bebişin elinden 3 tüp kan aldılar ama bebiş çok ağladı onla beraber ben de çok üzüldüm sonra da acaba doktor işgüzarlık yapıp mı tahlil istedi diye şüphelendim. Sizce özel hastane mantığıyla gereksiz tahlil istemiş olabilir mi? Rutin kontrollere devlete giden var mı aranızda ? Artık özeldeklerin de niyetine güvenemiyorum bana fikir verin lütfen
Canm resmini koydum bunu siparis verdk ilerdede sallanan saldalye olarak kullanilabiliomus 3yasina kadar netten baktm alanlar memnun insallah bende menun kalirimCanım hangi anakucagından aldın? Bende bakıorum ama karar veremedim.ana kucagı kullanıp memnun olanlar hangi markayı kullanıyor acaba?
Benm ilk yanliz gunum zor gecti canm ana kucagi dusunuodum bugun bu zorluktan sonra hemen siparis verdmBen de sabah uğurlayacagim annemi. Cok üzgünüm yarin ne yapacagimi düşünüyorum. Benimki sabah 5 ten bu yana toplam 2 saat uyudu
Saat 3 ten beri de araliksiz memedebu halde bile hazir yemegi yemeye vakit bulamadim nasil yemek yapcam nasil yiycem bilmiyorum .Esim en erken 9 da geliyor .Bazen daha da gec .
Ben puseti kullaniyorum besiginden daha rahar edio ama ana kucagnda dahada rahat etcegini dusundum bide benm icinde dahaa iyi olucak insallah. Sen hangi ana kucagini kullaniosun
Bende nuna leaf var. Gündüzleri onda uyuyolar hafif sallana sallana işime yarıyor benim.Kızlar icinizde ana kucagi kullanan varmi. Ben titresimli bitane siparis verdim insallah kolaylatir benidun annemde gitti meger ne vok faydasi varms bana bugun cok zordu ustelk kizim saat 12 den beri uyumuyo arada yarm saat 15 dk kadar uyumustur gozleri kayiyo surekli ama uyumamakta direnio
Canm resmini koydum bunu siparis verdk ilerdede sallanan saldalye olarak kullanilabiliomus 3yasina kadar netten baktm alanlar memnun insallah bende menun kalirim
Benm ilk yanliz gunum zor gecti canm ana kucagi dusunuodum bugun bu zorluktan sonra hemen siparis verdm
Ben puseti kullaniyorum besiginden daha rahar edio ama ana kucagnda dahada rahat etcegini dusundum bide benm icinde dahaa iyi olucak insallah. Sen hangi ana kucagini kullaniosun
Kızlar bana fikir verin. Bebeklerinizin aylık rutin kontrollerini devlette mi yaptırıyorsunuz özelde mi? Benim doğum yaptığım hastanede ilk yenidoğan kontrol ücretsizdi 1. ay kontrolümüz hadi aynı hastanede dedim bebişin sarılığı geçmedi ölçtürdük 6,5 küsür çıktı doktor da bazen 3 aya kadar sarılık uzar ama karaciğerle ilgili bişi olmasın emin olalım diye kan tahlili istedi bebişin elinden 3 tüp kan aldılar ama bebiş çok ağladı onla beraber ben de çok üzüldüm sonra da acaba doktor işgüzarlık yapıp mı tahlil istedi diye şüphelendim. Sizce özel hastane mantığıyla gereksiz tahlil istemiş olabilir mi? Rutin kontrollere devlete giden var mı aranızda ? Artık özeldeklerin de niyetine güvenemiyorum bana fikir verin lütfen
Birde kadınlardan bu tavrı görmek çok kötü. Kendi başlarına gelmemiş gibi ahkam kesiyorlar.gelsin 2 saat cocugu tutsun da biz de uyuyalim
Fisherprice ı ben kullanıyorum cnm. Aşamalı olduğu için çok kullanışlı.Canm resmini koydum bunu siparis verdk ilerdede sallanan saldalye olarak kullanilabiliomus 3yasina kadar netten baktm alanlar memnun insallah bende menun kalirim
Benm ilk yanliz gunum zor gecti canm ana kucagi dusunuodum bugun bu zorluktan sonra hemen siparis verdm
Canım bende ona baktım bugün eşime gereksiz geldi ama bizim emmeyle ilgili problemimiz var ben beceremiyorum galiba tutuşum yanlış geliyor. Sen konuştun mu hiç fiyatlar hakkında bilgin var mıİnstagramda izmiremzirmedanışmanı var ona sorabilirsiniz ben eğer görüşecek olursam ona danışıcam şimdi kendi kendime kademeli olarak mamayı azaltmayı deniycem sonucunda tartıda günlük 30 gr alırsa iyi yoksa danışman şart olucak mamayla devam etmek istemiyorum
Bana hediye gelmişti canım titreşimli eşim titreşim zarar verir diye kullandırmadı doktora sordum almadıysanız gerek yok alışmasın ilk bir ay da kullanmayın dedi. Geçen koyduk bizimkinin de pek ilgisini çekmedi. müzik daha çok hoşuma gitti.Kızlar icinizde ana kucagi kullanan varmi. Ben titresimli bitane siparis verdim insallah kolaylatir benidun annemde gitti meger ne vok faydasi varms bana bugun cok zordu ustelk kizim saat 12 den beri uyumuyo arada yarm saat 15 dk kadar uyumustur gozleri kayiyo surekli ama uyumamakta direnio
Bana hediye gelmişti canım titreşimli eşim titreşim zarar verir diye kullandırmadı doktora sordum almadıysanız gerek yok alışmasın ilk bir ay da kullanmayın dedi. Geçen koyduk bizimkinin de pek ilgisini çekmedi. müzik daha çok hoşuma gitti.
Insallah benmde isime yaricak canm buhun okadar zor bi gunduki zaten dusunuodum jemen siparis verdmBende nuna leaf var. Gündüzleri onda uyuyolar hafif sallana sallana işime yarıyor benim.
Bak P purple81 de kullaniomus. insallah isime yaricak:)Bende buna bi bakayım.kimisi sadece 12 ay kullanılıo ben uzun sure kullanacagı bişi olsun istiorum.tiny love 4 yasına kadar kullanılıomus.seninkide iyiymiş bi arastırayım cok saol canım.
Videolarini izledm bende ordan karar verdm birazda seninde memnun kalms olmana sevndm canm. Biran once gelsn istiyorum:)Fisherprice ı ben kullanıyorum cnm. Aşamalı olduğu için çok kullanışlı.
Benimki kabul etmez ki ise yarayacagini bilsem hemen alirim.Gazini cikarmak icin kaldirmaya bile tahammülü yok meme agizda olcakCanm resmini koydum bunu siparis verdk ilerdede sallanan saldalye olarak kullanilabiliomus 3yasina kadar netten baktm alanlar memnun insallah bende menun kalirim
www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/bebegimi-beklerken-arastirdigim-urunler.1049650/Arkadaşlar iyi akşamlar,bebeklerini kucaklarına alanlar güle güle büyütün,Ben kısmetse eylül annesi olucam,bir şey sormak istiyorum.Yenidoğan kıyafetleri çok küçük geldi bana bunlar çok kullanıldı mı?Fazla almak lazım mı?Yoksa 0-3 ay kıyafetleri mi???almalıyız?Bunun dışında iç zıbın bulmak zor,göbek bağı düşüne kadar ne giydirdiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?