- 14 Kasım 2016
- 7.953
- 12.360
- 248
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #58.021
Canm resmini koydum bunu siparis verdk ilerdede sallanan saldalye olarak kullanilabiliomus 3yasina kadar netten baktm alanlar memnun insallah bende menun kalirim
Benm ilk yanliz gunum zor gecti canm ana kucagi dusunuodum bugun bu zorluktan sonra hemen siparis verdm
Ben puseti kullaniyorum besiginden daha rahar edio ama ana kucagnda dahada rahat etcegini dusundum bide benm icinde dahaa iyi olucak insallah. Sen hangi ana kucagini kullaniosun
Burda arkadaşımın kullandığı vardı memnundu sipariş verdm resmdekinden aldım fiyatı da uygun bizi idare ediyor puseti hiç kullanmadım o çok dik bi kaç ay sonra kullanrm belkiSen hangi anakucagını kullanıosun canım? Ben tiny love baktım 4 yasına kadarda kullanılıomus ama bilemedim nasıl?
Korkma hiç birsey olmaz Allahın iznyle. Benm 3 genimde çıkmıştı sende tedbir amaçlı kullanılmış hiç endişe etme bende korkmuştum ama çok şükür geldi geçti Allah korktuğuna uğratmasın hiç bi konudaSagol canim benim vakit ayirip cevapladigin icin.ben sadece coraspin kullaniyorum.doktorum ilk kaybimdan sonra tedbir amacli vermisti.simdi de 33.haftada birakicaz dedi.ama insan yinede endiseleniyor birsey olur mu diye
Bizim sariligimiz olmadi daha dogrusu 3.gun 7.3 cikti, dr onemsiz bir oran sık sık besle dedi sadece kafasindaydi sarilik, topuktan bakildi degere hatta dr onu bile istemedi gerek yok ama siz istiyorsaniz baktiralim dedi ve sonrasinda hic kan vs istemedi, sizin sarilik degeri bizden de az buna ragmen nasil 3 tup kan ister dr unuz cok sacma kucucuk bebekten topuk kani zor aliniyorken bu eziyetten baska bisey degil bu degere gore, hastanenin ticari amac guden drlarindan uzak durmak gerek ama anlayamiyor insan, bu arada bizde ozelde devam ediyoruz kontrollere, kalca usg sini de ozelde yaptiricaz dr umuz dan simdilik memnunuz, uzman ve tecrubeli bir dr ins boylede devam eder..Kızlar bana fikir verin. Bebeklerinizin aylık rutin kontrollerini devlette mi yaptırıyorsunuz özelde mi? Benim doğum yaptığım hastanede ilk yenidoğan kontrol ücretsizdi 1. ay kontrolümüz hadi aynı hastanede dedim bebişin sarılığı geçmedi ölçtürdük 6,5 küsür çıktı doktor da bazen 3 aya kadar sarılık uzar ama karaciğerle ilgili bişi olmasın emin olalım diye kan tahlili istedi bebişin elinden 3 tüp kan aldılar ama bebiş çok ağladı onla beraber ben de çok üzüldüm sonra da acaba doktor işgüzarlık yapıp mı tahlil istedi diye şüphelendim. Sizce özel hastane mantığıyla gereksiz tahlil istemiş olabilir mi? Rutin kontrollere devlete giden var mı aranızda ? Artık özeldeklerin de niyetine güvenemiyorum bana fikir verin lütfen
Canim banada küçük geliyodu hamileyken. Ama az alma kesinlikle çünkü anca oluyo 0-3 aylar. Hatta bizimkine o bile büyük geliyodu şimdi 25 günlük daha iyi oldu. İç zibina da fazla gerek yok. Çıtçıtlı badiler al. Ben 0 ay lazım olmaz diye hep büyük aldım Çitcitli badileri doğumdan sonra 0-3 ay almak zorunda kaldik.. bebekler üstünü sık kirletiyo kusuyolar çişleri dışına çıkıyo kiyafet çok gerek oluyorArkadaşlar iyi akşamlar,bebeklerini kucaklarına alanlar güle güle büyütün,Ben kısmetse eylül annesi olucam,bir şey sormak istiyorum.Yenidoğan kıyafetleri çok küçük geldi bana bunlar çok kullanıldı mı?Fazla almak lazım mı?Yoksa 0-3 ay kıyafetleri mi???almalıyız?Bunun dışında iç zıbın bulmak zor,göbek bağı düşüne kadar ne giydirdiniz?
Kızlar bende bebek arabasinin pusetini oneriyorum onu yatagindan daha cok seviyo. Pusetin icinde kayboluo tabide biz icine battaniye serdik yukselttik hatta bi arkadasa soylemistm oda yapti onun bebegide sevmis
Bebeğin kaç günlük oldu canım
Canım ben artık uyandırmıyorum. Acıkınca kendisi uyandırıyor beni. Yarın 40 günümüz doluyor bizim
Kızlar biz de sabah 9 da yola çıktık memlekete gidyoruz varmak üzereyiz. Kocaeli de neme sıcağa dayanamadık köyümüze gidiyoruz 1200 rakım nem yok mis gibi asmalar domatesler biberler bahçede. Annem ben oğlum kalcaz. 1 hafta sonra eşim babamlar falan da gelecek 1 ay kalcaz
Bende aynısını yapıyorum ama evım sıcak maalesef ondan gecmıyor olabılır15.gündem itibaren başladık canım
bizimde islik gibi hafif sivilce gibi sıcaklardan oluyor büyük ihtimalle ıslak pamukla siliyorum arada zaten günaşırı banyo yaptırıyorum azaldı
Offff kızlar bıktım lohusalıktanda depresyonundan dabiyandan oğlum sürekli emmek istio uyuyo yataga koyuyoruz hop acılıyo gözler.biyandan sürekli evdeyim dısarı cıkmak die bildiğim doktora gitmek.eşim çıkalım dio ben dısarda aglarsa napıcaz nasıl emzircem korkusuyla cıkamıorum zaten hiç bi kıyafetimde olmuyo.emzirme sütyeni die aldıklarımda dar gelio.nasıl bişi anlamadım.90d almıstım o bile olmuyo noldu anlamadım.internettekilerde hep b cup.buyuk gögüslüydüm iyice büyüdü bulamıyorum kendime göre bi sütyen ya ağlıcam valla.hiç bişi olmuyo üstüme kendimden nefret eder oldum.bi banyo yapayım rahatlıyım diorum.daha girmeden uyuttugum oğlum cıktığımda uyanmıs gene meme istio.gene ter içinde kalıorum.coğu zaman bu duygular önemsiz oluyo ama bazende dayanamaz oluyorum hersey üstüme gelio sanki.kaçıp gitmek istiyo insan.bu ruh hali ne zaman bitcek.40 mız cıkınca bu depresyon bitio mu?
Canım 2.5-3 saat arası uyanıyor.ben 20. Günden sonra saat kurmadım hiç.Kaç saatte bir uyanıyor peki canım? Bizim de yarın 33.gün olacak.
sabah 5ten beri sadece 2 saat uyudu. Uyutup koyuyorum uyaniyor. Esimle kavga ediyoruz, surekli meme veriyorsun diyor. Cocuk diger turlu hep agliyor. Kapinin onune, balkona cikmak luks oldu. Elimiz kolumuz bagli. Emzigi kabul etmiyor, salliyoruz uyumuyor. Zor işte, bilmiyorum, bir an once buyumesini istiyorum.
Canım geçenlerde de yazmıştım. Gül suyunun içine Bebek pudrası koyup şişeyi iyice çalkala. İsilik olduğu zaman pudralı Gül suyunu sürersen faydasını göreceksin.Bende aynısını yapıyorum ama evım sıcak maalesef ondan gecmıyor olabılır
Amin canim Allah razi olsun cumlemizin insallah ❤❤Korkma hiç birsey olmaz Allahın iznyle. Benm 3 genimde çıkmıştı sende tedbir amaçlı kullanılmış hiç endişe etme bende korkmuştum ama çok şükür geldi geçti Allah korktuğuna uğratmasın hiç bi konuda
Her bebek farklı belki seninki sever oyalanıyor sende rahatlar işini falan yaparsın . İlk ay çok gerek yok bence ama sonrasında kullanılabilirBanada titreşim cok gerekli gelmiyo.sonucta benim bebegim zaten sallanarak vs uyuyan bi çocuk diil.ama salonda iş vs yaparken yanımda uyur diorum.bide ilerde de içinde oturur.hep yatak odasında da kalmasın diorum.yatağından baska yerde yatırmayı dusunerek bilmiorum ki hata mı ediorum.
Ben 34. Haftada kesmiştim aspirini canım.Amin canim Allah razi olsun cumlemizin insallah ❤❤
Sadece aspirin mi kullaniyordun igne de varmiydi canim? Sonrasinda bi gelisim geriligi yasamadin degilmiBen 34. Haftada kesmiştim aspirini canım.
İç zıbın almıştım ama ebeler onu giydirmedi çıtçıtlı badilerden kullandık bizde daha kolay hem kullanımı. Kıyafetlere gelecek olursak bebeğe bağla baştan bir sürü almaya gerek yok. Benim bebeğim küçük doğdu 0- 3 aylıklık çok büyük geldi yakası falan hep açık kalıyordu gidip yenidoğan aldık. Doğumdan sonrada alabilirsin başta işini görecek kadar al.Arkadaşlar iyi akşamlar,bebeklerini kucaklarına alanlar güle güle büyütün,Ben kısmetse eylül annesi olucam,bir şey sormak istiyorum.Yenidoğan kıyafetleri çok küçük geldi bana bunlar çok kullanıldı mı?Fazla almak lazım mı?Yoksa 0-3 ay kıyafetleri mi???almalıyız?Bunun dışında iç zıbın bulmak zor,göbek bağı düşüne kadar ne giydirdiniz?
Aynisini yaptim altina 2 tane battaniye ustunede pamuk battaniyesini serdim terlemesin diye,bizde esimle dusunuyoruz neden bu kadar sevdi puseti bilmiyoruz, gece cok huysuzluk yaparsa pusete aliyoruz artik sallanmasida hosuna gidiyor, ama yataktanda koparmamaya calisiyorum ilerde alismada zorluk olmasin diye..Kızlar bende bebek arabasinin pusetini oneriyorum onu yatagindan daha cok seviyo. Pusetin icinde kayboluo tabide biz icine battaniye serdik yukselttik hatta bi arkadasa soylemistm oda yapti onun bebegide sevmis
Titresm zarar verirmi hic bir fikrim yok ama gazini cikarmasina yardmci olur diyenlwrde var bilemedm.Bana hediye gelmişti canım titreşimli eşim titreşim zarar verir diye kullandırmadı doktora sordum almadıysanız gerek yok alışmasın ilk bir ay da kullanmayın dedi. Geçen koyduk bizimkinin de pek ilgisini çekmedi. müzik daha çok hoşuma gitti.
Benmki sallanarak uyumayi seviyo hatta bi ozaman benden haric uyuyabilio baskalari uyutabilio yada uyanik oldugu zamamlarda kendi kendine cok az duruo pusette sallicaksn yada kucagina alican yoksa durmuoBanada titreşim cok gerekli gelmiyo.sonucta benim bebegim zaten sallanarak vs uyuyan bi çocuk diil.ama salonda iş vs yaparken yanımda uyur diorum.bide ilerde de içinde oturur.hep yatak odasında da kalmasın diorum.yatağından baska yerde yatırmayı dusunerek bilmiorum ki hata mı ediorum.
Canm biz yarin 40gunluk olucaz hala yenidogan kiyafetleri giydiriyorum. Gobek bagi dusene kadarda hep bady giydirdim ben hicte sorun olmadiArkadaşlar iyi akşamlar,bebeklerini kucaklarına alanlar güle güle büyütün,Ben kısmetse eylül annesi olucam,bir şey sormak istiyorum.Yenidoğan kıyafetleri çok küçük geldi bana bunlar çok kullanıldı mı?Fazla almak lazım mı?Yoksa 0-3 ay kıyafetleri mi???almalıyız?Bunun dışında iç zıbın bulmak zor,göbek bağı düşüne kadar ne giydirdiniz?
Benmki hep kollarmda uyumak istiodu hava cok sicak ikimizde bayiliyoruz sicaktan pusetini battaniyeyle yukselttik orda sallayinca yada uykusu coksa salladanda uyumayi sevdi hal boyle olunca bende ana kucaginida sever die dusundum.Benimki kabul etmez ki ise yarayacagini bilsem hemen alirim.Gazini cikarmak icin kaldirmaya bile tahammülü yok meme agizda olcak
Hal boyle olunca esimde de durmuyor.
Benmkide yatakta uyumayi pek sevmio pusette uyumayi sevio bende ana kucagina sever dedm bunu sevdyseBen battaniye yününden bi yastik yapmıştım onu koyuyorum . Simdide onda uyuyor mesela
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?