2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Sen hangi anakucagını kullanıosun canım? Ben tiny love baktım 4 yasına kadarda kullanılıomus ama bilemedim nasıl?
Burda arkadaşımın kullandığı vardı memnundu sipariş verdm resmdekinden aldım fiyatı da uygun bizi idare ediyor puseti hiç kullanmadım o çok dik bi kaç ay sonra kullanrm belki

Sagol canim benim vakit ayirip cevapladigin icin.ben sadece coraspin kullaniyorum.doktorum ilk kaybimdan sonra tedbir amacli vermisti.simdi de 33.haftada birakicaz dedi.ama insan yinede endiseleniyor birsey olur mu diye
Korkma hiç birsey olmaz Allahın iznyle. Benm 3 genimde çıkmıştı sende tedbir amaçlı kullanılmış hiç endişe etme bende korkmuştum ama çok şükür geldi geçti Allah korktuğuna uğratmasın hiç bi konuda

Bizim sariligimiz olmadi daha dogrusu 3.gun 7.3 cikti, dr onemsiz bir oran sık sık besle dedi sadece kafasindaydi sarilik, topuktan bakildi degere hatta dr onu bile istemedi gerek yok ama siz istiyorsaniz baktiralim dedi ve sonrasinda hic kan vs istemedi, sizin sarilik degeri bizden de az buna ragmen nasil 3 tup kan ister dr unuz cok sacma kucucuk bebekten topuk kani zor aliniyorken bu eziyetten baska bisey degil bu degere gore, hastanenin ticari amac guden drlarindan uzak durmak gerek ama anlayamiyor insan, bu arada bizde ozelde devam ediyoruz kontrollere, kalca usg sini de ozelde yaptiricaz dr umuz dan simdilik memnunuz, uzman ve tecrubeli bir dr ins boylede devam eder..

Canim banada küçük geliyodu hamileyken. Ama az alma kesinlikle çünkü anca oluyo 0-3 aylar. Hatta bizimkine o bile büyük geliyodu şimdi 25 günlük daha iyi oldu. İç zibina da fazla gerek yok. Çıtçıtlı badiler al. Ben 0 ay lazım olmaz diye hep büyük aldım Çitcitli badileri doğumdan sonra 0-3 ay almak zorunda kaldik.. bebekler üstünü sık kirletiyo kusuyolar çişleri dışına çıkıyo kiyafet çok gerek oluyor

Kızlar bende bebek arabasinin pusetini oneriyorum onu yatagindan daha cok seviyo. Pusetin icinde kayboluo tabide biz icine battaniye serdik yukselttik hatta bi arkadasa soylemistm oda yapti onun bebegide sevmis

Ben battaniye yününden bi yastik yapmıştım onu koyuyorum . Simdide onda uyuyor mesela

Oh ne güzel valla, bizim yerimizede serinleyin. Biz de Antalya’da yanıyoruz, neyseki klimalar var, yoksa yaşanmaz burda. Sen de bebişe dikkat et kuzum, hava değişimi hasta etmesin

Canım beni ve bütün lohusaları anlatmışsın. Ama geçici bi durum , 40 ımız çıkınca normale döncez inşallah, en kötü ihtimalle 3 ay, hadi taş çatlasın 4 ay sonra normale döncez. Yani umarım

Aynıyız canım, resmen beni anlatmışsın. Ben de bir an önce büyüse diyorum ama bu hallerini de özleriz o kesin. Çünkü biraz büyüdüler mi o kokuları gidiyo, tazelikleri geçiyo falan

Amin canim Allah razi olsun cumlemizin insallah ❤❤

Her bebek farklı belki seninki sever oyalanıyor sende rahatlar işini falan yaparsın . İlk ay çok gerek yok bence ama sonrasında kullanılabilir

İç zıbın almıştım ama ebeler onu giydirmedi çıtçıtlı badilerden kullandık bizde daha kolay hem kullanımı. Kıyafetlere gelecek olursak bebeğe bağla baştan bir sürü almaya gerek yok. Benim bebeğim küçük doğdu 0- 3 aylıklık çok büyük geldi yakası falan hep açık kalıyordu gidip yenidoğan aldık. Doğumdan sonrada alabilirsin başta işini görecek kadar al.

Kızlar bende bebek arabasinin pusetini oneriyorum onu yatagindan daha cok seviyo. Pusetin icinde kayboluo tabide biz icine battaniye serdik yukselttik hatta bi arkadasa soylemistm oda yapti onun bebegide sevmis
Aynisini yaptim altina 2 tane battaniye ustunede pamuk battaniyesini serdim terlemesin diye,bizde esimle dusunuyoruz neden bu kadar sevdi puseti bilmiyoruz, gece cok huysuzluk yaparsa pusete aliyoruz artik sallanmasida hosuna gidiyor, ama yataktanda koparmamaya calisiyorum ilerde alismada zorluk olmasin diye..

Titresm zarar verirmi hic bir fikrim yok ama gazini cikarmasina yardmci olur diyenlwrde var bilemedm.
Benmki sallanarak uyumayi seviyo hatta bi ozaman benden haric uyuyabilio baskalari uyutabilio yada uyanik oldugu zamamlarda kendi kendine cok az duruo pusette sallicaksn yada kucagina alican yoksa durmuo
Canm biz yarin 40gunluk olucaz hala yenidogan kiyafetleri giydiriyorum. Gobek bagi dusene kadarda hep bady giydirdim ben hicte sorun olmadi
Benimki kabul etmez ki ise yarayacagini bilsem hemen alirim.Gazini cikarmak icin kaldirmaya bile tahammülü yok meme agizda olcak
Hal boyle olunca esimde de durmuyor.
Benmki hep kollarmda uyumak istiodu hava cok sicak ikimizde bayiliyoruz sicaktan pusetini battaniyeyle yukselttik orda sallayinca yada uykusu coksa salladanda uyumayi sevdi hal boyle olunca bende ana kucaginida sever die dusundum.

Ben battaniye yününden bi yastik yapmıştım onu koyuyorum . Simdide onda uyuyor mesela
Benmkide yatakta uyumayi pek sevmio pusette uyumayi sevio bende ana kucagina sever dedm bunu sevdyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…