2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Arkadasima soylemstm onun bebegide sevmis durusu hoslarinami gidio bilememdm ama genelde bebekler sevio bence ama ben sunu ayarlayamadm sallanirken vs asagi dogru kayiyo en cokta buyuzden ana kucagi almak istiyorum gerci bide ana kucaginin titresimi gazini almasinada yardmci oluyomus oyuzdende istedm

Kızlar bu mama da ise yaramadi alerjisi var kesin demistkk ama yok herhalde ağlayıp patlamalar son hız devam. Kendimi çok çaresiz bitkin hissediyorum hiçbir doktor Deva olamiyor

Yenidoğanlar bir süre sonra zorluyor kullanırken 0-3 ay daha rahat kullanılıyor bence , tabi bebeğin kilosu da önemli :) cıtcıtlı atlet kullandım ben göbeği düşmemesi engel değildi.

Kızlar bu mama da ise yaramadi alerjisi var kesin demistkk ama yok herhalde ağlayıp patlamalar son hız devam. Kendimi çok çaresiz bitkin hissediyorum hiçbir doktor Deva olamiyor
benim doktor sabır dedi, tam olarak çözümü yok gibi konuştu. 2 ayı geçirdik. 3. Ayda geçer diyorlar. Bende bir elimde saç kurutma makinası, squat hareketleriyle uyuttum. Kalçam şekillencek diye kendimi avutuyorum.

Ah be canım Allah yardmcn olsn biz zorlanıyoruz sen iki kat zorlanıyorsn. İnşallah bir an evvel biter bu sıkıntılar

Epidural alman cok iyi olmuş o zeman, korkulcak bişe değil yani :) kötü anlatıyorlarda yok sakat kalma durumu bilmem ne :))
Ya felaket tellalı insan çok. Ona bakılırsa insan su içerken de boğulabilir. Ben şu ana dek epiduralden zarar gören biri ile karşılaşmadım. Uygulama hatası yapılan yerler varsa onu bilemem .o da artık hastanenin ve anestezi uzmanının güvenilebilirliği ile ilgili.

Bir sorum olacak bu arada kızlar sütüm emzirdikçe koyu kıvanlı oluyordu artık sadece beyaz sulu bu normal mi yoksa sütüm mü azalıyor

Ezani da duyduk yok uyumuyor .Zaten anneannemiz gidecek zor bir gun bizi bekliyor .Uyu iste misler gibi

Kızlar bebeğinzn kakasının kıvamı nasıl sert mi yapıyor cıvık mı? Benm oğlan cıvık yapıyor acaba üşütüyormyum diyrm klimalarla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…