- 24 Nisan 2013
- 2.233
- 1.523
- 373
- 32
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #58.061
mjustlook kayramberamveram Milana firuze @_aLoNeAnqeL_ kızlar ne alemdesiniz?Doğumdan beri takip edemedim. Bekliyor musunuz ,geldi mi bebişler?
Benim kız dün geldi hemde tam hayal etığım bir doğumla.
Ooo hosgelmis prenses.Annesini ne de cok bekletti nazli prenses .Benim kız dün geldi hemde tam hayal etığım bir doğumla.
Cirt diyor sonra su gibi pacalardan akiyorKızlar bebeğinzn kakasının kıvamı nasıl sert mi yapıyor cıvık mı? Benm oğlan cıvık yapıyor acaba üşütüyormyum diyrm klimalarla
Sagol canım.Gözün aydın cnm güle güle büyütün
Cok sagol canım. Darısı basına inşallah.Yaaa ne diyorsun sen yaaa
Çok sevindim canım çoook fırsat bulunca detayları yaz lütfen
Cok bekletı ama kolay geldı. Cok şukur.Ooo hosgelmis prenses.Annesini ne de cok bekletti nazli prenses .
Cirt diyor sonra su gibi pacalardan akiyor
Ben de mamadan mi diye dusunuyorum.
Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün inşallahBenim kız dün geldi hemde tam hayal etığım bir doğumla.
Allah yardımcın olsun canım bir avazda kurtul inşallahCanım ben hastanedeyim, henüz doğum yapmadım. Sancı yada başka belirti yok malesef, dua edin
m
Sagol canım. Biraz bekletı ama kolay geldi cok şukur meryem im
Sagol canım aminGözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün inşallah
Allah yardımcın olsun canım bir avazda kurtul inşallah
Yaa harika bir doğum olmuş, inşallah benimkide olur bir an önce kolaylıkla. Hastaneye yattığıma pişman oluyorum ya hiç birşey yapmıyorlar doktor bugun de almaz gibi beni doğuma, hoş alsa da doğumhanede full suni sancı ile ordan da kaçmak isteyeceğim kesin, bana dua edin nolur ya psikolojim bozulduSagol canım.
Cok sagol canım. Darısı basına inşallah.
Sabah dr gidecekdik dr randevuyu 1 gün erteledi
Ve sabahtan sancım vardı ama yalancı sancı gibi.
Saat 12 gibi kv söyledim sankı biraz sancım var diye ama emin değilim dedim duşa girdım 30/45 dk cıkmadım su cok iyi geldi sancılar dayanılmayacak gibi değildi cok kolay atlatım. Namazmı kıldım kızım uyandi kv sofrayı kurdu yemek yemek için ben arada gözumu kapatıyordum sadıce kv ara eşini gidelim diye israr ediyordu. Bende daha emin değilim cok dayanılmaz sancım yoki ya gidip aşkama kadar yatağa bağli sancı cekersem falan diyorum sonra ikna oldum eşime eve gelip yemek yemesnı soyledım kv kızmı gorumceme goturup birakıp geldi zaten yan komsum. geldı eşim o yemek yiyene kadar uzermi değişdim. Cantami son hazırlıklarnı bitirdim ve kv ben eşim yola cıkdık. Annemde gitmek isdiyordu aramişdik bende hayır seni götürmüycem yarın gelirsın doğumdan sonra dedim. Ve yola cıkdık sancı geldiğinde gözümü kapatıp gecmesni bekledim. Kv sen dayanamıycaksın kendine ezıyet etme epudural yapdırırdın diyor beni öyle görünce o kadar kotu oldu ki az kala ağlıycakdı. Bide bu arada kv 3-4 gündür pamuk gibi kadın oldu nazar değmesin.
Her neyse hastaneye varana kadar 2 dk da bire düşdü sancım arabada sancı cekmek cok kolay oldu sureklı salanıyordum diye. Hastaneye geldik odaya gitik giriş işlemlerni kendim yapmak zorunda kaldım hem imza atıp sorularnı cavaplıyorum hem uzermı değişiyorum acıklığa bakdılar daha var dediler sadice meğer 8 cm acıklık varmış. Tekerekli sandalyeyle gitik doğum haneye yatağa cıkmak isdemesemde zorla cıkardılar. Yatakda nst ye bağli sancı cekmek beni cok zorladı. 40 dk orda sancıyı karşıladım bebeğin başı yukardaydı aşağı inmesni bekledik ve sonunda 16:20 de kızım doğdu. Ve her şey biti beni zoruysn kızım sadıce son 40 dk yatakda oldu o kadar.justlook son ikiniz kaldınız sizden güzel haberler bekliyorum.
Sagol canım.
Cok sagol canım. Darısı basına inşallah.
Sabah dr gidecekdik dr randevuyu 1 gün erteledi
Ve sabahtan sancım vardı ama yalancı sancı gibi.
Saat 12 gibi kv söyledim sankı biraz sancım var diye ama emin değilim dedim duşa girdım 30/45 dk cıkmadım su cok iyi geldi sancılar dayanılmayacak gibi değildi cok kolay atlatım. Namazmı kıldım kızım uyandi kv sofrayı kurdu yemek yemek için ben arada gözumu kapatıyordum sadıce kv ara eşini gidelim diye israr ediyordu. Bende daha emin değilim cok dayanılmaz sancım yoki ya gidip aşkama kadar yatağa bağli sancı cekersem falan diyorum sonra ikna oldum eşime eve gelip yemek yemesnı soyledım kv kızmı gorumceme goturup birakıp geldi zaten yan komsum. geldı eşim o yemek yiyene kadar uzermi değişdim. Cantami son hazırlıklarnı bitirdim ve kv ben eşim yola cıkdık. Annemde gitmek isdiyordu aramişdik bende hayır seni götürmüycem yarın gelirsın doğumdan sonra dedim. Ve yola cıkdık sancı geldiğinde gözümü kapatıp gecmesni bekledim. Kv sen dayanamıycaksın kendine ezıyet etme epudural yapdırırdın diyor beni öyle görünce o kadar kotu oldu ki az kala ağlıycakdı. Bide bu arada kv 3-4 gündür pamuk gibi kadın oldu nazar değmesin.
Her neyse hastaneye varana kadar 2 dk da bire düşdü sancım arabada sancı cekmek cok kolay oldu sureklı salanıyordum diye. Hastaneye geldik odaya gitik giriş işlemlerni kendim yapmak zorunda kaldım hem imza atıp sorularnı cavaplıyorum hem uzermı değişiyorum acıklığa bakdılar daha var dediler sadice meğer 8 cm acıklık varmış. Tekerekli sandalyeyle gitik doğum haneye yatağa cıkmak isdemesemde zorla cıkardılar. Yatakda nst ye bağli sancı cekmek beni cok zorladı. 40 dk orda sancıyı karşıladım bebeğin başı yukardaydı aşağı inmesni bekledik ve sonunda 16:20 de kızım doğdu. Ve her şey biti beni zoruysn kızım sadıce son 40 dk yatakda oldu o kadar.justlook son ikiniz kaldınız sizden güzel haberler bekliyorum.
Yaa harika bir doğum olmuş, inşallah benimkide olur bir an önce kolaylıkla. Hastaneye yattığıma pişman oluyorum ya hiç birşey yapmıyorlar doktor bugun de almaz gibi beni doğuma, hoş alsa da doğumhanede full suni sancı ile ordan da kaçmak isteyeceğim kesin, bana dua edin nolur ya psikolojim bozuldu
Ya Meryem mi oldu ismi adiyla yasasin insallahSagol canım. Biraz bekletı ama kolay geldi cok şukur meryem im
Cabım gözünaydın o kafar çok bekletti annesini ama kolaylıkşa gelmiş akıllı prenses güle güle büyüt yavrunuBenim kız dün geldi hemde tam hayal etığım bir doğumla.
Biizmkide çok cıvık yapıyorKızlar bebeğinzn kakasının kıvamı nasıl sert mi yapıyor cıvık mı? Benm oğlan cıvık yapıyor acaba üşütüyormyum diyrm klimalarla
İnşallah biter üç ayda kimisi 6 ay diyor kimisi 1 yil diyor kimisi çocuğun huyu öyle ömür boyu diyorbenim doktor sabır dedi, tam olarak çözümü yok gibi konuştu. 2 ayı geçirdik. 3. Ayda geçer diyorlar. Bende bir elimde saç kurutma makinası, squat hareketleriyle uyuttum. Kalçam şekillencek diye kendimi avutuyorum.
Çok kötü gidiyor son 3 gündür unuttuk uyku kavramını..dha 2.yi düşünüyodum offBende bendee :) esnerken bir hal oluyor ama gözler hala fal taşı gibi
YaaAnnemi uğurladık. Kendimi bosluga düşmüş gibi hissediyorum .Ikimiz de aglayarak ayrildik
Bizde öyle sabaha karşı uyuyoruz hep. Düşünüyorsan arka arka yap canım birlikte büyüsünlerÇok kötü gidiyor son 3 gündür unuttuk uyku kavramını..dha 2.yi düşünüyodum off
Insan alışınca ayrilmak zor .Hele anne olduktan sonra anneme karsi duygularimi daha yoğun yasar oldum .Allah yokluklarini göstermesin.Yaageçen gün aynısını yaşadım canım bizde ağlamıştık ççok zor gelior insana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?