2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Insan alışınca ayrilmak zor .Hele anne olduktan sonra anneme karsi duygularimi daha yoğun yasar oldum .Allah yokluklarini göstermesin.
Amin canım. 10 gün yanımda kaldı annem ama sanki 3 4 gün gibi geldi keşke 40 gün boyunca yanımızda kalabilselerdi ne güzel olurdu

Aynıyız canım, resmen beni anlatmışsın. Ben de bir an önce büyüse diyorum ama bu hallerini de özleriz o kesin. Çünkü biraz büyüdüler mi o kokuları gidiyo, tazelikleri geçiyo falan
haklisin canim. Ama tek olunca ve anlayissiz eşle isimiz zor işte...

Kızlar göğsünden kan gelen oldu mu hiç?

Geçenlerde olmuştu. İki göğsümden de geldi. Dün genel cerraha göründüm. Bi sorun yok dedi. Ultrasonla filan da baktı. Damarlarda tıkanıklık yok dedi. Sadece basit kistler varmış göğsümde. Bi tanesi büyük biraz takip edicez 3ay sonra tekrar bakalım dedi. Dün gece de bebeğimi emzirdim ışığı açmadan. Sabah kalktım bi baktım üstü ve örtüsü kanlı kusmuk olmuş ya... seviniyordum artık olmuyor herhalde diye. Neden oluyor şimdi bu anlamış değilim ya.

Bizde de düşüşe geçti demişlerdi bir haftalıkken şimdi 1 ayı geçti hala devam ettiği için sanırım doktor böyle bir şey istedi ama benim hiç içime sinmedi

Yenidoğan iki üç tane olsa yeter 3250 doğdukızım ve bir hafta sonra yenidoğanlarımız olmadı 0-3 olanlardan fazla alabilirsin biz 27 günlük olduk bugün. 0-3 ve 3-6 kullanıyorum biraz büyük olsada sorun değil bence

Senin su hastaneye yatma gercekten cok tuhaf ya orda. Allah kolaylik versin insallah.
Dayan bir gun daha canim, dualarim seninle
Canım bide hiç bir şey yapmıyorlar, taburcu edin diycem Sinir oldum cidden dün ne hayaller ile gelmiştim korkuyordum ama mutluydum. Bugun tam tersi dün çekilen ultrasona göre bebek 38 haftalık diyor doktor, bebeği boşuna erken almayalım diyor. 10 aylık bebek ya bi tane ultrason sonucu ile bu karara vardılar. Ben Kasımın ikinci haftası hamile olduğumu öğrendim, 38 haftalık olsaydı kasımda nasıl hamile oluyorum ben o zaman kafayı yedim yeminle madem 38 haftalık bırakın gideyim diycem. İlk haftalardaki ultrasonları istediler gösterdim haber bekliyorum doktordan bakalım. Canları ne zaman isterse

Ultrasona göre haftalığını önemseyen doktor ilk defa duydum canım benim doktorum hiç onu önemsememişti zaten belli olmuyor ki bazem günü gününe çıkıyor bazen geri bazen ileri. Hep gittiğin doktor mu diyor canım bunu. Sürekli nstdesin dimi bebeğini kontrol ediyorlar

Canım ya allah yadımcın olsun. Bir an önce sağlıkla al kuzunu kucağma inşallah.

Kızlar bu kvler depresyon sebebi gelip gelip bugün mama verdin mi mama verelim sanki aranıyor doymuyor diyor. Bu aralar sütüm sulu gibi zaten bende endişe ediyorum doymamasından ama sürekli emziriyorum cişi kakasıda bol uyuyırda aç çocuk uyur mu rahat rahat

Bizde de düşüşe geçti demişlerdi bir haftalıkken şimdi 1 ayı geçti hala devam ettiği için sanırım doktor böyle bir şey istedi ama benim hiç içime sinmedi
Cnm icine sinmiyorsa baska dr a git yani anneler hisseder biliyorsun ve bence birseyide yoktur Allahin izniyle yavas yavas dusuyor olabilir deger sen bebegin genel durumundan da az cok anlarsin..

Seninde mnik gelsin artık canım ya benimki gibi şansınısonuna kadar zorayjax perşenbe yada cuma gilicek eminim benim kız anladı artık zorla getıreceğmi kendisi geldi.
Bende emzir bez deyiş lohusalığa adımı atım dediğin gibi darısı kayramberamveram ve senin başına.

Bizde hala dusunuyoruz ana kucagi isini oglumda 1 seneye yakin kullandik cokta severdi ama simdi niyeyse kararsizim ama alirsak sanirim bizde titresimli aliriz daha ii kullanim acisindan cnm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…