- 13 Ocak 2018
- 3.706
- 7.233
- 108
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #58.101
Evet cok bekletı kızım ama bir bildiği varmiş.cox sagolCabım gözünaydın o kafar çok bekletti annesini ama kolaylıkşa gelmiş akıllı prenses güle güle büyüt yavrunu
Biizmkide çok cıvık yapıyor
Canım bide hiç bir şey yapmıyorlar, taburcu edin diycem Sinir oldum cidden dün ne hayaller ile gelmiştim korkuyordum ama mutluydum. Bugun tam tersi dün çekilen ultrasona göre bebek 38 haftalık diyor doktor, bebeği boşuna erken almayalım diyor. 10 aylık bebek ya bi tane ultrason sonucu ile bu karara vardılar. Ben Kasımın ikinci haftası hamile olduğumu öğrendim, 38 haftalık olsaydı kasımda nasıl hamile oluyorum ben o zamankafayı yedim yeminle madem 38 haftalık bırakın gideyim diycem. İlk haftalardaki ultrasonları istediler gösterdim haber bekliyorum doktordan bakalım. Canları ne zaman isterse
Seninde mnik gelsin artık canım ya benimki gibi şansınısonuna kadar zorayjax perşenbe yada cuma gilicek eminim benim kız anladı artık zorla getıreceğmi kendisi geldi.
Bende emzir bez deyiş lohusalığa adımı atım dediğin gibi darısı @kayramberamveram ve senin başına.
Allah kavustursun cnm anneler iyiki var vallahi ama zamanlada yalnizliga alisirsin ins uzulmemeye calis sutune zarar..Annemi uğurladık. Kendimi bosluga düşmüş gibi hissediyorum .Ikimiz de aglayarak ayrildik
Yaa harika bir doğum olmuş, inşallah benimkide olur bir an önce kolaylıkla. Hastaneye yattığıma pişman oluyorum ya hiç birşey yapmıyorlar doktor bugun de almaz gibi beni doğuma, hoş alsa da doğumhanede full suni sancı ile ordan da kaçmak isteyeceğim kesin, bana dua edin nolur ya psikolojim bozuldu
Annemi uğurladık. Kendimi bosluga düşmüş gibi hissediyorum .Ikimiz de aglayarak ayrildik
İğnede kullanıyordum. İçini rahat tut, aspirini kesmezsen bebeğe de sanada zararı olabilir 34. Haftadan sonra. İnan ki hiçbir sorun olmayacak.Sadece aspirin mi kullaniyordun igne de varmiydi canim? Sonrasinda bi gelisim geriligi yasamadin degilmi
Benim kız dün geldi hemde tam hayal etığım bir doğumla.
Ooo hosgelmis prenses.Annesini ne de cok bekletti nazli prenses .
Cirt diyor sonra su gibi pacalardan akiyor
Ben de mamadan mi diye dusunuyorum.
Allah kavuştursn cnm onları başımızdan eksk etmesn. Yine gelir inşallah çok üzme kendini
Allah kavustursun cnm anneler iyiki var vallahi ama zamanlada yalnizliga alisirsin ins uzulmemeye calis sutune zarar..
Allah kavuştursun canım. Annelerimiz gerçekten çok büyük destek bize. Ama bebeklerimiz artık hayatımızın merkezi onlarla yaşamayı başa çıkmayı da öğrenmemiz gerekiyor. Allah hepimize kolaylık versin
O zaman mamadan degil.Ben de mamayi degistirmeyi düşünmüştüm .Bizimde aynı su gibi içinde ufacık parcalar var ole akıyo.ama mamada almıyoz.
Yaa benimki de dalamiyor.Hele dün gunduz sadece 2 saat uyudu .Aksam 10da zorla uyuttum yatirdim .Yan daireden ses geliyordu surekli uyandi .Onu tekrar uyutup yatagina koycam derken ben yine uykusuz kaldim .Az once de oturma odasina getirdim uyuyordu ne guzel yemek yiyim dedim .Daha ellerimi yikarken basti çığlığı .Günaydın kızlar. Dün gün boyu oğluş uyumadı. Ağlamıyor da büyük insan gibi bizimle kucağımızda duracak gözlerde cinama gündüz uyumayınca gece 3 6 növetinden kurtulduk gece 12 gibi uyudu 4 te uyandı emdi uyudu 7.30 da uyandı sonra 9.30 a kadar uyumadı. Gece annemle emzik verelim deneyelim dedik aventin o kocaman olan emzikleirnden almıştım. Tuttu ama tam kavrayamıyor güçlü ağzından düşünce mızmızlanmaya başlıyor. Bende vermedim öyle olunca. Belki biraz daha büyüyünce veririm. Sizin bebişler de derin uykuya geçmekte zorlanıyor mu? Benimki derin uykuya dalamıyor ya be yapmamız lazım. Dalıyor ama çoook uykusu gelince artık zorla.
3 ayda geçecek kötüsünü düşünme. Ömür boyu diyeninde ağzına vur. Alalal olur mu öyle şey, olsa bile sana dencek şey mi.İnşallah biter üç ayda kimisi 6 ay diyor kimisi 1 yil diyor kimisi çocuğun huyu öyle ömür boyu diyor
Kızlar göğsünden kan gelen oldu mu hiç?
Geçenlerde olmuştu. İki göğsümden de geldi. Dün genel cerraha göründüm. Bi sorun yok dedi. Ultrasonla filan da baktı. Damarlarda tıkanıklık yok dedi. Sadece basit kistler varmış göğsümde. Bi tanesi büyük biraz takip edicez 3ay sonra tekrar bakalım dedi. Dün gece de bebeğimi emzirdim ışığı açmadan. Sabah kalktım bi baktım üstü ve örtüsü kanlı kusmuk olmuş ya... seviniyordum artık olmuyor herhalde diye. Neden oluyor şimdi bu anlamış değilim ya.
Cok sagol canım kavuşdum cok şükür nomal oldu kendi sancımla 100% organık doğum oldu desem yeri. Kesisizdikişsiz ağrı kesicisiz ilacsız ve sadıce son 40 dk hastanede gecdı onda önce evdeydimMilana firuze kuzu sen dogum yaptinmi kizcene kavustun mu ya gormedim sonnmsj dan anladim hadi gozun aydin olsun normal mi oldun sezeryan mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?