2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ay su ultrason olayi bende de problem burda. Ilk ultrason ne ise ona gidiyorlar ama bende.
36.haftalik hamile iken onlara gore, ultrasonda 39 du dusun :))) bu dedigim bir ay once. Suan icimde kucuk bir dana var bende de.
Simdi ultrasonra kucuk diye baslatmiyorlar dogumu demi. Allahim ya senin is baya sinir bozucu olmus, allah sabir versin. Insallah doktorun makul birsey der.

Insallah canim zora gelecegin anlayinca kendi gelir insallah senin minik prenses gibi.
Nasilsin agrin varmi, dikis varmi ayaga kalktinmi hemen? Korse kullanmaya basladinmi hemen

Allah kolaylık versin canım bi avazda kurtulur sağlıkla kucağına alırsın inşallah

Annemi uğurladık. Kendimi bosluga düşmüş gibi hissediyorum .Ikimiz de aglayarak ayrildik

Allah kavuştursun canım. Annelerimiz gerçekten çok büyük destek bize. Ama bebeklerimiz artık hayatımızın merkezi onlarla yaşamayı başa çıkmayı da öğrenmemiz gerekiyor. Allah hepimize kolaylık versin

Ya kaka yapiyor yine ikinmaya baslayip agliyor. 12 ye kadar hayattan hicbir sey anlamıyorum. Surekli kipkirmizi ikiniyor. Bugun fitil verecegim sariligi da olculecek en son 12 idi. Doktor pisiklerine bakacak cunku mantar demisti gecti ama yine basaldi nokta nokta. Ne zaman bu bebek sakin sessiz sevimli olacak ki acaba. Babasi 2 gunde tukendi sabah 6 8 mesaisinden

Günaydın kızlar. Dün gün boyu oğluş uyumadı. Ağlamıyor da büyük insan gibi bizimle kucağımızda duracak gözlerde cin ama gündüz uyumayınca gece 3 6 növetinden kurtulduk gece 12 gibi uyudu 4 te uyandı emdi uyudu 7.30 da uyandı sonra 9.30 a kadar uyumadı. Gece annemle emzik verelim deneyelim dedik aventin o kocaman olan emzikleirnden almıştım. Tuttu ama tam kavrayamıyor güçlü ağzından düşünce mızmızlanmaya başlıyor. Bende vermedim öyle olunca. Belki biraz daha büyüyünce veririm. Sizin bebişler de derin uykuya geçmekte zorlanıyor mu? Benimki derin uykuya dalamıyor ya be yapmamız lazım. Dalıyor ama çoook uykusu gelince artık zorla.

Allah kavuştursn cnm onları başımızdan eksk etmesn. Yine gelir inşallah çok üzme kendini

Allah kavustursun cnm anneler iyiki var vallahi ama zamanlada yalnizliga alisirsin ins uzulmemeye calis sutune zarar..

Sagolun kizlar .Evet bebekle ev işlerini yurutmeui öğreneceğim insallah.Tek dezavantajim esimin aksam gec gelmesi.Gece yardim ediyor .Biraz erken gelse ben de yemek hazırlarım. Oglan surekli memede olcak .Tek çarem sabah esim cikmadan karnimi doyurmak aksam da o ilgilenirken ertesi gune yemek yapmak .
Bizimde aynı su gibi içinde ufacık parcalar var ole akıyo.ama mamada almıyoz.
O zaman mamadan degil.Ben de mamayi degistirmeyi düşünmüştüm .

Yaa benimki de dalamiyor.Hele dün gunduz sadece 2 saat uyudu .Aksam 10da zorla uyuttum yatirdim .Yan daireden ses geliyordu surekli uyandi .Onu tekrar uyutup yatagina koycam derken ben yine uykusuz kaldim .Az once de oturma odasina getirdim uyuyordu ne guzel yemek yiyim dedim .Daha ellerimi yikarken basti çığlığı .

Göğüslerin yara olmuştur, kanıyodur canım. Benim de küçük kızımda öyle oluyodu çünkü. Göğüs ucum yara oluyodu ve gece emzirirken kanıyodu, hatta bebeğim kan kusuyodu, bende göğsümün kanadığını farketmedimde korktumdu

Milana firuze kuzum gözünaydın, Allah analı babalı büyütsün, ne zaman doğdu nazlı hanım, gelmekte baya bi nazlandı ya. Normal mi doğdu?epey kaldı ya kilosu nasıldı?

Milana firuze kuzu sen dogum yaptinmi kizcene kavustun mu ya gormedim sonnmsj dan anladim hadi gozun aydin olsun normal mi oldun sezeryan mi
Cok sagol canım kavuşdum cok şükür nomal oldu kendi sancımla 100% organık doğum oldu desem yeri. Kesisizdikişsiz ağrı kesicisiz ilacsız ve sadıce son 40 dk hastanede gecdı onda önce evdeydim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…