- 22 Aralık 2016
- 2.175
- 2.936
- 133
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #58.121
Kızlar bu kvler depresyon sebebi gelip gelip bugün mama verdin mi mama verelim sanki aranıyor doymuyor diyor. Bu aralar sütüm sulu gibi zaten bende endişe ediyorum doymamasından ama sürekli emziriyorum cişi kakasıda bol uyuyırda aç çocuk uyur mu rahat rahat
Gelir merak etme.Insallah canim zora gelecegin anlayinca kendi gelir insallah senin minik prenses gibi.
Nasilsin agrin varmi, dikis varmi ayaga kalktinmi hemen? Korse kullanmaya basladinmi hemen
Sonucu bana da bildirir misin? Ben direkt kestim mamayı,30 gr alacagına günlük 30 gr verdi bebeğimİnstagramda izmiremzirmedanışmanı var ona sorabilirsiniz ben eğer görüşecek olursam ona danışıcam şimdi kendi kendime kademeli olarak mamayı azaltmayı deniycem sonucunda tartıda günlük 30 gr alırsa iyi yoksa danışman şart olucak mamayla devam etmek istemiyorum
Canm benmkide dun oglen 12 gibiydi belki daha once uyandi aksam 8e kadar cok uykusu vardi gozleri kayiyodu ama bi turlu uyumadi sanki uyumamakta israrci gibiydi sadece yarim saat 15 dk uyumustur tam uyudu dedim geri uyandi. Buarada bende emzik vermekte kararszdm ayni emzigi denedm agzindan duaup durdu buyuk geldi. Gerci donra bitanede haff bir emzk aldm damakliydi onuda agzindan atti suratini midesi bulanms gibi yapipGünaydın kızlar. Dün gün boyu oğluş uyumadı. Ağlamıyor da büyük insan gibi bizimle kucağımızda duracak gözlerde cinama gündüz uyumayınca gece 3 6 növetinden kurtulduk gece 12 gibi uyudu 4 te uyandı emdi uyudu 7.30 da uyandı sonra 9.30 a kadar uyumadı. Gece annemle emzik verelim deneyelim dedik aventin o kocaman olan emzikleirnden almıştım. Tuttu ama tam kavrayamıyor güçlü ağzından düşünce mızmızlanmaya başlıyor. Bende vermedim öyle olunca. Belki biraz daha büyüyünce veririm. Sizin bebişler de derin uykuya geçmekte zorlanıyor mu? Benimki derin uykuya dalamıyor ya be yapmamız lazım. Dalıyor ama çoook uykusu gelince artık zorla.
Gozun aydin canm saglicakla buyutmek nasip olur insallahCok sagol canım kavuşdum cok şükür nomal oldu kendi sancımla 100% organık doğum oldu desem yeri. Kesisizdikişsiz ağrı kesicisiz ilacsız ve sadıce son 40 dk hastanede gecdı onda önce evdeydim
MasaAllah cnm benim cok sevindimm Allah anali babali buyutsun saglicakla, harika olmus dogumun, bende yatarken cektigim sancilarda zorlandim en cok nst yuzunden diger zamanda hep ayaktaydim daha kolay atlatiyor insan..Cok sagol canım kavuşdum cok şükür nomal oldu kendi sancımla 100% organık doğum oldu desem yeri. Kesisizdikişsiz ağrı kesicisiz ilacsız ve sadıce son 40 dk hastanede gecdı onda önce evdeydim
Ya inşallah canım. Her gün başka bir sorun olduğunu düşünüyorum bazı günler gazi oluyor bazı günler bugün gazi yok diyorum ama gene ağlıyor. Yani kolik gerçekten açıklanamayan bir durum herhalde ya. Sling aldım ikinci el eğer kucağında biraz uyuyorsa onu da deneyebilirsin ama iki bebekle olmaz belki de. Bir de tavandan sallanan çingene beşikleribden kurcam evime geçince. Yalnız hiçbir ilacın fayda etmediğinden emin oldum artık. Tek denemediğim yurt dışından gelen bir ilaç varmış hazırab annelerinden iki kişi kullanıyor iyi diyorlar.3 ayda geçecek kötüsünü düşünme. Ömür boyu diyeninde ağzına vur. Alalal olur mu öyle şey, olsa bile sana dencek şey mi.
Sahol canım amin nazlı prenses sonunda inadı kırıldı.Milana firuze gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün geç oldu ama çok şükür istediğin gibi oldu sağlıkla büyüt prenseslerini
Sagol canım amin.Gözünüz aydın canım.Allah analı babalı büyütsün inşallah.
Hayırlı uğurlu olsun gözün aydın canım ..
Çok sevindim gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün ❤
Sagolun kızlar hepiniz bende sonunda uykusuz lohusa oldumCanm benmkide dun oglen 12 gibiydi belki daha once uyandi aksam 8e kadar cok uykusu vardi gozleri kayiyodu ama bi turlu uyumadi sanki uyumamakta israrci gibiydi sadece yarim saat 15 dk uyumustur tam uyudu dedim geri uyandi. Buarada bende emzik vermekte kararszdm ayni emzigi denedm agzindan duaup durdu buyuk geldi. Gerci donra bitanede haff bir emzk aldm damakliydi onuda agzindan atti suratini midesi bulanms gibi yapip
Gozun aydin canm saglicakla buyutmek nasip olur insallah
Evet canım nst ye bağlı kalmak cok zorMasaAllah cnm benim cok sevindimm Allah anali babali buyutsun saglicakla, harika olmus dogumun, bende yatarken cektigim sancilarda zorlandim en cok nst yuzunden diger zamanda hep ayaktaydim daha kolay atlatiyor insan..
Gözünüz aydııın hayırlı uğurlu olsun canım şükür sağ salim kavuştunuz Allah analı babalı büyütsün ♡♡♡Sagol canım.
Cok sagol canım. Darısı basına inşallah.
Sabah dr gidecekdik dr randevuyu 1 gün erteledi
Ve sabahtan sancım vardı ama yalancı sancı gibi.
Saat 12 gibi kv söyledim sankı biraz sancım var diye ama emin değilim dedim duşa girdım 30/45 dk cıkmadım su cok iyi geldi sancılar dayanılmayacak gibi değildi cok kolay atlatım. Namazmı kıldım kızım uyandi kv sofrayı kurdu yemek yemek için ben arada gözumu kapatıyordum sadıce kv ara eşini gidelim diye israr ediyordu. Bende daha emin değilim cok dayanılmaz sancım yoki ya gidip aşkama kadar yatağa bağli sancı cekersem falan diyorum sonra ikna oldum eşime eve gelip yemek yemesnı soyledım kv kızmı gorumceme goturup birakıp geldi zaten yan komsum. geldı eşim o yemek yiyene kadar uzermi değişdim. Cantami son hazırlıklarnı bitirdim ve kv ben eşim yola cıkdık. Annemde gitmek isdiyordu aramişdik bende hayır seni götürmüycem yarın gelirsın doğumdan sonra dedim. Ve yola cıkdık sancı geldiğinde gözümü kapatıp gecmesni bekledim. Kv sen dayanamıycaksın kendine ezıyet etme epudural yapdırırdın diyor beni öyle görünce o kadar kotu oldu ki az kala ağlıycakdı. Bide bu arada kv 3-4 gündür pamuk gibi kadın oldu nazar değmesin.
Her neyse hastaneye varana kadar 2 dk da bire düşdü sancım arabada sancı cekmek cok kolay oldu sureklı salanıyordum diye. Hastaneye geldik odaya gitik giriş işlemlerni kendim yapmak zorunda kaldım hem imza atıp sorularnı cavaplıyorum hem uzermı değişiyorum acıklığa bakdılar daha var dediler sadice meğer 8 cm acıklık varmış. Tekerekli sandalyeyle gitik doğum haneye yatağa cıkmak isdemesemde zorla cıkardılar. Yatakda nst ye bağli sancı cekmek beni cok zorladı. 40 dk orda sancıyı karşıladım bebeğin başı yukardaydı aşağı inmesni bekledik ve sonunda 16:20 de kızım doğdu. Ve her şey biti beni zoruysn kızım sadıce son 40 dk yatakda oldu o kadar. @justlook son ikiniz kaldınız sizden güzel haberler bekliyorum.
Lüzumsuz mu yok boşver ağzı olan konuşacak bi süreTam oglusu uyuttum yatirdim ben de uyuyayım dedim .Normalde teli tamamen sessize alirim aksilik bu ya unutmusum .Gozum gecmis 10 dk tel caliyor .Luzumsuz bi akraba. Mesgule atayim derken yanlışlıkla aciverdim .
Neyse hayirli olsun vs vs . Sanki bunu demek icin aramamis da laf sokmak icin aramis .Ayy biz senin hamile oldugunu bilmiyorduk da falan filan. Eksik kaliver bilme ne olcak.Bir de sacma sapan kendi çocuklarını anlatti cok zor da moralini bozmak istemem de bilmem ne... deli oldum .
sagol canım amin.Gözünüz aydııın hayırlı uğurlu olsun canım şükür sağ salim kavuştunuz Allah analı babalı büyütsün ♡♡♡
Canım çok sağol cevabına bende sütüm kesildi diye üzülmüştüm. Ben mamayla bir gün destkledim şuan sık sık emziriyorum bir şey olur mu acaba aç belirtiside göster miyor hiç. Bende aağma makinası alayım sağayım ozamanArasüt canım o bir dönem öyle oluyor bende de olmuştu ben mamayla destekledim sonra sağma makinasıyla sağdıkça arkadan koyu süt gelmişti ..
Kızlar bu kvler depresyon sebebi gelip gelip bugün mama verdin mi mama verelim sanki aranıyor doymuyor diyor. Bu aralar sütüm sulu gibi zaten bende endişe ediyorum doymamasından ama sürekli emziriyorum cişi kakasıda bol uyuyırda aç çocuk uyur mu rahat rahat
Tinlamamaya calisiyorum da olan uykuya oldu .Lüzumsuz mu yok boşver ağzı olan konuşacak bi süre
Ya ben sabah aradim onun dahili nosu güya sekreterle konustum ettim. En son demesin mi Adnan Hocayla görüşüp sizi ariycam .Anabilim dalı baskaninim sekreteriymiş kadin anlamadim niye oyle oldu .Tamam dedim artik daha iyi oldu .Ama dönüş yapmadilar .Afilim92 canım engin hocaya sormuşlar bi sorunu yoksa 1 yaşından önce önermiyorum demiş ne alaka dedim hareketlenecek ozaman daha kötü dedim bende cuma günü aşımız var ordan çıkıp gidicem eğer yaparız derlerse gün alıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?