2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Arasüt canım o bir dönem öyle oluyor bende de olmuştu ben mamayla destekledim sonra sağma makinasıyla sağdıkça arkadan koyu süt gelmişti ..

Insallah canim zora gelecegin anlayinca kendi gelir insallah senin minik prenses gibi.
Nasilsin agrin varmi, dikis varmi ayaga kalktinmi hemen? Korse kullanmaya basladinmi hemen
Gelir merak etme.
Ağrım yokcanım hıc gayet iyiyim dikişde olmadı hiç. Zaten doğumdan sonra hemşireler o kadar kotuydu ki sandalyeyi getirdiler2 saat ondan önce kırı kanlı yatızdırdılar. Sonra tekerekli sandalye getirdile kan damıyor altdan of her yeri batırdın cabuk ol falan diyorlar. Odaya getırdıler kılot giydirmeleri gerekirken yapışdırdılar pedi bir peceteye koy şunu diye cabuk yat diyor bide bu halımle nasıl yatıcam sa yalandan yatım hemşire gider gitmez duşa girdi uzermi değişdim. İyiki de kendimi iyi hıs ediyordum. Ama ilk doğumumda o kadar iyi insanlar ila karşılaşdımki cok iygilenmişlerdi sagolsunlar. Bunlar insanlıkda nasıbını bile almamışdı.
Bu yuzden normal yapa bildiğim için cok mutluyum yoksa kimbilir ne halde olurdum bu insanlıkdan nasıbını almamışlar la.

Sonucu bana da bildirir misin? Ben direkt kestim mamayı,30 gr alacagına günlük 30 gr verdi bebeğim ben şimdi biraz toparlanana kadar her emzırme sonrası mama verıyorum.. artık direnmeyecegım cunku gelişimi geri kalsın istemiyorum.. birazcık toparlandıktan sonra guclenıp mamayı azaltan bebekler de var

Canm benmkide dun oglen 12 gibiydi belki daha once uyandi aksam 8e kadar cok uykusu vardi gozleri kayiyodu ama bi turlu uyumadi sanki uyumamakta israrci gibiydi sadece yarim saat 15 dk uyumustur tam uyudu dedim geri uyandi. Buarada bende emzik vermekte kararszdm ayni emzigi denedm agzindan duaup durdu buyuk geldi. Gerci donra bitanede haff bir emzk aldm damakliydi onuda agzindan atti suratini midesi bulanms gibi yapip
Cok sagol canım kavuşdum cok şükür nomal oldu kendi sancımla 100% organık doğum oldu desem yeri. Kesisizdikişsiz ağrı kesicisiz ilacsız ve sadıce son 40 dk hastanede gecdı onda önce evdeydim
Gozun aydin canm saglicakla buyutmek nasip olur insallah

Cok sagol canım kavuşdum cok şükür nomal oldu kendi sancımla 100% organık doğum oldu desem yeri. Kesisizdikişsiz ağrı kesicisiz ilacsız ve sadıce son 40 dk hastanede gecdı onda önce evdeydim
MasaAllah cnm benim cok sevindimm Allah anali babali buyutsun saglicakla, harika olmus dogumun, bende yatarken cektigim sancilarda zorlandim en cok nst yuzunden diger zamanda hep ayaktaydim daha kolay atlatiyor insan..

3 ayda geçecek kötüsünü düşünme. Ömür boyu diyeninde ağzına vur. Alalal olur mu öyle şey, olsa bile sana dencek şey mi.
Ya inşallah canım. Her gün başka bir sorun olduğunu düşünüyorum bazı günler gazi oluyor bazı günler bugün gazi yok diyorum ama gene ağlıyor. Yani kolik gerçekten açıklanamayan bir durum herhalde ya. Sling aldım ikinci el eğer kucağında biraz uyuyorsa onu da deneyebilirsin ama iki bebekle olmaz belki de. Bir de tavandan sallanan çingene beşikleribden kurcam evime geçince. Yalnız hiçbir ilacın fayda etmediğinden emin oldum artık. Tek denemediğim yurt dışından gelen bir ilaç varmış hazırab annelerinden iki kişi kullanıyor iyi diyorlar.

Tam oglusu uyuttum yatirdim ben de uyuyayım dedim .Normalde teli tamamen sessize alirim aksilik bu ya unutmusum .Gozum gecmis 10 dk tel caliyor .Luzumsuz bi akraba. Mesgule atayim derken yanlışlıkla aciverdim .
Neyse hayirli olsun vs vs . Sanki bunu demek icin aramamis da laf sokmak icin aramis .Ayy biz senin hamile oldugunu bilmiyorduk da falan filan. Eksik kaliver bilme ne olcak.Bir de sacma sapan kendi çocuklarını anlatti cok zor da moralini bozmak istemem de bilmem ne... deli oldum .

Hayırlı uğurlu olsun gözün aydın canım ..
Çok sevindim gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün ❤

Sagolun kızlar hepiniz bende sonunda uykusuz lohusa oldum

Gözünüz aydııın hayırlı uğurlu olsun canım şükür sağ salim kavuştunuz Allah analı babalı büyütsün ♡♡♡

Lüzumsuz mu yok boşver ağzı olan konuşacak bi süre

Arasüt canım o bir dönem öyle oluyor bende de olmuştu ben mamayla destekledim sonra sağma makinasıyla sağdıkça arkadan koyu süt gelmişti ..
Canım çok sağol cevabına bende sütüm kesildi diye üzülmüştüm. Ben mamayla bir gün destkledim şuan sık sık emziriyorum bir şey olur mu acaba aç belirtiside göster miyor hiç. Bende aağma makinası alayım sağayım ozaman

Canım mama vermiyorsan normalde doktor solemeden verme.çişi kakası iyiyse doyuyodur diyorlar.birde emzirme sanatı grubunda eger sık sık emziriyorsanız 2-2,5 saatte bir sütün sulu ve yağlı kısmı ayrısmıyor oyuzden emen cocuk 2 sinide alıyor deniyor.yani o sonunda gelen yağlı sut belkide artık önsütle karısık oyuzden yoğun kısmını görmüyorsundur.

Off bütün gece uyumadı oğlum. Çatlayana kadar ağladı. Acile gittik. Arabada sustu
Neyse doktor anladı gaz sancısı olduğunu zaten
Ilaç verdi
Damla. Onuda sıktık ama şuan gazi var cikaramiyor.
Ilk kullandığımız mama aptamildi
Şimdi ki Sma.
Acaba gaz mi yapti..
Sürekli pispislanmak istediginsen ya da memede oldugundan sutte sagamiyorum.
Biliyosunuz etkili ememedigi için kilo alamiyomus o yüzden sagip ver demişti doktor ama paşa bir rahat bırakmıyor ki.
Kahvaltıyı yeni yaptım
Sofrayı toplayamasmdan ağlamaya başladi
Uykusuzum gizlar

Afilim92 canım engin hocaya sormuşlar bi sorunu yoksa 1 yaşından önce önermiyorum demiş ne alaka dedim hareketlenecek ozaman daha kötü dedim bende cuma günü aşımız var ordan çıkıp gidicem eğer yaparız derlerse gün alıcam

Ya ben sabah aradim onun dahili nosu güya sekreterle konustum ettim. En son demesin mi Adnan Hocayla görüşüp sizi ariycam .Anabilim dalı baskaninim sekreteriymiş kadin anlamadim niye oyle oldu .Tamam dedim artik daha iyi oldu .Ama dönüş yapmadilar .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…