2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

eniştem aile hekimi o sünnet ettirin iyi olur dedi çocuk doktoru bu zamanlar sünnet yaptırın kolay olur dedi bu niye öyle dedi anlamadım bende

eniştem aile hekimi o sünnet ettirin iyi olur dedi çocuk doktoru bu zamanlar sünnet yaptırın kolay olur dedi bu niye öyle dedi anlamadım bende
Ben de bilgi almaya çalışıyorum kadinin iki lafindan biri muayene 100 Tl sunnetle 400 u gecer. Ya ben daha ucret sormadim ki randevu bile oluşturmadan boyle diyor .Ilgincler gercekten .Sen de digerini ara görüş bence .

Ben de bilgi almaya çalışıyorum kadinin iki lafindan biri muayene 100 Tl sunnetle 400 u gecer. Ya ben daha ucret sormadim ki randevu bile oluşturmadan boyle diyor .Ilgincler gercekten .Sen de digerini ara görüş bence .
ben direk çocuk cerrahi polikliniğini aramıştım oda öyleydi direk ücret söyledi bide bina taşınıyor dedi bi kaç gün sonra tekrar arayın demişlerdi ameliyatlara başlamışlar o yüzden hazır çıkmışken gidicem belli ki telefonla olmayacak

Canim simdiye kadar 2 öğün yemis olman lazımdı .Benimki de hic durmuyor korkumdan annemle esim cikmadan 6.30 da yaptim kahvaltiyi .Oğlen uyutup yatirdim tost yapayim diye peyniri hazirladim agladi .Uyuttum devam etmeye kalktim yine agladi .En son 1 saatin sonunda yapip yedim .Ac kalmaman lazim süt nerden uretilcek .Benim bugun yalniz ilk gunum ama bugunden itibaren gece yatmadan dolaba yemek yapip koycam. Atistirmalik da biseyler alip koydum .Dondurma ,kuruyemis,meyve,bisküvi filan .Bir sekilde yemeliyiz aksami beklersek ölürüz.

Ben de tekrar bi sorayim dönüş yapmayacaklar es gectiler .Bu yuzden sevmiyorum egitim arastirmayi ,tipi.

Kızlar şimdi sağlıkocağndan geliyrm 1. Ay aşımızı olduk. Ordaki ebe mama veriyrmsn diye sordu evet dedm verme dedi. Ama doymuyor huysz oluyor aranıyor dedm bebeklern tek bildiği aranmak acıktığı için değil dedi. Kilo verirse diye korkyrm dedm haftalık takip ederz dedi. Zaten baya baya azaltmştm bu hafta yapablrsem mama vermemeyi deneyeceğim bakalım inşallah oğlum kilo kaybetmez. Buarada bebeklernz 1 ayda kaç kilo aldı? Mama takviyesi yapyrmsnz?

Cok sagol canım kavuşdum cok şükür nomal oldu kendi sancımla 100% organık doğum oldu desem yeri. Kesisizdikişsiz ağrı kesicisiz ilacsız ve sadıce son 40 dk hastanede gecdı onda önce evdeydim
Hayırlı olsun gözün aydin canim.
Ayy maşallah sana. Bende normal doğum yaptim ama çok zor oldu alt taraf komple dikiş olmuştu. Çok özendim.şimdi sana

Ben ilk zamanlar mama verdim sarılık olmasin diye toplamda 3 defa verdim mamayı hep anne sütü ile besliyorum en son gittiğimde 15 günde 500 gr almıştı kizim doktorda çok iyi dedi zaten günde bebegin alması gereken 30 yada 40 gr mış

Insallah sorunsuz atlatiriz cok gerildim. Detay da ogrenemedim.Bakalim nasil olcak off cok kucuk bebisim yaa .
emin ol böyle daha kolay olacak canım nasıl yatırıyorsun öyle kalıyor 3 5 kıpırdasa da. biraz büyüse dönüp duracak öyle daha zor inşallah kolayca atlatıcaklar

Aynen öyle, ama sorun çözüldü gibi tekrar ultrasona girdim, ve eski ultrasonları gösterdim. Yarın alabilirler doğuma bekliyorum. Hayırlısı olsun suni sancı ile gelecek bizim inatçı keçi, Allah verede çok çekmesem

Mamayı ilk hafta verdim canım sadece o da sarılık olmasın diye şimdi ikinci haftamızdayız sadece 2 kere verdim bu hafta sütüm böyle olduğu için korktum. Çişi kakası bol hergün kakası var bezlerinde. Genelde 2 2.5 saatte bir emziriyorum sütüm böyle olduğu akşam özellikle baya bir emmişti. İbşallah öyledir bu hafta alcam makineyi bakalım sağınca nasıl gelecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…