- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #58.161
Mamayı ilk hafta verdim canım sadece o da sarılık olmasın diye şimdi ikinci haftamızdayız sadece 2 kere verdim bu hafta sütüm böyle olduğu için korktum. Çişi kakası bol hergün kakası var bezlerinde. Genelde 2 2.5 saatte bir emziriyorum sütüm böyle olduğu akşam özellikle baya bir emmişti. İbşallah öyledir bu hafta alcam makineyi bakalım sağınca nasıl gelecek
Benimki de bugün o modda tam daldı diyorum hop uyanıyor. Bacaklarıma aldım uyandıkça hafif sallıyorum. Uyuştum artık. Biraz uyusa huysuzluğu geçer diyorum. Benim de annem gidecek son bir Kaç günü ne yapacağım tek başıma diye düşünüyorumKızlar icinizde ana kucagi kullanan varmi. Ben titresimli bitane siparis verdim insallah kolaylatir benidun annemde gitti meger ne vok faydasi varms bana bugun cok zordu ustelk kizim saat 12 den beri uyumuyo arada yarm saat 15 dk kadar uyumustur gozleri kayiyo surekli ama uyumamakta direnio
Insallah canim operasyona anne ya da babayı istiyorlarsa ben giremem esimden girmesini isteyeceğim .emin ol böyle daha kolay olacak canım nasıl yatırıyorsun öyle kalıyor 3 5 kıpırdasa da. biraz büyüse dönüp duracak öyle daha zor inşallah kolayca atlatıcaklar
Canım benim bebeğim şu an 26 günlük ben yenidoğan da kullanıyorum, 0-3 de. 3-6 da giydiriyorum arada biraz büyük oluyor. Ama küçük gelmesindense büyük olması daha mantıklı bence. İki tane tulumu sadece iki kez giydik bacaklarını kasıyordu küçük geldi kaldırdık. Ben küçük bedenlerin çok fazla alınmamasından yanayım özenip o kadar para verip alıyoruz bir kaç giydirmede küçük geliyor. 0-3 zıbınlar tam oluyor, bacaklı şeyler alacaksan küçük beden çok fazla almamanı öneririm. Ama zıbınlarda 0-3 alınabilir hemen küçük gelmiyor.Arkadaşlar iyi akşamlar,bebeklerini kucaklarına alanlar güle güle büyütün,Ben kısmetse eylül annesi olucam,bir şey sormak istiyorum.Yenidoğan kıyafetleri çok küçük geldi bana bunlar çok kullanıldı mı?Fazla almak lazım mı?Yoksa 0-3 ay kıyafetleri mi???almalıyız?Bunun dışında iç zıbın bulmak zor,göbek bağı düşüne kadar ne giydirdiniz?
bizde de tam tersi olur eşim dayanamaz :)Insallah canim operasyona anne ya da babayı istiyorlarsa ben giremem esimden girmesini isteyeceğim .
Ay canım çok sağol gerçekten sütüm kesiliyor diye korkuyordum bendeEki Görüntüle 2177052
Canım bugun e bebek 0-6 ay bebeklerin beslenmesi hakkında bir yazı paylaşmıs okurken direk senin sorunun cevabını gördüm sana da göndereyim dedim için rahat etsinseninkide olgun süt oldu sanırım
Ay çok sevindim canım hayırlı olsun :)) nasılsınız iyi misinizBenim kız dün geldi hemde tam hayal etığım bir doğumla.
Oy oyAnnemi uğurladık. Kendimi bosluga düşmüş gibi hissediyorum .Ikimiz de aglayarak ayrildik
Yok canm haftaya tekrar gel demşti o zamn soyleyecekti heralde. Ben pazartesi memlekete gidiyorum annemle. Aşıyı orda oluruz artk1 aylıkken canım sağlık ocağındaki hemşire söylemedi mi
Gelir merak etme.
Ağrım yokcanım hıc gayet iyiyim dikişde olmadı hiç. Zaten doğumdan sonra hemşireler o kadar kotuydu ki sandalyeyi getirdiler2 saat ondan önce kırı kanlı yatızdırdılar. Sonra tekerekli sandalye getirdile kan damıyor altdan of her yeri batırdın cabuk ol falan diyorlar. Odaya getırdıler kılot giydirmeleri gerekirken yapışdırdılar pedi bir peceteye koy şunu diye cabuk yat diyor bide bu halımle nasıl yatıcam sa yalandan yatım hemşire gider gitmez duşa girdi uzermi değişdim. İyiki de kendimi iyi hıs ediyordum. Ama ilk doğumumda o kadar iyi insanlar ila karşılaşdımki cok iygilenmişlerdi sagolsunlar. Bunlar insanlıkda nasıbını bile almamışdı.
Bu yuzden normal yapa bildiğim için cok mutluyum yoksa kimbilir ne halde olurdum bu insanlıkdan nasıbını almamışlar la.
Ikimiz de ayniyiz ama ben etkilenmek istemiyorum. Topuk kaninda ikimizde çıkmıştık çocuk katila katila aglayinca hemen beni iceri aldilar .Bu sefer yuregim dayanmaz .bizde de tam tersi olur eşim dayanamaz :)
Amin canim .Tadini çıkarın. Anneler ne yufka yurekli ya .Sabah yola çıkcak benimki bir baktım bana kahvalti hazirlamis ve mutfagi topluyor bir yandan. Bugun 5 kere konustuk .Diyor yolda giderken uyumusum ruyamda hemen bebisi gördüm.Oy oyAllah kolaylık versin canım benimkinin de son günleri
Aynen öyle, ama sorun çözüldü gibi tekrar ultrasona girdim, ve eski ultrasonları gösterdim. Yarın alabilirler doğuma bekliyorum. Hayırlısı olsun suni sancı ile gelecek bizim inatçı keçi, Allah verede çok çekmesem
Kuzum beş dk uyumadı kiCanim simdiye kadar 2 öğün yemis olman lazımdı .Benimki de hic durmuyor korkumdan annemle esim cikmadan 6.30 da yaptim kahvaltiyi .Oğlen uyutup yatirdim tost yapayim diye peyniri hazirladim agladi .Uyuttum devam etmeye kalktim yine agladi .En son 1 saatin sonunda yapip yedim .Ac kalmaman lazim süt nerden uretilcek .Benim bugun yalniz ilk gunum ama bugunden itibaren gece yatmadan dolaba yemek yapip koycam. Atistirmalik da biseyler alip koydum .Dondurma ,kuruyemis,meyve,bisküvi filan .Bir sekilde yemeliyiz aksami beklersek ölürüz.
Kızlar dün gece sol göğsüm birden çok acimaya başladı acaba süt mü birikmiş ki dedim ama ne kadar sıkmaya calistimsa süt çıkmadı anca sicak suyla islatip 5 dk ucuna pıt pıt yapınca çıkıyor ondan sonra emzire biliyorum yoksa bebeğim ne kadar emerse emsin çıkmıyor süt ve çok feci aciyor yan tarafima uzanamıyorum bu ne ki şimdi ucu mu tıkanıyor
bebiş sütü çekemiyordur süt ile dolmuştur göğsünüz o agrı çok kötüKızlar dün gece sol göğsüm birden çok acimaya başladı acaba süt mü birikmiş ki dedim ama ne kadar sıkmaya calistimsa süt çıkmadı anca sicak suyla islatip 5 dk ucuna pıt pıt yapınca çıkıyor ondan sonra emzire biliyorum yoksa bebeğim ne kadar emerse emsin çıkmıyor süt ve çok feci aciyor yan tarafima uzanamıyorum bu ne ki şimdi ucu mu tıkanıyor
Annem pazar gunu gitti 2gundur yanlızız resmen tovalete bile gidemiyorum aglio hemen gun icindede pek uyumuyo illa gogsume yaticak hava cok sicak ikimizide ates basio oyleden. Dortgozle ana kucagimi bekliyorummmBenimki de bugün o modda tam daldı diyorum hop uyanıyor. Bacaklarıma aldım uyandıkça hafif sallıyorum. Uyuştum artık. Biraz uyusa huysuzluğu geçer diyorum. Benim de annem gidecek son bir Kaç günü ne yapacağım tek başıma diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?