2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Sünnet yaptıranlar bakabilir mi 3 aydan önce lokal anestezi yeterli oluyor diyorlar peki lokal anestezi yapılırken bebek çok ağlamıyor mu? Elini Ayağını tutuyorlar mı? Peki sünnet esnasında nasıl duruyor ?

emin ol böyle daha kolay olacak canım nasıl yatırıyorsun öyle kalıyor 3 5 kıpırdasa da. biraz büyüse dönüp duracak öyle daha zor inşallah kolayca atlatıcaklar
Lokal anestezi iğnesini yaparlarken nasıl sabit kalıyor ? Orası uyuşsa bile bi kere ağlamaya başladıktan sonra sünnet esnasında duruyor mu

Acıksa belli olur canım ya göbüşünden yada meme isteğinden anlarsın , sağma makinası ilerleyen günlerde pek kullanmadım ben çünkü ne kadar sağarsam o kadar dolmaya başladı rahatsız oldum şimdi sağmıyorum bebeğim emdikçe ona kadar geliyor birde göğüsler yumuşadıkça gerçek yağlı süt gelmeye başlıyor onu farkettim , sende her birini en Az 15 dk emzirmeye çalış.

Kuzum beş dk uyumadı ki ( yapayım.
Akşam yemeği nasıl yapcam onu dusunuyorum
Canim benimki de saatlerdir kucagimda .Esin gelince ertesi gun yemek yapsan bi sekilde yersin yeter ki dolabinda yemek olsun .Ben bu aksam o sekilde yapmaya baslayacagim .

Sünnet yaptıranlar bakabilir mi 3 aydan önce lokal anestezi yeterli oluyor diyorlar peki lokal anestezi yapılırken bebek çok ağlamıyor mu? Elini Ayağını tutuyorlar mı? Peki sünnet esnasında nasıl duruyor ?
İğne yapıldığında biraz ağlıyor. Sonrasında birisi ayaklarından birisi ellerinden sabitleyip tutuyor 15 dk filan sürüyor. Babası ayaklarını ben ellerini tutttum

Hayırlı olsun gözün aydin canim.
Ayy maşallah sana. Bende normal doğum yaptim ama çok zor oldu alt taraf komple dikiş olmuştu. Çok özendim.şimdi sana
Cok sagol canım. İlkinde benimde dikişim olmuşdu üstelık 2850 ilk kızımdı bu 3800 gram ama o ilk olduğu için dikişim oldu. Yanı ıkıncı cocuk kolay olur sözü şehir efsanesı değil.

Milana firuze cnm maşallah size gözün aydın olsun Rabbim analı babalı büyütsün inşallah kızların sana can yoldaşı olucaklar
Cok sagol canım vala oyle dünden beri kızmı göremiyorum diye ama cok kotu his ediyorum kendimi. Sabah gelmişlerdi içeri almamışlar 17:00-20:00 zıyaretcı satı sad

Ay okurken nasil sinir oldum. Bune canim pislikler yaaa. Dedigin dogru insanliktan nasibini almamislar, ah verrcekler elime soyle tipleri dov allah dov. Ne rahatlardim gercekten :)
Iyiki normal dogum olmus da hemen ayaga kalkmissin.
Evet canım vala, bu günde biri doğum yapmişdi onun şansina cok iyi hemşireler denk geldi bende bana dün görevli boyle davrandı siz cok iygili anlayışlisniz dedi oda benim kendimde kadınım ve 2 kız annesiyimde nasıl bır kadına kotu davrana bilirimki dedi.
Ama bana dün boyle davrananda kadındı iyi insanlar artık cok az kaldı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…