2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Sen de benim gibi hemsirelerden yana sorun yasamissin.Allah onlari bildigi gibi yapsın.
daha deneyimlemedim canım Bilmiyorum ki emzikle susar belki
Off emzik vermek istemiyorum en son yasadigimiz meme reddi vakasindan sonra .Ama kalca ölçümünde de durdurmak zormus.

Bebeklerin kaç dk emmesi lazım maksimum ?

Milana firuze cnm o kadınları Allah bildiği gibi yapsın ne kadar vicdansızlar
Eğer adını falan aldıysan lütfen şikayet et babasının hayrına durmuyor orda Bı insanın Bı kadının en özel gununde yapılacak iş mi yani çok sinir oldum seninde sabrına hayranım valla

YAni haklısın canım. Bu arada ben fizik tedaviye başladım inşş geçer diye umut ediyorum. Senin yüzün iyileşti mi

Kızlar iki gündür cok kötüyüm valla bütün eklem yerlerim ağrıyo sadece parol içebiliyorum. Dr dikkat et kandine diyip nasihat varmişti ne çok haklıymış. Siz siz olun banim gibi terleyip klimalı odaya gitmeyin yalan olursunuz

Sen de benim gibi hemsirelerden yana sorun yasamissin.Allah onlari bildigi gibi yapsın.

Off emzik vermek istemiyorum en son yasadigimiz meme reddi vakasindan sonra .Ama kalca ölçümünde de durdurmak zormus.
Mecburen kullanıcam ben başka bişeyler susturamayızki
Bebeklerin kaç dk emmesi lazım maksimum ?
bizim doktor aktif 25 dk emsin demişti ben 25le kısıtlı tutmuyorum ne zaman bırakırsa hoş bırakmıyorda oynama moduna geçiyor gibi oluyor o ara çekiyorum :)

Ben maksimum 10 - 15dk emzirebiliyorum. Sonra atiyo memeyi ve agzini kapatiyo mumkun degil tekrar sokamiyorum.

Kızlar sanırım kafayı yicem sabah 5 den beri oğlum durmuyo.emio yatırıyorum maksimum 30 dk uyuyup geri kalkıo.aglıyo memeye alıyorum 10 dk sona gözleri kapanıo.ama yerine koyunca gene aynı.gaz mı diorum ama gaz cıkarıo.benim durumumda olan var mı varsa napıosunuz? Nasıl basa cıkıosunuz? Bugece bole olursa uyumaz hiç

Dayana dayana hep kotu insanlarla karşılaşıyorum işde baş kaldırmağa gücüm yok diye her kes benim üzerme geliyor.

Kızlar bugün doktora gittik. 44 günlüğüz. Oğlum 4500 gr, 56 cm olmuş..

Kalça ultrasonu için gittik, şükürler olsun sorun çıkmadı. Kalça ultrasonunda da sadece bebeği yan döndürüyorlar, bacağını 10 sn falan sabit tutuyoruz her iki taraftan da, bu kdar basit bir işlem..

Göz taraması da yaptıracaktık. Çocuk doktorumuz baktı, ışığa tepki veriyor bir sıkıntı görünmüyor, göz doktoruna muayeneyi 3. Ayda öneriyorum dedi.

Cok sagol canım. İlkinde benimde dikişim olmuşdu üstelık 2850 ilk kızımdı bu 3800 gram ama o ilk olduğu için dikişim oldu. Yanı ıkıncı cocuk kolay olur sözü şehir efsanesı değil.
Evet genelde öyle söylüyolar canim dikiş siz olmasi çok iyi olmuş çabuk toparlanirsin

Nasıl oldu canım o soylesene

Kaynanam vardi ve kocamin sevdigi yemekler yapıldı. Ben meyve hurma kek buldukca corba ve sulu yemek yedim. En en en onemlisi sadece gece 12 den sabah 6 ya kadar bile 2 3 litre su bitirdim. Her emzirmede bir bardak mutlaka ictim. Gunluk 5 litre ictigim olmuştur herhalde Korse takamadim cok uzuldum çünkü bebek icin cok koşturdum. Dogum sonrqsi ayaga kalktıgımdan beri hic yatmadim. Gunduz bebekle beraber uyudugum cok nadir. Ev islerime devam ettim. Ama bunu onermem cunku dikislerim biraz acidi ve gec iyileşti bu yuzden. Hep hareketli oldum. Bence hareket + bol su + sadece faydalı seyler yemek. Suan yattigimda yana hafif biriken bi gobek var yumusak biraz. Ayaga kalktigimda tamamen duz masallah ama gebelik çizgisi kopkoyu şekilde duruyor asiri çirkin. Lohusa kanamasi biter bitmez spor yapacağım insallah A101 den plates topu seti aldim. Ipi var topu elde sikma aleti vs var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…