2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

İğne yapıldığında biraz ağlıyor. Sonrasında birisi ayaklarından birisi ellerinden sabitleyip tutuyor 15 dk filan sürüyor. Babası ayaklarını ben ellerini tutttum
Ay ben de bunu düşünüyorum hep sanırım ben elini ayağını tutamam genel anestezi daha mı iyi olur ki

Benimki de saat başı aynı şeyi yaptı bir kaç kere .anne kokusu ve kucağı istiyor emin olunca da mıiıl moşıl uyuyor ama bu baya uzun sürüyor canım.
Bazen kaka sıkınmasıyla birlikte yapıyor acıkmalara denk geliyor veya uykuya. Bu yüzden bir dünya mama boşuna gitti bende. Acaba açmı kaldı dedikçe mama hazırladım azar azar.
Aranıyordu ama meme mama almıyordu . ve mızmızlanıyordu sebepsiz ağlıyordu .
Anne kucağı genelde çözğm oluyor bir de bol bol konuş onunla. Herhalde pışpış istiyorlar

Masallah size canimm... Goz muayenesi mi olmasi gerekiyormus hic bilmiyordum
@Efsane anne cnm nasılsınız? Oğlunun ayağındaki sorun ne durumda? Düzelmiştir umarım..
Ne sikintisi vardi ayaginda

Kızlar biz bugün 2. ay aşılarımızı olduk, biraz huzursuzlandılar birazda zor uyudular ama şükür diyorum şimdilik uyuyorlar bakalım kaç saat sürer bu sessizlik.
Hadi geçmiş olsun bizde cuma günü olcaz. 3 tanesinide aynı gün mü yaptılar?

47 kiloydum. 160 boyum ve 47 biraz zqyif duruyordu. Hamile kaldim 12.haftada 43 42 gordugum oldu tartıda. Sonra kusmalar gecti kilo almaya basladim doguma 65 ile girdim. 56 ile ciktim. Suan 53
Çok zayıf olmazsın inşallah dycem ama daha da gidecek gibi :) benmde 10 kg gitti bakalım inşallah daha da gider kanaman devam mı peki kaç günlük oldunuz

Masallah size canimm... Goz muayenesi mi olmasi gerekiyormus hic bilmiyordum

Ne sikintisi vardi ayaginda

Evet cnm, 3. Ay dedi doktorumuz. Göz önemli yaa, geçen bi konu vardı bdv de, bebek gözü yukarı doğru takip edemiyormuş, beyinde ilgili yerde sorun olmasından şüphelenilmiş vs.

Ayy kızlar annemle köyümüze gidiyoruz demiştim ya geldik burda bir kuzen var benim 3 yaşında çocuğu var. Bebek doğdu kimseye elletmedi sevdirmedi yanına telefonla bizi sokmadı yerim seni dedirtmedi bize( o aptal adem güneş tavsiyeleriymiş). Ben hepsine saygı duyup dokunmadım çocuğa. Bugün çocuğuyla geldi güya bebek görmeye. Oğluş gündüz biraz uyuyamamıştı yeni dalmıştı yarım saat oldu. Benden izin istemeden çocuğuyla odaya girdi. Ben yeni uyudu teysesi uyanınca sevelim dediğim halde beni duymamazlıktan geldi. Çocuğu park yatağın sineklik lastiğini çektirdi oğlumun yüzüne geliyordu zor yakaladım. Beşiği tekmeledi sasrtı sadece yapmıyoruz falan dedi yapmasına engel ılmadı. Oğluşun ellerini tutturuyor çıcuğuna uyuyan çocuğun. En sonunda uyandı oğlum yazık. Aldım emzirdim uğraştım uyuyamadı. Bide kucağına aldı çıcupunun kucağına veriyor foto çekiyor bana sormadan. Kendi çocuğunu face e koymuşuz diye arayıp sildiren insan. Zaten limoniyiz ipler kopmasın diye dişimi sıkmaktan bi hal oldum. Hayatı beni kıskanmakla geçti. Evde beşiğine ayaklarını dayayıp itiyor kendini ddm cvp ne dersiniz çocuğuna dönüp annecim sana mıbilyalı oda yapcaz ya bu sene diyor. Ben oda yaptım diye. Bu akraba denen varlıklardan koşarak uzaklaşasım geliyor bazen.

O kuzeni yolarım ardına da bakmam valla... el kadar çocuğu malzeme eden herkese tepkim aynı olur.

*yolarım ( mecazen, karşılığını veririm anlamında)

YAni haklısın canım. Bu arada ben fizik tedaviye başladım inşş geçer diye umut ediyorum. Senin yüzün iyileşti mi
Benim geçti gibi canım ama %90 falan. Mimik egzersizleri yapmam lazım ama benim minnoş doğduktan sonra aklıma bile gelmedi . Ancak dikişlerin bakımı, öksürük , minnoş ve evde çok da iş görmeyen iki anne ile uğraşıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…