2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Geçmiş olsun canım, yaz gribi mi oldun ? Sen de benim gibi hassas bünyelisin heralde bu aralar . Grip ise benim 3 hafta falan sürdü etkisi. Antibiyotik vs kar etmedi sinüzite ve öksürüğe döndü. İlerlemeden ilaç al mutlaka derim . Sonra çok eziyet oluyo

Saol canım ve evet cok haklısın.tek derdi benim yanımda olmakmış kuzucuğumun.aksam emzirdim 10 da yatagına koydum.anne yanı beşik var bizde ama tamamen yatagıma birleştirmiyodum.iyice yaklastırdım bende ona cok yakın yattım bide bi tsirtumu koydum yanına elimide hep onun yanında tuttum.ole uyudu bebeğim 3-4 saat neredeyse.benim kıpırdamadan yatmaktan heryerim tutuldu ve her uykusunda mızmızlandığında pışpışladım ama bebeğim uyudu en azından.uyumak için bile bize ne kadar muhtaclar.tüm yorgunluğu geçiyor insanın bunu görünce.

Çok zayıf olmazsın inşallah dycem ama daha da gidecek gibi :) benmde 10 kg gitti bakalım inşallah daha da gider kanaman devam mı peki kaç günlük oldunuz

24 gunluguz kanama 1 haftadir adetin son gunu gibi kahverengi cok az. 40 gune kalmayacak bitecek insallah :) dikislerin de sadece ipleri kalmis iyilesmis. Yeme icme olayi biraz zor olunca vermeye devam ederim gibi görünüyor. Gunluk 1800 kalori altina dusmemeye çalışıyorum sut oluşumu icin en uygun kalori alımı buymuş

Gunaydin kizlar .Dun oglumla bas basa ilk günümüzdü. Biraz zor idare ettim, yoruldum .Cunku hep memede durmak ya da evin icinde gezdirilmek istiyor .Bu gezdirme isini annem yaparken uzanip dinleniyordum .Oturuyorum agliyor filan .Ama guzel bir gundu .Tek basima banyo yaptirdim cok eglenceliydi .Oglum suyu seviyor masallah.
Bakalim bugun neler bekliyor bizi

Günaydın kızlar. Biz de anneannemizi yolcu ettik şimdi eşim havaalanına götürdü. Biz de arkalarından bakıp durduk kuzumla. Çok zor oldu ayrılık kısmı. En azından Bayram sonuna kadar eşim izinde kendimi öyle avutuyorum. 40 ımızda çıktığına göre ufaktan dışarı çıkıp gezmelere başlarsak daha da iyi olacak diye düşünüyorum :)

Seninde göbeğinin eti acıdı mı ya sağ tarafım acıyo yaşayan var mı acaba

Tek başına nasıl banyo yaptırdın ? Ben de istiyorum ama cesaret edemiyorum nasıl tutacağım duy nasıl dökeceğim falan diye

Bebeği burun tıkanıklığı yaşayan var mı?
Bruno diye solüsyon verdi doktor. Ama onu oğlumun burnuna sıkmak işkence oluyor durmuyor kafasını oraya buraya çeviriyor. Otribebe mi alsam diyorum. Gerçi onun da solüsyonu var sanırım. Ardından aspiratörle çekiyoruz.

Tek başına nasıl banyo yaptırdın ? Ben de istiyorum ama cesaret edemiyorum nasıl tutacağım duy nasıl dökeceğim falan diye
Annem sagolsun ben yokken zorlanma diye diye cok yardim etmedi .Cesaret verdi .Bazi gunler esim varken yikadik bazi gunler tek ben yikadim annem izledi .Köpük filenin uzerine yatiriyorum Sirtini da yan cevirerek yikiyorum .Basini da filedeyken yıkayıp avucuma su döküp duruluyorum.Durulama yaparken bolca su döküyorum filede bebekte hic kopuk kalmiyor .En son da kaldirip tek kolumun ustune dogru yatiriyorum göğsümden hafif destek alip son suyu döküyorum. Dun panik yapınca uzerim islandi biraz ama guzel yikadim

Son düzenleme:
Allah kavustursun canim Esin varmis ne guzel yardim eder.Ben dun aksam cok agladim .En cok aksam hissettim annemin yokluğunu evde yemek pismeyince .Esim de gec geldi .Oglani uyutmustum derin bir sessizlik vardi en cok o dokundu bana.

kızlar bi ara çocuğu olan memurlar için yarım gün mesai yarım maaş diye haberler çıkmıştı çocuk okul yaşına gelene kadar. sanırım yasa çıkmış ama uygulama yok ne zaman uygulamaya girer ki bileniniz var mı?

Kızlar günaydın oğlum ishal iki gündür ve çok fazla gaz sancısı var. Sizce doktora görünmeli miyim yoksa normal mi

Kızlardan birinin hep burnu tıkalı. Acaba kolik ağrılarıyla alakalı olabilir mi? Burnuna solüsyon damlatıyoruz ama daha da çok ağlamasına neden oluyor ve tam olarak açmıyor. Otribebe var bende ama daha kullanmadım. Doktor sadece solüayon sık demişti ama benimkiler çok minik doğduğu için öyle demiş olabilir yarın gittiğimde tekrar sorucam.

Ya size bir şey soracağım. Ten kokunuz değişti mi? Her gün yıkanıyorum ama böyle ekşi ekşi bir koku yayılıyor benden. Bebekler rahatsız olmasın diye parfümde kullanmıyorum. Eskiden yoktu çok rahatsız ediyor. Sütle, hormonlarla alakalı mo acaba diye düşündüm. Umarım geçer hemen.

Dogum sancisi cekiyorum resmen ama baska yerden. Kabiz olmusum dun buyuk tuvaletimi yaparken cok zorlandım her yer kan oldu. Simdi kabiz da degildi ama yine cok feci acidi su an yatakta kivraniyorum acile gitsek bile ne denir ki ne yapacaklar. Yirtildigini hissettim

Seninde göbeğinin eti acıdı mı ya sağ tarafım acıyo yaşayan var mı acaba
Benim çok acıyor sag tarafim canim hatta suan yine dr dayım. . 22gun oldu bugun oturup kalkarken canimi aliyorlar ozellikle aksamlari... sabah biraz daha az ağrıyor .. dr dikislerine zarar vermissin demisti gecen hafta yada sagda birikti düğümler indan aciyordur dedi bugunde kontrol var bakalim ne dicek... normal mi aceba ya ama ben onceki sezeryanimda hic boyle bir aci yasamadim hatta 10.gun sanki hic ameliyat olmamis gibiydim insallah gecer ne adam gibi yatabiliyorum ne oturabiliyorum durum cok fena

Kızlar günaydın oğlum ishal iki gündür ve çok fazla gaz sancısı var. Sizce doktora görünmeli miyim yoksa normal mi
Benimki hep ishal felaket civik yapiyor. Dun 1 saatte 4 kez bez degistirdim .Uyuyorsa uykudan uyaniyor agri giriyor sonra yapip rahatliyor .
Sutten kaynakli oldugunu dusunuyorum .Ben de rahatsiz oluyorum o kokudan ama bence bebekler seviyor .Gunde 3 kez dus alsan yine ayni olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…