- 22 Ocak 2017
- 6.586
- 8.549
- 198
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #58.261
İshalse gotur bekleme benceKızlar günaydınoğlum ishal iki gündür ve çok fazla gaz sancısı var. Sizce doktora görünmeli miyim yoksa normal mi
Evet canım yoksa cok zorlanırdım.Evet genelde öyle söylüyolar canim dikiş siz olmasi çok iyi olmuş çabuk toparlanirsin
Aglayanin mi burnu tikali? Benimkinin de hep tikali hatta doktor o yuzden alerji muhtemelen dedi. Ama ozel mamayi kullanmama ragmen duzelmiyor o burunKızlardan birinin hep burnu tıkalı. Acaba kolik ağrılarıyla alakalı olabilir mi? Burnuna solüsyon damlatıyoruz ama daha da çok ağlamasına neden oluyor ve tam olarak açmıyor. Otribebe var bende ama daha kullanmadım. Doktor sadece solüayon sık demişti ama benimkiler çok minik doğduğu için öyle demiş olabilir yarın gittiğimde tekrar sorucam.
Haklısın. Canım kendimi hemen ağıra salmiycam zaten daha bir süre annemlerde kalıcambu güncıkıcaz daha hastaneden.Milana firuze canım kendini iyi hissettiğiniçok enerjik olduğunu çevrendekilere söyleme :) tamam kolay bi doğum yapmış olabilirsin ama doğum yaptın sonuçta 40 gün lohusalık olduğunu unutma vücudun kendini toplaması için lohusalık önemli. İyiyim diye iş yapmaya falan kalkma yat dinlen
Benim acaba kac giti 3-4 gitmişdir her halde. Cok fazla kılom var gitmesi gereken. Kac günlük oldunuz siz kac almişdin?Çok zayıf olmazsın inşallah dycem ama daha da gidecek gibi :) benmde 10 kg gitti bakalım inşallah daha da gider kanaman devam mı peki kaç günlük oldunuz
Çatlak olmuşsun canım gemiş olsun. Hemen genel cerraha git hiç durma ilerlemesin. Çok ağrır oDogum sancisi cekiyorum resmen ama baska yerden. Kabiz olmusum dun buyuk tuvaletimi yaparken cok zorlandım her yer kan oldu. Simdi kabiz da degildi ama yine cok feci acidi su an yatakta kivraniyorum acile gitsek bile ne denir ki ne yapacaklar. Yirtildigini hissettim
Ya size bir şey soracağım. Ten kokunuz değişti mi? Her gün yıkanıyorum ama böyle ekşi ekşi bir koku yayılıyor benden. Bebekler rahatsız olmasın diye parfümde kullanmıyorum. Eskiden yoktu çok rahatsız ediyor. Sütle, hormonlarla alakalı mo acaba diye düşündüm. Umarım geçer hemen.
Biz De hamilelik öncesi satın almıştık bizimki de bir buçuk iki aylık olacak. Ama çok kararsızım gidip gitmeme konusunda. Yolda orada nasıl olur bilemiyorum.Günaydın kızlar. Biz bir çılgınlık yapıp eşimle kurban bayramına tatil satın aldık. Çok kötü bi sene geçirdik biliyorsunuz tatile ihtiyacımız vardı. Kemere gideceğiz, havası nispeten iyi olduğu içinn. Oğlum 1,5-2 aylık olacak o dönemde. Bizim gibi tatile gidecek olan var mı ve ne önerirsiniz?
Denizden güneşten değilde, klimadan korkuyorum. Ben klimadan çok etkilenirim, ama klimasızda yapamam. İnternette yorumlar okudum, genelde gidenler memnun kalmış bebek o havada emmiş uyumuş, ama yinede endişeliyim..
Ayy kızlar annemle köyümüze gidiyoruz demiştim ya geldik burda bir kuzen var benim 3 yaşında çocuğu var. Bebek doğdu kimseye elletmedi sevdirmedi yanına telefonla bizi sokmadı yerim seni dedirtmedi bize( o aptal adem güneş tavsiyeleriymiş). Ben hepsine saygı duyup dokunmadım çocuğa. Bugün çocuğuyla geldi güya bebek görmeye. Oğluş gündüz biraz uyuyamamıştı yeni dalmıştı yarım saat oldu. Benden izin istemeden çocuğuyla odaya girdi. Ben yeni uyudu teysesi uyanınca sevelim dediğim halde beni duymamazlıktan geldi. Çocuğu park yatağın sineklik lastiğini çektirdi oğlumun yüzüne geliyordu zor yakaladım. Beşiği tekmeledi sasrtı sadece yapmıyoruz falan dedi yapmasına engel ılmadı. Oğluşun ellerini tutturuyor çıcuğuna uyuyan çocuğun. En sonunda uyandı oğlum yazık. Aldım emzirdim uğraştım uyuyamadı. Bide kucağına aldı çıcupunun kucağına veriyor foto çekiyor bana sormadan. Kendi çocuğunu face e koymuşuz diye arayıp sildiren insan. Zaten limoniyiz ipler kopmasın diye dişimi sıkmaktan bi hal oldum. Hayatı beni kıskanmakla geçti. Evde beşiğine ayaklarını dayayıp itiyor kendini ddm cvp ne dersiniz çocuğuna dönüp annecim sana mıbilyalı oda yapcaz ya bu sene diyor. Ben oda yaptım diye. Bu akraba denen varlıklardan koşarak uzaklaşasım geliyor bazen.
Çatlak olmuşsun canım gemiş olsun. Hemen genel cerraha git hiç durma ilerlemesin. Çok ağrır o
Biz De hamilelik öncesi satın almıştık bizimki de bir buçuk iki aylık olacak. Ama çok kararsızım gidip gitmeme konusunda. Yolda orada nasıl olur bilemiyorum.
19günlük olduk toplam 15kg almıştım 10kg gitti. Bi karnım var sanırım o 5kilo :)))) seninde gider merak etme emzirdikçe gidiyo vallaBenim acaba kac giti 3-4 gitmişdir her halde. Cok fazla kılom var gitmesi gereken. Kac günlük oldunuz siz kac almişdin?
Aynen benmde. Etim çürümüş gibi acıyo göbek deliğinin 4 parmak sağı 2_3 parmak altı benm bahsettğm yer. Aynı acı mı bilmiyorum dikişlerde sorun olmasın yaaBenim çok acıyor sag tarafim canim hatta suan yine dr dayım. . 22gun oldu bugun oturup kalkarken canimi aliyorlar ozellikle aksamlari... sabah biraz daha az ağrıyor .. dr dikislerine zarar vermissin demisti gecen hafta yada sagda birikti düğümler indan aciyordur dedi bugunde kontrol var bakalim ne dicek... normal mi aceba ya ama ben onceki sezeryanimda hic boyle bir aci yasamadim hatta 10.gun sanki hic ameliyat olmamis gibiydiminsallah gecer ne adam gibi yatabiliyorum ne oturabiliyorum durum cok fena
Ben de cekyatta birakip bez atmaya gitmistim kaymis biraz.Annem düşürürsün sakin yalniz birakma demisti haklıymış.Oğlumla mutfaktaydik zeynep odada yüzüstü yatıyordu bir gittim sırtüstü dönmüş biraz da yatagın kenarına gelmiş erken değilmiydi yaa daha 19 günlük
kızlar bi ara çocuğu olan memurlar için yarım gün mesai yarım maaş diye haberler çıkmıştı çocuk okul yaşına gelene kadar. sanırım yasa çıkmış ama uygulama yok ne zaman uygulamaya girer ki bileniniz var mı?
canim duşta popona sicak su tut 5 dk. Veya imkan varsa sicak suya otur 10 dk. Ve genel cerraha gitmelisin. Fitil-krem veriyor. Bende çatlak+basur var. Dogumdan sonra beter oldu oturmaktanBepanthol surdum yattim sgolsun tostos vaktinden once uyandi ama yinede 15 dk uyumusum simdi sizisi gecmis. Yine olursa hemen gidecegim cok sagolun
Ya size bir şey soracağım. Ten kokunuz değişti mi? Her gün yıkanıyorum ama böyle ekşi ekşi bir koku yayılıyor benden. Bebekler rahatsız olmasın diye parfümde kullanmıyorum. Eskiden yoktu çok rahatsız ediyor. Sütle, hormonlarla alakalı mo acaba diye düşündüm. Umarım geçer hemen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?