2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Aglayanin mi burnu tikali? Benimkinin de hep tikali hatta doktor o yuzden alerji muhtemelen dedi. Ama ozel mamayi kullanmama ragmen duzelmiyor o burun

Haklısın. Canım kendimi hemen ağıra salmiycam zaten daha bir süre annemlerde kalıcambu güncıkıcaz daha hastaneden.

Çok zayıf olmazsın inşallah dycem ama daha da gidecek gibi :) benmde 10 kg gitti bakalım inşallah daha da gider kanaman devam mı peki kaç günlük oldunuz
Benim acaba kac giti 3-4 gitmişdir her halde. Cok fazla kılom var gitmesi gereken. Kac günlük oldunuz siz kac almişdin?

Günaydın kızlar. Biz bir çılgınlık yapıp eşimle kurban bayramına tatil satın aldık. Çok kötü bi sene geçirdik biliyorsunuz tatile ihtiyacımız vardı. Kemere gideceğiz, havası nispeten iyi olduğu içinn. Oğlum 1,5-2 aylık olacak o dönemde. Bizim gibi tatile gidecek olan var mı ve ne önerirsiniz?

Denizden güneşten değilde, klimadan korkuyorum. Ben klimadan çok etkilenirim, ama klimasızda yapamam. İnternette yorumlar okudum, genelde gidenler memnun kalmış bebek o havada emmiş uyumuş, ama yinede endişeliyim..

Çatlak olmuşsun canım gemiş olsun. Hemen genel cerraha git hiç durma ilerlemesin. Çok ağrır o

Ya evet bende de var bole yıkansamda terlemişim gibi geliohamileliğimin sonlarında basladı bende bi sefer eşimde söledi

Biz De hamilelik öncesi satın almıştık bizimki de bir buçuk iki aylık olacak. Ama çok kararsızım gidip gitmeme konusunda. Yolda orada nasıl olur bilemiyorum.

Ben olsam söylerdim canım, böyle tiplerle aranı iyi tutmaya çalışıp sinirlerini zıplatcana hiç muhatap olma keyfini de bozma.

Biz De hamilelik öncesi satın almıştık bizimki de bir buçuk iki aylık olacak. Ama çok kararsızım gidip gitmeme konusunda. Yolda orada nasıl olur bilemiyorum.

Restoran gibi insanların çok olduğu kapalı alanlara girmemek, havuza sokmamak, klima açmamak yada 26ya falan sabitlemek, öğle saatlerini mümkün mertebe odada yada serinlik gölgelik bi yerde geçirmek benim aklıma gelenler cnm. Doktora sorduk dün, o da bbiraz riskli havuza sokmak falan dedi ama denize sokacağım ben zaten.

Aynen benmde. Etim çürümüş gibi acıyo göbek deliğinin 4 parmak sağı 2_3 parmak altı benm bahsettğm yer. Aynı acı mı bilmiyorum dikişlerde sorun olmasın yaa

Oğlumla mutfaktaydik zeynep odada yüzüstü yatıyordu bir gittim sırtüstü dönmüş biraz da yatagın kenarına gelmiş erken değilmiydi yaa daha 19 günlük
Ben de cekyatta birakip bez atmaya gitmistim kaymis biraz.Annem düşürürsün sakin yalniz birakma demisti haklıymış.

Dört gözle o uygulamayı bekliyoruz zaten ama yakın zamanda olacak gibi durmuyor

Bepanthol surdum yattim sgolsun tostos vaktinden once uyandi ama yinede 15 dk uyumusum simdi sizisi gecmis. Yine olursa hemen gidecegim cok sagolun
canim duşta popona sicak su tut 5 dk. Veya imkan varsa sicak suya otur 10 dk. Ve genel cerraha gitmelisin. Fitil-krem veriyor. Bende çatlak+basur var. Dogumdan sonra beter oldu oturmaktan

Süt kokusu o yani anne kokusu :) sana kötü gibi gelebilir ama eminim bebeklerin çok hoşuna gidiyordur. Sıcak olduğu için ve çok terlediğimiz için ekstra fazla oluyor koku sanırım bende sık sık duşa giriyordum ama şimdi yayladayım hava serin ve o koku olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…