2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Fissür yani çatlak vardır böyle bıçak kesiği gibi bi acısı var bikaç gün sürecek maalesef hemen geçmiyor acısı. Ama her kabız olduğunda aynı şeyi yaşıyacaksın muhtemelen o yüzden kabız olmamaya çalışmak lazım

kayramberamveram canim ne yaptin nasilsin, dua ediyorum, guzel haberlerini bekliyorum
Aynı canım ya, dün test yaptılar suni sancı için bebek dayanabilir mi diye, bi sorun çıkmadı. Doğumhane yoğun almadılar daha doğuma bakalım ne zaman alırlarsa, sen ne yaptın yok mu bir gelişme

Oğlumla mutfaktaydik zeynep odada yüzüstü yatıyordu bir gittim sırtüstü dönmüş biraz da yatagın kenarına gelmiş erken değilmiydi yaa daha 19 günlük

Aslında çok erken ama şimdiki bebekler biraz fırlama sanırım benimki de dönüyor

Ben kendimde öyle koku almıyorum ama kokum değişti farkındayım. Eşim hamileliğimin son haftalarında anne gibi kokuyosun diyodu dün gece sarılmış kokun hâlâ aynı diyor. Anne kokuyomuşum çok hoşuma gitti :) sendekide öyledir eminim. Kendinden huylanma hiç geçici bu kokular.

Canım kaç günlük oldu bebeğin?

Tebrik ederim canım maaşallah . Tek başına iyi idare etmişsin ben çok korkuyorum yalnız kalmaktan annem yanımda eylüle kadar benle sonra gidecek. Eşim sabah gidip çok geç geliyor tamamen yalnız kalacağım. Belimin ağrısından geceleri bile eşim alıyor beşikten bana veriyor gözümde çok büyüyor o nedenle

Kızlar ben bebeğime biberon kullanmıyordum. Mamayı kaşıkla yada enjektörle veriyordum. Wee babynin bi biberonu vardı cam arkadaşım almış. evde ölçmek için mamayı onda hazırlayıp ufak fincana alıyordum. Dün lansinoh biberon aldım. Weedeki mamayı ona bi döktüm. 60 cc diye hazırladığım mama 45-50 civarına geldi. Enjektörle ölçtüm merak edip. Gerçekten ölçüleri yanlışmış. Yani 60 cclik mama koyup 50 cc kadar su eklemişim bugüne kadar bilmeden şok oldum. Bebeğim baştan beri kabız tuvaletini 5-6 günde bir yapıyor. Mamanin koyu olmasıyla ilgili olabilir mi çok üzüldüm görünce ama hiç aklıma da gelmezdi böyle bişey olacağı

Yaa bak nazar etcem skmdi sizi masallah denemedn bilemezsin ya gidin gelin hic olmadi mekan degisikligi bile acar seni. Klima uzerinize uflemesin yeter sen de bebegi muslinle iyi sar ruzgar almayacak sekilde hicbisey olmaz.

Kakasini kati mi yapiyo? Eger gercek kabizliksa evet ondan olabilir. Ama gec yapip normal civiklkkta yapiyorsa ondan degildir. Benim de annem 40 ccyi iki olcek saniyormus ve mamayi oyle hazirliyormus sok oldum

Kalça usg si çektiren var mı? Kaç aylıktımız? Biz bugün çekildik 33 günlüğüz gelişim geriliği dedi doktor çift bez yapmam gerekiyormuş kucağımızda tutarken bacak arasından tutun dedi. Özelde gittiğimiz doktorda 2aydan önce doğru sonuç vermiyor erken çekilmişsiniz D vitamini ihmal etme güneşe çıkın diğer ay tekrar usg çekilecek dedi.

Olabilir canım mamayı okadar fazla koymuyorum bende artık. Bizmkide tuvaletini zor yapıyor çünkü. Lansinoh biberon sipariş verdm daha gelecek. Eczanelerde bulamadm burda. O geldiği zaman bende deneyeceğim muhtemelen sendeki gibi çıkacak.

Yaa bak nazar etcem skmdi sizi masallah denemedn bilemezsin ya gidin gelin hic olmadi mekan degisikligi bile acar seni. Klima uzerinize uflemesin yeter sen de bebegi muslinle iyi sar ruzgar almayacak sekilde hicbisey olmaz.

Ayy saol cnm, stres atmamız lazım malum sebeplerden, yoksa hiç riske atmam kuzumuda

Evet doktorda öyle dedi, klima direk üzerine gelmesin bi şey olmaz dedi ama annesine çektiyse klima havası bile çarpar beni.. inşallah klimasız durabileceğimiz bir hava olur. Darısı size canım, senin muzur denizi sever belki :)

Oğlumla mutfaktaydik zeynep odada yüzüstü yatıyordu bir gittim sırtüstü dönmüş biraz da yatagın kenarına gelmiş erken değilmiydi yaa daha 19 günlük
bizimkide çok kıpır kıpır yüzüstü yatırıyorum bazen solucan gibi ilerliyor kafayı kaldırmadan göbek ve dizlerle :))

Günaydın gece bizim küçük oğlan uyumadı uyusun diye arabayla 3 e kadar turladik .
Bugün üst komşum bize gelicek bebek ziyaretine evi tplayacagim.

Sabah sabah kaynim esimi aradı. Yok sizde utu var mı. Çalıştıkları yerdeki aileye götürecekmiş. Eşim tamam dedi. Çeyizmden yedek utu vardı.

Neyse kv aradı. Kaynim ev sahibimize yem satmış. Ev sahibımızın kizi vrmisti kv. Min yanında.
Yok parayı verdi mi . Abin bana utuyu ver dedi bende pembegomlekte vardı verir vermez bilemem dedi. Bende verdim . Bozulunnca yine bizim cebimizden çıkcak dedim

Varken niye para verilip alinsinmis.
Yok senin cebin ne benim cebim ne. Tarz-ı konuştu. Eşime söyledim gerçekti yem parasını dedim.

Eşime de kızdım.arayip yem parasını verdin mi diye sordum. Benim evinden bir daha hiç bişey goturemez. Lafa gelince senin c benim cebim ayrı mi.
Lafa gelince o yem parası. E benim eşimde aynı işte çalışıyor. Ne yemi. Bu utu opucukle mi alındı.

Neyse söyledim kv. Vermiş dedim bir daha para işini bana sorma ben o işlere karışmıyorum cebime de atmıyorum eşime sor dedim. Kapattım.

Kakasini kati mi yapiyo? Eger gercek kabizliksa evet ondan olabilir. Ama gec yapip normal civiklkkta yapiyorsa ondan degildir. Benim de annem 40 ccyi iki olcek saniyormus ve mamayi oyle hazirliyormus sok oldum
Hem geç yapıyor hem katı yapıyor canım mesela sabah yapmış cevizden biraz küçük top gibi nasıl çıkarttı öyle anlamadım da
Bende internetten söyledim canım sevdim biberonu ama evdeki biberona şok oldum. Bu lansinohun ölçüsü enjektörle aynı çıktı. Weenin baya yanlışmış. Çok üzülürüm eğer ondansa.

bana aile hekimi 5. haftadan sonra .çocuk doktoru da 2. ayda çekilince daha doğru sonuç çıkıyor dedi sizin de belki erken olduğu için böyle olmuş olabilir

O zaman olcek yanlisligindan olabilir evet. İnsallah duzelir hemencecik. Tam davalik bi konu yani

Aglayanin mi burnu tikali? Benimkinin de hep tikali hatta doktor o yuzden alerji muhtemelen dedi. Ama ozel mamayi kullanmama ragmen duzelmiyor o burun
Evet canım ağlayanın burnu hep tıkalı. Garip garip sesler geliyor nefes alırken. Yarın doktora soriim aleji aklıma gelmemişti hiç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…