2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

walla çok iyi yapmışsın değişik bir yere gitmek en başta ruh sağlığı için şart ben de bebekle nereye gidilebilir diye düşünüyorum. klima konusunda için rahat olsun bnece. bizim yaşadığımız şehirde klimasız durmak mümkün değil. zaten çocuk doktorları da klimayı açın diyor. bizim bebek 24 saat klimalı ortamda diyebilirim üzerine gelmeemsine aşırı soğuk olmamasına falan dikkat ediyorum. zaten klima olmazsa dışarıda falan olduğumuzda aşırı terliyor kıpkırmızı oluyor baygın gibi yatıyor. isilik falan olmaması için de aşırı sıcak yerde durmaması lazımmış.

Bız henüz çekınmedık ama kızımda yanlış ölçüm yapmışlardı çift bez ve Bı aparat vermişti doktor ben güvenmeyip Baska doktora götürdüm yanlış olmaz tekrar ultrason çekmeye gerek yok bir ay sonra tekrar bakalım dedı o bir ay yavrum o aparatın içinde çırpındıkça ömrümden ömür gitti bir ay sonra yanlış olduğu ortaya çıktı sizde farklı bir görüş alın kı boyle bir durum olsa bile erken olduğu için tamamen düzeliyor gecmiş olsun

bildiğim kadarıyla bebekler sadece burunlarından nefes alırlarmış ağızdan nefes almayı bilmezlermiş burun tıkanıklığı çok rahatsız ediyormuş o yüzden bize de doktoru otribebe demişti ama daha hiç kullanmadım alırken eczacı anneme çok diikalti olun bebek burnu hassas falan demiş

sezeryan olan kızlar bikini bölgesi tüy temizliği yaptınız mı hiç ? benim kesi yerlerine dokunmak bile gelmiyor içimden orası hissiz. elim değecek olsa içim bir hoş oluyor değil epilasyon. normalde ağdacıya gidiyordum ama oraya değmeden nasıl ağda yapacak sizler nasıl yaptınız?

çocuk doktorlarına güvenim gittikçe sarsılıyor. bizim de iki gün önce sarılık geçmemiş diye 3 tüp kan aldılar ağlata ağlata dün içime sinmedi diye başka doktora mesaj atıp sordum meğer gerek yokmuş kendi kendine sarılık geçer önemli olan düşüşe geçmesi falan dedi. kendime kızdım keşke aldırmasaydım diye ama sonra doktor öyle deyince ne diyecektim ki. allah bilinçsiz doktorlardan korusun bazıları da sanki ebeveynlerin hassasiyetini kullanıyor gibime geliyor.

Kaç dereceye ayarlıyorsunuz cnm? Ve klimalı odada üzerini nasıl giydiriyorsunuz?

Hadi yaa, dışarda o kadar etkileniyorsa deniz kenarında gölgede de olsa duramayabiliriz tühh artık öyle olursa da babasıyla dönüşümlü odada tutarız artık napalım

Ayy geçen günde bizmki aynen öyle yapmıştı hatta bende dedm nasıl çıkarabildi misket gibi diye. Çok ıkınıp ağlamıştı meğer ondanmış. Zeytinyağı içiriyormusun

Demin altını açtm dışkısını yapmış temizlerken işemeye başladı çığlık attım anne yetiş diye eşimle annem gülme krizine girdi aldık öylece banyo yaptırdk hemen :) bu kaçıncı oldu altını açmaya korkar olduk :))

genelde en düşük fanda 25 derecede açık oluyor. çocuk doktoru da 24-25 iyidir dedi. genelde üzerinde penye tulum içine de zıbın oluyor bazen ince pamuk battaniye örtüyorum özellikle banyo yaptırmışsam. bizim burası aşırı sıcak ve nemli dışarı çıkınca o yüzden o kadar etkileniyor ama sizin gittiğiniz yerde açık hava o kadar kötü olmaz bence hele ki deniz kenarı serin olur özellikle de gölge diye tahmin ediyorum.

Bu cuma çektiricez ama 2 aylık olduk. Doktor 2 aylık olunca demişti.

Dikişin üstüne krem sürerken farkettm bende dün. Arkadasa sordm nasıl yaptn diye. Bende ağdaya gdiyordum şmdi nasıl olacak hiç bilmiyorum ya

Yok artık, weebaby e dava açsan kazanırsın resmen, bu nasıl bi hata ya. Ondandır cnm kabız olması, ben bir yazı okumuştum mama hazırlarken mamayı çok koyarsan kabız, mamayı az koyarsan yetersiz kilo alımı olur yazıyordu..

Allah uzak etsin böyle doktorlardan en hassas noktasından vuruyorlar bıde yaptırmasan bişey olursa sorumlusu sensin gibi oluyo mecbur bırakıyorlar
İnşallah ıyı doktorlar denk gelir hepimize

Inşallah canım
Uğraşsan uğraşılır aslında firmayla. Kaç kişi vardır bilmeden ölçen.

Mail at cnm tehtid et, piyasadan toplasınlar. Dava açarım de. Kaç bebek acı çekiyodur kimbilir bu hata yüzünden. Hatta burda modeli paylaşırsan bende mail atarım

Bizimkilerde hep klimalı ortamdalar. 27 derceye ayarlıyorum, direk üzerilerine gelmeyecek şekilde. Çorap giydiriyorum çıt çıt badilerin altına. Üzeriletini örtmüyorum sevmiyorlar.

Bizimkilerde hep klimalı ortamdalar. 27 derceye ayarlıyorum, direk üzerilerine gelmeyecek şekilde. Çorap giydiriyorum çıt çıt badilerin altına. Üzeriletini örtmüyorum sevmiyorlar.

Anladım cnm. Bende ankarada böyle giydiriyorum. Sen yüksek derece ayarlayıp, az giydiriyormuşsun bu da mantıklıymış

Ben olsam söylerdim canım, böyle tiplerle aranı iyi tutmaya çalışıp sinirlerini zıplatcana hiç muhatap olma keyfini de bozma.
Yok ben aramı iyi tutma derdinde değilim de babam kardeşleriyle biraz sıkıntılı ve bunu çok takıyor şimdi ben tepki göstersem babam üzülecek diye. Yoksa ağzının payını veririm.

Ay çok sevindim adına canım benimde dediğin gibi kaldı oturunca belli
Şuan 65 kiloyum doğumda 73 tüm

Bende korkuyorum yapmaya.
Ic kısımda da dikiş oluyor ya cart diye çekerken zarar görür diye korkuyorum
Jiletede mesafeliyim

Ne kremi kullaniyosn

Bu arada kadın doğuma ne zaman gittinzi

off valla bizimde öyle.ystagimız cis kaka kusmuk olsu hep.

Ben epilasyon makinasi kullandım agda erken olur 35 gün oldu doğum yapalı ama agda zarar verir diye dusundum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…