2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Benim doğum yaptığım özel hastane Ana sağlığı merkezi 1 aylıkken cektir dedi cektirdik çift bez dedi bizede ama korkma düzeliyor dedi 2 aylıkken yine cektiricez

Sayfaları karıştırdım ama bulamadım
Bı arkadas dert yazmış ama arada Aptal Adem Güneş kitapları yüzünden yazmış cok yanlış olduğunu söylemek istiyorum kaç tane kitabını okudum cocugunuzu izole edin kimse dokunmasın bilmem ne gibi seyler okumadım annenin yanlış hareketini Aptal diyerek bu yazara yüklemek yanlış bir davranış olmuş fikrimi belirtmek istedim

Bugun 23 gunluguz dun esim 21.30 da geldi bebek uyuyordu sevemedi bile hoş uyanik olsa da ilgilenemeyecekti .Yemek yedi yorgunluktan sızdı. Sabah bebis cok erken uyaniyor 4 veya 5 gibi .O kadar uykum vardi ki emzirdim direk verdim esime .Salona götür biraz daha uyuyayim diye.Yarim saat oyaladi da uyudum sukur .Evet bel agriyor gercekten dinlenemeyince .Dun blsluga dusmus gibiydim annemsiz .O da telefonda kizdi annesin artik aglamak yerine elinden gelenin en iyisini yap diye .Bugun daha iyiyiz şükür. Ben de en cok banyodan korkardım ama her seferinde yanımda biri olmayacak. Kafasina su dokerken agzina burnuna gelmezse Allah in izniyle bir sey olmaz .Iyi ki köpüklü file almisim da cok yabancilik cekmiyor uzerine koyunca .Sonlarda huysuzlaniyor .Bence sen de annen varken tek yaptirmayi dene canim .
Yaa bizde de oldu o sorun biberon kaynakli degil ama annem ve kv rastgele koymuslar 4.gun fark ettim kizdim üzerini bi okusaydiniz diye .
Kakasini kati mi yapiyo? Eger gercek kabizliksa evet ondan olabilir. Ama gec yapip normal civiklkkta yapiyorsa ondan degildir. Benim de annem 40 ccyi iki olcek saniyormus ve mamayi oyle hazirliyormus sok oldum
Ayni bizimkiler de oyle yaptı. Sanki corba yapiyorlar da göz karari su ekliyorlar.

Alt açma örtüsü kullan mutlaka

Canım kaç günlük oldu bebeğin?

34günlük oldu bu gün canım. Gece kendi uyanıyor acıkınca anlaşılan. Emiyor ama emerken uyuyup kalıyor. 1-1,5 saat sonra tekrar kalkıyor. Mama artı meme verirsem 2-2,5 saat uyuyor. Nasıl yapsam bilemedim. Senin bebeğin kaç günlük canım sen nasıl besliyorsun?

Sezaryen olan kızlar krem kullanıyormusunuz iz kalmasın diye ? Doktorum 15günlükken başla 3 ay hergün dikişin üzerine sür dedi. Contractubex ismi.

Canım doktorun dediğini bana da söyler misin? Bruno diye solüsyon vermişti bize doktor. Yapıyorum zar zor ama açmıyor gibi. Emerken zorlanıyor yawrum ya. Otribebe alayım diyorum ama doktor bişey demedi. Kullanmakta kararsız kaldım.

Biz 19günlük olduk geceleri 2saate bir uyanıyor 2gündür. Doyurup yatırıyorum

Insallah o oturunca cikan da gider ya

Biz 19günlük olduk geceleri 2saate bir uyanıyor 2gündür. Doyurup yatırıyorum

Kaç dk emiyor bebeğin canım? Benimki 10-15 dk ancak emiyor uyuyor sonra. Ama 1saat geçiyor geri aranıyor ağzıyla. Emerken uyutmamaya çalışıyorum. İyice emsin doysun diye yine uyuyor. Napıcamı şaşırdım. Bir misafir geldi geçen akşam yarım saatte bir emzirmeyle uğraştım resmen. Düzgünce emip 2saat acıkmadan dursa.

Bizmkide aynen 10_15 dk emiyor. Mama da verdm ben. Arandıkça deli oluyorum çünkü. Emerken bırakmaya yakın burnuna yanağına falan dokun hemen emmeye devam edıyolar zaten.

Görünürde yara kabuk çatlak vs yok canım. Doktor da muayenen etti. Tahliller de ultrason da temiz çıktı. Çok emzirmekle ilgili olabilir dedi. Mama da veriyorum aslında günde 4-5kere ama yine de meme istiyor oğlum. Emerken o kuvvetle damarları mı sıkıştırdı naptı anlamdım. Göğsümü sıkınca kan gelmiyor.

Bizmkide aynen 10_15 dk emiyor. Mama da verdm ben. Arandıkça deli oluyorum çünkü. Emerken bırakmaya yakın burnuna yanağına falan dokun hemen emmeye devam edıyolar zaten.

Mama da verince 2-2,5saat uyuyor genelde. Ama mama olmazsa sadece emerse 2saat dayanmıyor. Demek ki doyurucu süt kısmını almıyor oğlum diye düşüyorum. Ön süt uyku getirici özelliğe sahip zaten onu içince uyuyor direk. Ayağıyla yanağıyla çenesiyle burnuyla oynuyorum arada iki emiyor bi duruyor uyuklarken. Sonra iyice ağzından çıkarıyor memeyi. Çocuğunu emzirip 2-3 saat durabilen annelere hayranım gerçekten. Ne bi yere gitmeye ne misafir kabul etmeye Halim var. Yapışık ikiz gibiyiz. Bizde mi sorun var anlamdım ben yaa??

halbuki yasa çıkmış bakanlığın yönetmelik çıkarması gerekiyormuş aylardan elden bir şey gelmiyor bir an önce çıksa amin allahım

Yasa çıkalı 2 sene falan oldu yönetmelik de çıktı çıkacak diye iki senedir oyalıyorlar ama hala yok. çok güzel bir uygulama ama ah bi çıksa işte

İçirmiyordum canım bugün mamasına kattım yarım çay kaşığı kadar. Çok üzüldüm.
Benimkide altını açarken banyodan sonra havlusuna falan işemeye bakılıyor :)

Mail at cnm tehtid et, piyasadan toplasınlar. Dava açarım de. Kaç bebek acı çekiyodur kimbilir bu hata yüzünden. Hatta burda modeli paylaşırsan bende mail atarım
Paylaşırım canım modeli yazıyorsa olmadı fotoğrafını atarım buraya. Aynen mail atayım ben onlara. Yazık bebeklere tek ben değilimdir sonuçta.
Sizinkiler dikkatsizlikten yapmışlar canım.
Ben kaç kere okudum canım 2 kere mama değiştirdim kaç doktora götürdüm. Hiç bu akljma gelmemişti.

Emerken acıyor mu içerden kuru kuru bi acı benm sol gogsumde oluyo

Bence bu sorun degıl her anne ve her bebek özeldir farklıdır annemin komşusu anneme kendi gelinin tek goğsuyle oğlunu doyurduğunı soyledıgınde benımde içime oturdu nasıl oluyor anlamıyorum aslında yapmamız gereken kımseyı bıseyı takmamak çocuğunun doymadığnı dusunme doymasa emmeyi bırakmaz ve gece ortalığı yıkar kuş kadar mideleri hemen doyuyor işte sağlıklı olan zaten gece 2buçuk 3saatte uyanması. Misafir veya bir yere gtme durumlarında gitmeden emzirir doyurursun maksimum 2saat sonra acıksa acıktığı zamanda musaıt ortam olursa emzırır, olmazsa mamasını verırsın bu 1 2 saat daha goturur ben öyle yapıyorum rahat oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…