2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Sezaryen olan kızlar krem kullanıyormusunuz iz kalmasın diye ? Doktorum 15günlükken başla 3 ay hergün dikişin üzerine sür dedi. Contractubex ismi.
Canım bende aynı kremi kullanıyorum. 3 ay benim de kullanma sürem. İz içinmiş doktorum öyle söylemişti
Bir de ben geçenlerde ağlaya gittim ama dikişin tam altından yaptı. Dikiş olan bölgeye sürmedi ne olur ne olmaz diye

bana aile hekimi 5. haftadan sonra .çocuk doktoru da 2. ayda çekilince daha doğru sonuç çıkıyor dedi sizin de belki erken olduğu için böyle olmuş olabilir
Sağlık ocağı istedi bizden bir aylık kontrolde yaptırmanız gerek dedi. İnşallah önümüzdeki ay sıkıntısız atlatırız

Teşekkür ederim rahatladım biraz bende. Biz iki doktora gidiyoruz biri çift bez önerdi diğeri erken olduğundan önemsemedi. Zararı olmaz diye çift bezi yapacağım sıcakta pişik olmaz inşallah. O aparatı da gördüm nette bebeği rahatsız eder ama gerekirse mecbur kullanılacak

Benim doğum yaptığım özel hastane Ana sağlığı merkezi 1 aylıkken cektir dedi cektirdik çift bez dedi bizede ama korkma düzeliyor dedi 2 aylıkken yine cektiricez
Aynı durumdaymışız canım. Peki Üst üste iki bez mi kullanıyorsun yoksa ikisinin arasına havlu koyuyor musun . 6aylık olana kadar geçer dediler ama sonrasında devam ederse alçı yapılırmış

Böyle senin gibi tek başına kalanları duyunca imreniyorum. Kendi başıma yapamayacakmışım gibi geliyor bana şimdi bile her şeyde anne diye sesleniyorum. Ama annen haklı kendi başımızın çaresine bakmamız gerekiyor .

Aynı durumdaymışız canım. Peki Üst üste iki bez mi kullanıyorsun yoksa ikisinin arasına havlu koyuyor musun . 6aylık olana kadar geçer dediler ama sonrasında devam ederse alçı yapılırmış
İki bez üst üste koyuyorum çok araştırdım 3aylik olana kadar geçiyormuş canım inşallah 2.ay randevumuzda geçmiş olur

İnşallah faydasını görürüz pahalı bide :/ günde kaç kere sürüyorsun ? Pazartesi annemle memlekete gideceğim ben, pazar günü kuaförüme gitsem ağda mı yaptrsam rahat ederim 1 ay. Cesaret edemiyorum orda his yokya valla kremi sürerken bi tuhaf oluyorum dokunmak bile istemiyorum

Ne zamana kadar onlar olacak yanımızda :/ kendimizi alıştıracağız artk yavaştan. İş başa düşünce yaparsın bence. Annesin sen 9 ay taşıdın onu ne hallerle. Çokta güzel özene bezene bakacaksın Allahın izniyle.♡

C
Oğlumla mutfaktaydik zeynep odada yüzüstü yatıyordu bir gittim sırtüstü dönmüş biraz da yatagın kenarına gelmiş erken değilmiydi yaa daha 19 günlük
canım gerçekten farklı zamanın bebekleri. Benim oğluşum da bildiğin kollarıyla kendini kaydırıp hareket ediyor. Ayağı sert bi yere denk gelirse oradan güç alıp kayıp dönüyor yatakta. Bende anne yanının aşağı inen kısmını yükselttim korkup. Görmeye gelenler de 3 aylık falan zannediyorlar. Maşallah ne diyelim

biraz zorluyor insanı ama çok güzel doya doya anını yaşamalı.

Canımm tatil sonrası deneyimini merakla bekliyorum , inşallah harika bir tatil geçirirsiniz.. Biz de çok sıcak olmasın diye eylülde gitmek istiyoruz. Ama henüz yer ayırmadık.
Siz arabayla mı gideceksiniz ?

Bana sanki denizde üşür gibi geldi :) üşümezler mi ki? Bir de yolculuğu uçakla mı yapacaksınız?

Bizim doktorumuz 15 günde çektirdi kalça ultrasonunu sonuca baktı tekeaar çektirmeye gerek yok güzel görüntü alınmış dedi.

AA çok şaşırdım canım kabızlığın sebebi o olabilir gerçekten.

Bizimkilerde hep klimalı ortamdalar. 27 derceye ayarlıyorum, direk üzerilerine gelmeyecek şekilde. Çorap giydiriyorum çıt çıt badilerin altına. Üzeriletini örtmüyorum sevmiyorlar.

Anladım cnm. Bende ankarada böyle giydiriyorum. Sen yüksek derece ayarlayıp, az giydiriyormuşsun bu da mantıklıymış

Tabili cnm yazarım. Evet arabayla gideceğiz, şimdilik planımız gece yola çıkmaktan yana, hem oğlum uzun uyur hem de klimayı çok açmayız dedik.

Bende normalde etlül sonu planlıyordum ama dayanamadık, bunaldık iyice..

Ben de aynı şeyleri hissediyorum canım Epilasyon aletimin kısaltıco başlığını kullanıyorum o yüzden şimdilik

Bana sanki denizde üşür gibi geldi :) üşümezler mi ki? Bir de yolculuğu uçakla mı yapacaksınız?

Kemerin suyu serin olur ever cnm üşütebilirde. Bakarım bi duruma göre denize sokamaZsam sık sık duş aldırırım.

Arabayla gideceğiz Cnm gece yolculuğu yapacağız, siz neyle gideceksiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…