2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Aynı canım ya, dün test yaptılar suni sancı için bebek dayanabilir mi diye, bi sorun çıkmadı. Doğumhane yoğun almadılar daha doğuma bakalım ne zaman alırlarsa, sen ne yaptın yok mu bir gelişme

Anladim canım bekleme devam yani sende.
Benim cuma akşam yatış olcak suni için bekliyorum öyle. Bugünde dr kontrolüm var ama bişey çıkacağını sanmıyorum.
Allah ikimize de sabır versin insallah. Bebislerimize de güç kuvvet.

Kemerin suyu serin olur ever cnm üşütebilirde. Bakarım bi duruma göre denize sokamaZsam sık sık duş aldırırım.

Arabayla gideceğiz Cnm gece yolculuğu yapacağız, siz neyle gideceksiniz?
Biz Kararsızız araba ile yol çok uzun mama hazırlamak yedirmek arabada çok zor olur her seferinde durursak da yolumuz uzar benim sütüm hala artmadığı için beni tutmak istemiyor krize giriyor o sebeple göze alamadım. Uçakla mı gitsek diye düşündük. Ama daha çok küçük kulakları falan tıkanır mı huysuzluk eder mi diye de geçiriyorum içimden. O yüzden vazgeçmek üzereyim. Bir de kayınvalidemler isterseniz biz de gelelim demiş hepten soğudum

Yalnız kalmadığım sürece zor gelecek .Ama dediğin gibi iş başa düşünce hallolur. Cesaret verici sözler içinde teşekkürler

Kizlar bebekleriniz gunde kac defa kakasini yapiyor. Benimki en az gunde 7 defa bazen de saat basi yapiyor ve yaparken karnindan sesler geliyor.Acaba ishal mi? 1 haftada sadece 30 gr almis.

Kızlar pazartesi günü memlekete uçakla gideceğiz bebek 24günlük olacak bir sorun olmaz dimi ? Doktora da soracağm cuma günü.

Canımcım termosla mama hazırlarsın, su hazır olduktan sonra. Bende uçakla gitmek istedim aslında da sabah uçuşları çok pahalıydı.

Valahi canım kayınvalidemden zerre hazzetmem ama sırf tatilde rahat edelim diye eşime ben teklif ettim :) sonra baktım 5500lük tatil 8500e çıkıyo, dedim kalsın, değmez :))

Canim yapisik 2 ve 3. Parmaklari ameliyatla aciliormus suan kucuk oldugu icon duruo en erken 1 yasinda ameliyat zamani
Gecmis olsn canim geçenlerde seni goremeyince etiket yapmıştım gormedin sanirim .Seni merak etmistim .Peki nasil bebisin iyi mi ?
Kizlar bebekleriniz gunde kac defa kakasini yapiyor. Benimki en az gunde 7 defa bazen de saat basi yapiyor ve yaparken karnindan sesler geliyor.Acaba ishal mi? 1 haftada sadece 30 gr almis.
Bir gunde 13 15 bez degistiriyorum .Uykusunda yapınca kakayi hemen uyaniyor .Kakasiz bezi cok nadir .Mama da veriyorum ben belki ondandir .Usutmus olabilir canim gaz da olabilir.

Kaç saatte bir emziriyorsun

Dün ben doktora sordum, kakası biraz suluydu ishalmidir diye, ishal olsa bez yetiştiremezsiniz çok yapar be sırtından falan çıkar dedi. Bence doktora götürmekte fayda var

Kaç saatte bir emziriyorsun
Uyanikken hep memede. Mesela oglen 1 bucukta uyandi. Banyo yaptirdim 10 dk 5 dk da yataginda yattı 15 20 dk gezdirdim onun dışında kalan tum zamanda kucağımda meme agzinda emse de emmese de.Uyudu diyorum 15 dk sayiyorum tam koyuyorum uyaniyor .Yoruldum valla .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…