2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Alışmış kucağından başka yerde yatmaz :) göğüs uçların yara olmadı dimi okadar emzirmeye

Anladım canım ne güzel oda gecer benimde %80 geçti gibi bakalım allah yardımcımız olsun :))

Sağol canım ya ilaç istedim ama yazmadılar salgın varmış sanırım bende hastaneye gidiyorum hargün belkide ordün geçti bide lohusayız hala dikkat etmek gerek

Dün ve bugün resmen örtün çıktı.Emiyo uyuyo sanıp yaptırıyorum ikiniyo sıkınıyor pırt yaparsa yapiyoy yapamazsa basıyor cigligi hop kucağa alınca susuyor sıcaktan yapis yapış oldik acayip bisey kesinlikle kucagimdan bırakamiyorum ateşe düşmüş gibi ağlıyor şöyle sakince bakinsa etrafa da bukadar bunalmasak ikimizde en uzun uyku 20 dk gazını çıkarmasına çıkarıyor genelde ama tam rahatlayamiyor mu ne anlamadim
Not:3.cocugum tecrübeli anneyim güya

Eyvah tecrubeli anneler de boyleyse.. ben zaten coxuk defterini kapadim ilk ve sondu

Alışmış kucağından başka yerde yatmaz :) göğüs uçların yara olmadı dimi okadar emzirmeye
Yara oluyo lansinoh 1 tup bitti .Cogu zaman ağzında tutuyor emmiyor .Belim,kollarim agriyor .Emzigi bulunca beni reddetmese rahat edecektik ama olmadi .

Tipki biz. Emzik denedin mi canim ?

Ewet canin rekor ağzında tutma süresi 1 dk.nin altında
Bir gun sabahlayinca annemin gaza getirmesiyle verdim ben .Vermez olaydim koala gibi yapisti emzige beni 12 saat emmedi .O gun cok berbatti aglamaktan sesi gitti .Sagim yapip oyle verdim .2 gun unutmadi emzigi
Sanki anne karninda da emzik emiyordu

Benimki de aynen oyle. Sonra ben de başlıyorum aglamaya. Psikolojim berbat bu aralar vee sonunda k.v de cattim.

Baya bir gazli bebegim. Oyleki bazen etraftakiler ben yaptim saniyor.

Kızlar pazartesi günü memlekete uçakla gideceğiz bebek 24günlük olacak bir sorun olmaz dimi ? Doktora da soracağm cuma günü.

Canim sen tabi doktora sor tabi de, dikkat etmen tek konu inis ve kalkislarda emzir. Bazi insanlarda -dogustan baslayabiliyor- basinc agrisi kulaklarda ve cok siddetlidir ben 30 yasindayim hala cekerim o agriyi fenadir. Tek cozumu cenenin hareket etmesi mesela ben sakiz cignerim azalmasi icin, bebekler icinde emzirin diyolar. Aklinda bulundasin eger aglarsa

Off bizm bebek uyanık olduğu her an aranıp duruyor mama vere vere iyice memeyide unuttuk kafasını ittirip duruyor göğsümü verdiğmde. Bırakıyorum bu seferde aranıyo ağlamaya başlıyo karnı ağzına kadar tok altını şmdi değiştik ne istiyo bu çocuk ya

Emziğini vermeyi düşünmüştüm uçaktayken. Emzirmek sıkıntı olabilir sağol canım inşallah kazasız belasız gideriz

Kızlar sizin bebeleriniz ne güzel kaka yapıyomuş bizimki günde 2 veya 3 sefer yapar ama çok zorlanarak yapar.
Kakasi kati değil.
Ama niye bu kadar zorlaniyor.
Anne sütü artı mama tüketiyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…