2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Iyi canim bi sıkıntı yaratmiomus estetik aci haricinde cok sukur evet canim gordumde yazamadim ev tasidik hataya yerles filan bi musait olamadim valla yeni yeni rahatladim sizin bebisler nasil

Yok canim biz de ayniyiz. Yapisik resmen bana. İnanir misin bugun hic uyumadi. Ben uyuttum o uyandi. Tukendim artik bedenen de cok yorgunum. Kimse anlamiyor

Iyi canim bi sıkıntı yaratmiomus estetik aci haricinde cok sukur evet canim gordumde yazamadim ev tasidik hataya yerles filan bi musait olamadim valla yeni yeni rahatladim sizin bebisler nasil
Hayirli olsun canim yeni yeriniz.Insallah vakti gelince duzelir.
Yok canim biz de ayniyiz. Yapisik resmen bana. İnanir misin bugun hic uyumadi. Ben uyuttum o uyandi. Tukendim artik bedenen de cok yorgunum. Kimse anlamiyor
O uyumayan kucaktan inmeyen tip bebekten bir adet de bende var.

Gercekten yasamayan bilemezmiş. Tuvalete bile gidememeyi, yemek yiyememeyi. Daha 20 gunluguz. Sozde ameliyatliyim, 1 gun bile yatamadim. O kadar yorgunum ki. Tek luksum şu telefon oldu. Cocuga yaklastirmiyim diyorum ama telefonla da oyalanmazsam çildirabilirim...

Ustune de eve gelince beni yorgun gormemeyi uman, 4*4luk sicak yemek bekleyen, bana çökmüşsun diyen, ne yapalim ben de is yerinde yoruluyorum diyen bir esim var. Sadece destekleyici bir soz bekliyorsun, o da yok.

Cokmussun mu? Ayyy!!! Kocan olmasa

Biberon verirsen emmeyi birakir diyorlar, çözümsüz bir durumda kaliyor insan.
Evet o risk de var tabii. Ama suan ogluma enjektorle mama verdigimi dusunuyorum da cinnet sebebi yani biberonda bile el kol durmuyo kafa ordan oraya ayrica enjektor sert bisey degil mi cocugun cani acir hareket ettikce... Bir de isin hava yutma boyutu var gaz meselesi.
Neyse belki uygulayan farkli metodlari olan arkadaslar vardir. İki ucu b. lu degnek gercekten

Bepanthol surdum yattim sgolsun tostos vaktinden once uyandi ama yinede 15 dk uyumusum simdi sizisi gecmis. Yine olursa hemen gidecegim cok sagolun
Bende doğum esnasında hemoroit olmuş, kadın doğumcu ağrısını alsın diye anestol yazdı . Tedavi değil ama belki kullanmak istersin en azından ağrı için

Merak etme cnm, 40ını bekle derlerdi inanmazdım, mucizemi olacak diye. Dün oğlum gece 6 saat uyudu inanamadım. Artık kendi kendine oyalanabiliyor ana kucağında. Ve birde artık emdikten sonra kucak istiyor gezme istiyor ve bu sebeple babalarda devreye girebiliyor artık. Ha senin koca girermi onu bilmiyorum

Yemek konusunda da bende eşime kızgınlığımdan ilk etapta yapmadım ama sonra baktım bende kabız oluyorum, eşim sadece kahvaltılık hazırlayabiliyo, bende bi kaç akşam buzluğa köfte, sulu köfte, tavuk, haşlanmış bakliyat falan depoladım, şu anda da akşamları oğlumu babasına verip ben yemek yapıyorum 1-2 çeşit, bol kepçe yapıyorum en az 2 gün gidiyor. Ha böyle adamlara yemek memek yapılmaz orası ayrı ama bizim beslenmemiz oğullarımızı da etkilediği için bu çaba..

Ablan gittimi?

Bebegine mama verenler, nasil veriyorsunuz? enjektorle vermek zor ve uzun suruyor.
Enjektorle ne kadar mama aldigini bilemiyordum .Yarisi icine yarisi dişina. Ozellikle gece karanlikta beslemek zor oluyordu. Artik pes edip korka korka biberon verdim .cok sukur memeyi reddetmedi .Ama bir gun emzik verdim 12 saat emmedi beni .Meme reddi emzik yüzünden oldu
Ama her cocuk farklidir o riski de düşün. Yavas akisli bir biberon al canim .

Canım üstten gazı cikarmazsa alta inip daha rahatsız edici oluyor
Bizde tam tersi ustten çıkarmak icin omzumuza alınca durmuyor .Dize yatirinca durmuyor çırpınıyor .Surekli emme pozisyonunda olcak baska tutuş kabul etmiyor .Mama yiyince kaldirinca hemen cikiyor.Ama emince çıkaramıyorum maalesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…