2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Allahıma hep şükrediyorum canım, kendi memleketimden hatta kendi mahallemden hiç çıkmadım. Doğup büyüdüğüm evimizdeyim tek farkla önce müstakildi şimdi apartman, komşularım bile hep aynı kişiler. Akrabalarımda hep Antalyada, sadece 2 kuzenim evlilikleri dolayısıyla İzmir’deler, Onlardan biliyorum gurbetlik zor. Umarım ailenle aynı yerde yaşama şansın olur kuzum seninde

Canım cok gecmiş olsun inşallah çabucak gecer de bebeğine kavuşursun.bulunduğun oda klimalı mı yoksa cok sıcak mı? Normalde oda ısısında 3 saat dayanıyor deniyor ama yaz sıcagında zor anca klimalıysa dayanır heralde.birde termoslu cantalar var ve buz kalıpları.canta içinde o buz kalıplarıyla dayanır mı acaba? Birde mama termosları var.ama bence en iyi yontem hemşirelere solesen vardır bi dolapları kaynın gelene kadar dolapta saklamaları.sağdıklarını posetlesen.hemşireler tutuvetsin 8-9 saat dolapta.

Masallah Allah agzinizin tadini bozmasin .Aslinda o kadar yakin olmak da istemem. Annemlerden ayrilali 7 sene oldu. 4 yil universite 3 yıl da evlilik. Cok uzak degiller ilcedeler 1 bucuk saat mesafe.Sadece bebegin düzeni oturana kadar yanimda kalabilse yeterdi

Bizde 16.9 olduk en son ama kan uyuşmazlığı daha zor geçiyor galiba insallah geçti gibi sütüm hemen gelmedi ondan oldu sanırım. Dün geldi gece boyu emzirdm bakalım inşallah taburcu oluruz artık

Anne ile bebek arasındaki kan uyuşmazlığı canım, benimki sıfır pozitif bebeğin ki a pozitif. Şekerli su bende vereceğim gerekirse ablam verirdi bi zararını görmedim açıkçası,

Benimde sütüm gelmediği için az miktar sarılık birden çoğaldı. Çok şükür şimdi geldi insallah, saat başı emziriyorum insallah geçer bizimkide

Kızlar sizler ana kucağı olarak ne aldınız?
Biz travel sistem bebek arabası aldık. Ana kucağını sevmedim ya. Bebek içinde iki büklüm oldu resmen. Çok sıkışık ve dar geldi bana. Oğlum daha 1aylık bi de. İçindeki koruma pedlerini çıkarmak mı gerek? O zaman da koruyucu olmayacak gibi ? Ayrıca bunlar ayarlanmıyor mu? Çok dik değil mi sizce de çocuk nasıl rahat edecek içinde??
Kraft leon arabamızın markası.

Eklentiler

• 33A1AECF-3324-4DEF-B8E2-A6E92AE20E6D.webp
    17,1 KB · Görüntüleme: 53
Selam kizlar normal dogum yapan anneler lohusa adetiniz ne kadar surdu, bugun 16.gunumuz k.rengi sekilde az az bazen birden bosaliyor benden, oglumda 1 hafta surdu surmedi, simdi baya surdu sanki, annem falan 40 gun normal diyorlar ama belimde hafif agriyor gibi kontrolde sorun yok dedi dr 40 inda tekrar gel dedi, bende bekliyim mi yoksa gidiyim mi bilemedim, sizde nasil oldu bu surec acaba bi icimi rahatlativerin ya...

Canm ben alt kısmını destekledm elyaf altaçını koydum gayet iyi oldu.bebeğide aşağıya değil yukarıya doğru koyunca gömülmüyor. Biz yolculuk bile yaptık oğlum çok sevdi mışıl mışıl uyudu içinde

Emzirme danışmanları hastanede mi çalışıyorlae nasıl randevu alınıyor sütü yetersiz annelere de danışmanlık veriyorlar mı

Anne karnindaki durusuna gore ayarlanmis diyorlar .Hatta yenidogan icine konmaz oturuyor gibi diye düşünüp arastirmistim .Bizim de oturma odasinin bas kosesinde bekliyor ama oglum ne babtnestte ne de onda duruyor .En konforlu yer anasinin kucagiymis

Bizde 16.9 olduk en son ama kan uyuşmazlığı daha zor geçiyor galiba insallah geçti gibi sütüm hemen gelmedi ondan oldu sanırım. Dün geldi gece boyu emzirdm bakalım inşallah taburcu oluruz artık

Olabilir cmm çok zor uyuyan bebeği emzirmek sürekli. Geçmiş olsun işallah çıkarsınız bugün. Vera hanım hoşgelmiş :)

Amin canım sağol, ben şahsen çok memnunum annemle ablamla yakın olmaktan, ben en küçük çocuğuyum annemin, annem de Ablam da üzerime titrerler sağolsunlar. Annem bize çok düşkün, babam 24 sene önce vefat etti, annecim genç yaşta dul kaldı, kendini bize adadı resmen. Torunlarına da çok düşkün

Canım hemşirelerden rica ettik dolaba koyacaklar. Eşimde termoslu çantalardan aldı giderken ona koyacağız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…