- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #58.861
Devlette olduğumdan dolap yok canım. Ama hemşirelerden rica ettik yardımcı olacaklarBunada şükür canım, buzdolabı yok mu odanızda, buzdolabında 3 gün saklanabiliyo
Reflü teşhisini nasıl koydu canım,laktoz alerjisi mi vardıEvet reflusu var ilac verdi doktor. Uc gun kullandim ama suanda birsktim ilaclari yine kusuyor cok bir sey degismedi cunku. Gaz ilaclari alerji mamasi reflu olaclari... Bi tanesi eksik llsun dedim
Ya ne guzel masallah .Okurken cok imrendim ablami senede 2 kere bayramlarda görüyorum .Daha bebegimi göremedi bile.
Canim kokunun sindigi kiyafetler koyun yanina .Sakinlesmesinde etkili olabilir .Çok zor bir durum hemen kavusursun insallah.
Sut saklamak icin canta alma sansiniz var mi peki icinde aküsü olanlardan.Sut taze gitmis olur tereddut etmezsin acaba bozuldu mu diye.
Devlette olduğumdan dolap yok canım. Ama hemşirelerden rica ettik yardımcı olacaklar
Arkadaşlar doktor emzirdiğim için ona göre ilaç verdiklerini süte geçmediğini söyledi. Sağdığım sütü nasıl saklayabilirim? Devlet hastanesinde olduğumdan dolap yok burda eve 1saatlik mesafedeyim. Kaynım 2kez gelip götürecek birikeni.
canım sevi bebe bel destekli slingHangi marka ve model sendeki canım ?
Masallah Allah agzinizin tadini bozmasin .Aslinda o kadar yakin olmak da istemem. Annemlerden ayrilali 7 sene oldu. 4 yil universite 3 yıl da evlilik. Cok uzak degiller ilcedeler 1 bucuk saat mesafe.Sadece bebegin düzeni oturana kadar yanimda kalabilse yeterdiAllahıma hep şükrediyorum canım, kendi memleketimden hatta kendi mahallemden hiç çıkmadım. Doğup büyüdüğüm evimizdeyim tek farkla önce müstakildi şimdi apartman, komşularım bile hep aynı kişiler. Akrabalarımda hep Antalyada, sadece 2 kuzenim evlilikleri dolayısıyla İzmir’deler, Onlardan biliyorum gurbetlik zor. Umarım ailenle aynı yerde yaşama şansın olur kuzum seninde
Bizde 16.9 olduk en son ama kan uyuşmazlığı daha zor geçiyor galiba insallah geçti gibi sütüm hemen gelmedi ondan oldu sanırım. Dün geldi gece boyu emzirdm bakalım inşallah taburcu oluruz artıkBiz hastaneye yatmadık cnm, en yüksek 16ya çıktı, sonra düşüşe geçti. Bi doktor hemen hastaneye yatırın dedi, doğuma yaptığım hastanedeki dr henüz o seviyede değil ben 22 de yatırıyorum dedi, biz yatırmadık ve gerçektende o günden sonra düşüşe geçti. Bizimli normal sarılıktı cnm. Geçmiş olsun emzirmekten başka çare yok, biz mama da başladık o dönem
Anne ile bebek arasındaki kan uyuşmazlığı canım, benimki sıfır pozitif bebeğin ki a pozitif. Şekerli su bende vereceğim gerekirse ablam verirdi bi zararını görmedim açıkçası,Canm bizde kan uyuşmazlıģı var ondan bahsediyorsun sanrm? Sarılığın sebebi neydi bilmiyorum dogumunun 3.veya 4.gunuydu oldu. Bir gece fototerapi aldi belki almasinada gerwk yoktu ama biz bilmedigimz icin cok tesirgin olmustuk bide tup bebek olunca zor kavusunca iyice panige baglamstk neyse topuktan 15.2 idi. Fototerapi sonrasi 11 oldu sabahina ama geri artiyomus fototerapiden sonra biraz soylemslerdi 13 oldu. Sonra bol bol emzirdm hatta uyandiramadgm icin emziremiyodum sitrese girmstm. Bende son care sutumu sagip aventin tek delikli biberonuyla uykuda vermeye basladm. Ha bide bana kaaaç kisi sekerli su ver dedi basta vermedm ama hemsire bile soyleyince verdm valla bence o iyi geldi. Hatta bi arkadasn bebegi dogunca hastanede hemsireler sarilik olmasn diye dogdugunda sekerli su vermsler bunuda gecen duydum bidaha dogursam basta veririm valla
Benimde sütüm gelmediği için az miktar sarılık birden çoğaldı. Çok şükür şimdi geldi insallah, saat başı emziriyorum insallah geçer bizimkideGrupta çoğu bebek sarılık oldu canım üzülme hangi sebepten olursa olsun hepsinin çaresi var çok şükür, benim bebeğim de olmuştu 4 günlükken bir kaç güne 40 mız çıkacak hala gözlerinde var biraz da olsa ilk yattigimizda 14.8 Dr ertesi gün taburcu etti 3 gün sonra tekrar getir dedi gittik bu defa 9 olmuştu iyi dedi 1 hafta sonra götürdüğümde sadece göz akında vardı kan almaya gerek görmedi yavaş yavaş geçecek dedi bolca emzir dedi aç kalmasın dedi sütun yetmediğinde mama ver dedi ben de sutum yetmiyor mama da veriyorum emziriyorum da , Allah'ım şifa versin bebislerimize inşallah
Canm ben alt kısmını destekledm elyaf altaçını koydum gayet iyi oldu.bebeğide aşağıya değil yukarıya doğru koyunca gömülmüyor. Biz yolculuk bile yaptık oğlum çok sevdi mışıl mışıl uyudu içindeKızlar sizler ana kucağı olarak ne aldınız?
Biz travel sistem bebek arabası aldık. Ana kucağını sevmedim ya. Bebek içinde iki büklüm oldu resmen. Çok sıkışık ve dar geldi bana. Oğlum daha 1aylık bi de. İçindeki koruma pedlerini çıkarmak mı gerek? O zaman da koruyucu olmayacak gibi ? Ayrıca bunlar ayarlanmıyor mu? Çok dik değil mi sizce de çocuk nasıl rahat edecek içinde??
Kraft leon arabamızın markası.
Stoklamayı nasıl yapıyorsunuz iki üç saatte bir emziriyosunuzdur, o arada mu sagıyorsynuz kac cc cıkıyorPeki sence -19da 4,5 ay goturur mu? Bi gazla temmuz sonundan beri stokluyorum ama 3 ayda bitmez gibi gorunuyo. Buzlugum -19.
Emzirme danışmanları hastanede mi çalışıyorlae nasıl randevu alınıyor sütü yetersiz annelere de danışmanlık veriyorlar mıKızlar sütü az olanlar biberonla mama vermek zorundan olanlar emzirmeye devam edebilmek için eds yöntemini deneyin benim bebeğim biraz emdikten sonra mememle kavga ediyordu sanırım biberona alışmaya başladığı için 5 nolu besleme katateri aldım buvideodaki gibi emzirdim şimdilik güzel gidiyor siz de pes etmeyin deneyin umarım sütümüz çoğalıp tekrar tamamen memeye döndürebiliriz. Pazartesi de emzirme danışmanıyla randevum
Anne karnindaki durusuna gore ayarlanmis diyorlar .Hatta yenidogan icine konmaz oturuyor gibi diye düşünüp arastirmistim .Bizim de oturma odasinin bas kosesinde bekliyor ama oglum ne babtnestte ne de onda duruyor .En konforlu yer anasinin kucagiymisKızlar sizler ana kucağı olarak ne aldınız?
Biz travel sistem bebek arabası aldık. Ana kucağını sevmedim ya. Bebek içinde iki büklüm oldu resmen. Çok sıkışık ve dar geldi bana. Oğlum daha 1aylık bi de. İçindeki koruma pedlerini çıkarmak mı gerek? O zaman da koruyucu olmayacak gibi ? Ayrıca bunlar ayarlanmıyor mu? Çok dik değil mi sizce de çocuk nasıl rahat edecek içinde??
Kraft leon arabamızın markası.
Bizde 16.9 olduk en son ama kan uyuşmazlığı daha zor geçiyor galiba insallah geçti gibi sütüm hemen gelmedi ondan oldu sanırım. Dün geldi gece boyu emzirdm bakalım inşallah taburcu oluruz artık
Masallah Allah agzinizin tadini bozmasin .Aslinda o kadar yakin olmak da istemem. Annemlerden ayrilali 7 sene oldu. 4 yil universite 3 yıl da evlilik. Cok uzak degiller ilcedeler 1 bucuk saat mesafe.Sadece bebegin düzeni oturana kadar kalabilse yeterdi
Canım hemşirelerden rica ettik dolaba koyacaklar. Eşimde termoslu çantalardan aldı giderken ona koyacağız.Canım cok gecmiş olsun inşallah çabucak gecer de bebeğine kavuşursun.bulunduğun oda klimalı mı yoksa cok sıcak mı? Normalde oda ısısında 3 saat dayanıyor deniyor ama yaz sıcagında zor anca klimalıysa dayanır heralde.birde termoslu cantalar var ve buz kalıpları.canta içinde o buz kalıplarıyla dayanır mı acaba? Birde mama termosları var.ama bence en iyi yontem hemşirelere solesen vardır bi dolapları kaynın gelene kadar dolapta saklamaları.sağdıklarını posetlesen.hemşireler tutuvetsin 8-9 saat dolapta.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?