2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Allah anneni başınızdan eksik etmesin canim .
Canım hemşirelerden rica ettik dolaba koyacaklar. Eşimde termoslu çantalardan aldı giderken ona koyacağız.
Cok sevindim çözüm bulmaniza .

Kızlar bebegimin karni tok ,gazi yok ama yatırıyorum korkarak kalkiyor
Fön mak .sesi vs vs hic birini duymuyor aglarken .Youtube da nazar rukyesi diye bir sey buldum 18 dk sürüyor .Onu sonuna kadar dinlettim cok şükür uyudu.
Nazara inananlar deneyebilir

Stoklamayı nasıl yapıyorsunuz iki üç saatte bir emziriyosunuzdur, o arada mu sagıyorsynuz kac cc cıkıyor
2 saat yada daha kisa periyotta emzirdigimde sagmiyorum. Ama diyelim ki 3 saat oldu bebek hala uyuyo o zaman ikisini birden sagiyorum cunku goguslerim patliycakmis gibi aciyo. Toplam 140-150 cc geliyo. 65ccyi biberona ayirip uykusunda bebege iciriyorum kalani da buzluga.

Bende sadece mama veriyorum günde bir iki kere ancak süt verebiliyorum olduğu kadarıyla. Doktor 45 cc ver dedi 2 saatte bir ama doymuyor tekrar istiyor benim minnoş
Kac gunluk bebegin? Bir de kac kilo dogdu? Doktorlar da farkli fikirlerde kimisi bebek ne jadar icecegini bilir diyo kimisi sunda fazla verme diyo. Ben bebege uymak zorundayim yoksa cok agliyor karni doyana kadar

2 saat ara ile 60 iciyo bazen daha az bazen dahs cok ama ortalama bu. Mama araligini uzatamiyorum maalesef izin vermiyo
Canim doymadiginda ben de 2 saatte bir veriyordum mamayı ama mama aralığı 3 saat olmalıymış bastan beri yanlis yapmisim Sen mama araligini uzatamiyorum demissin ya 2 saatte acıkıp durmuyor demi oyle olunca mecbur veriyorsun .Boyle nasıl olcak ki ya mamalarin esiri olduk .

İki saatte acikiyor iste daha fazla tutamiyorum hatta az ictiyse bir bucuk saat sknra gene istiyor. Ama senin sutun var bir ogun mama bir ogun meme seklinde arayi acabilirsin. Sik vermek hazimsizlik yapiyormus maalesef ama ac olan cocuga nasil vermicez ki besinini

Kac gunluk bebegin? Bir de kac kilo dogdu? Doktorlar da farkli fikirlerde kimisi bebek ne jadar icecegini bilir diyo kimisi sunda fazla verme diyo. Ben bebege uymak zorundayim yoksa cok agliyor karni doyana kadar
Canım 45 günlüğüz. 2850 doğdu. İlk ay kaybettiği kiloyla beraber 1300 almıştı. Doktorda 45 cc ver dedi. Ama doymuyor kuzum uykusu bölünüyor acıkınca. Şimdi içti uyudu uyanınca 60 cc deneyeceğim
Doktor galiba sütümü katıyor işin içine. Ama sütüm sağdığım için artmıyor. Minnoşta ememiyor uç yok diye.

Uyudugu zaman sutle idare edebiliyorum ama uyaniksa surekli memede su bile icemiyorum ki süt olsun .1 saat memeden ayrilsa yeniden süt uretiliyor ama yok .Kac gundur ne uyuyor ne duruyor .
Ben senin tek mamayla devam ettigini bilmiyordum .Hic mi emmedi ,sütün niye yok canim ? Sorgulamak için degil de belki çözümü olan bir durumdur .Bilgilerimizi paylasiriz belki minnos icin faydasi olur.

Canim benim sag göğüs ucum hic yoktu makineyle sagim yapa yapa hafif cikti.Memege ağzını kocaman açtırıp agzina tamamini veriyorum .Kaçırınca tutamıyor o yuzden kımıldamıyorum bile .

Canim benim sag göğüs ucum hic yoktu makineyle sagim yapa yapa hafif cikti.Memege ağzını kocaman açtırıp agzina tamamini veriyorum .Kaçırınca tutamıyor o yuzden kımıldamıyorum bile .
Canım çok uğraştık. İlk hafta sarılık olunca biberonla mamayı verince rahatına geldi minnoşun. Silikon uçla ilk başta emdi. Sonra onu da bıraktı

Allah yardımcın olsun canım. Yarın annemle memlekete gidiyorum bende uçakla. Otobusle gitmeye kalksak 13 saat yol. Beterin beteri dedikleri bu olsa gerek :) şimdilik benim tuzum kuru. Eylülde eşim gelip alacak. 40ımız çıkınca dönecez 1aydan az kalıp döneceğim kısaca.. Ben napacağım hiç bilmiyorum bakalım.

Bizde 16.9 olduk en son ama kan uyuşmazlığı daha zor geçiyor galiba insallah geçti gibi sütüm hemen gelmedi ondan oldu sanırım. Dün geldi gece boyu emzirdm bakalım inşallah taburcu oluruz artık
Hastanede misiniz canım kaçırmışım msjları bebeğin sarılk mı oldu ? Bizim 16.7 olduğunda hastaneye yatırdık bir gece kaldı değer 6 olmuş dediler çıkardılar sonrasında geçti zaten benimde ilk 3 gün sütüm gelmemişti malesef ondan olmuştu. Emzirme mama derken toparlandı fizyolojik sarılık 2 hafta falan sürüyomuş zaten sonra kendiliğinden geçiyor bizmde hastaneye yattığnda 10günlüktü. Benm kanım 0+ bebeğin A+ bizde uyusmazlık varmıs sarılığı geçmeseydi ne olurdu bilmiyorum inşallah sizde biran evvel çıkarsınız.

Hic emmedi canim hicnir sekikde kafasini memeye yaklastirmadi. Ben de sagdim surekli hem de denedim ama tutmadi. Sonra kolik olusu ve gazi nedeniyle 24 saat agladi hic uyumadi annem de 10 gun sonra gidince ben bebekle yalniz kaldim sagamadim artik. Zaten sutum cok cok azdi hepten gtti. 15 cc falan cikiyrdu 20 dk sagmda

aynen, yatakta kendini yirtiyor cocuk. Titresim açiyorum salliyorum asla teselli olmuyor.
Ben de memede uyurken iyice dalmasini bekliyorum ama sensorlu bu cocuk ya yataga koyar koymaz direkt anliyor

Kızlar dün oğlum baya huysuzdu. Huyu değişmişti. Bi baktımki atak haytasındaymış yavrum. 5,5-6,5 hafta arası atağı. Gerçekten atak haftası diye bi şey varmış onu anladım, normalde karnı tokken susan kendi kendine oyalanan, babasında pışpışlanan oğlum doysa bile bensiz, memesiz durmaz oldu, eskisinden daha çok emme ve mama ihtiyacı oldu, uykuya geç daldı, sürekli mızmız halde.. geçecek diye teselli ediyorum kendimi..

Atak dönemi beklenen doğum tarihine göre hesaplanıyormuş ya, benimle aynı dönem beklenen NasilYarDiyeyim ve C cigdemmm26 kızlar sizde durum nedir?

ya bizimki de uyumuyor, neden anlamadim. Biz ölüyoruz uykusuzluktan cocuk 10 dk dalip uyaniyor. Hatta bugun dk tuttum 2 dkda uyandi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…