2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Benimkide uyumamakta oyle ısrarcıki yetişkin gibi davranıyor..gözlerinden uyku akıyor oysa..bi sorum olacak ben bebeğimi o kadar çok öpüyorumki kötü bişiymi yapıyorum szce ama sadece boynunu ve kafasını tabi.mikrop kapmaz demi Allah korusun

Canım çok uğraştık. İlk hafta sarılık olunca biberonla mamayı verince rahatına geldi minnoşun. Silikon uçla ilk başta emdi. Sonra onu da bıraktı
Bizmkide mamaya alıştı biberonun rahatlığına falan. Nasıl yapıyorsun emzirme işini peki ? Biz resmen kavga ediyoruz emzirirken :)

Valla inşAllah kapmaz ama bizimki 25 günlük iken ishal oldu dr gittik gaita tahlilin de enfeksiyon çıktı 3gun igneyedik gecmedi simdi 6 günlük antibiyotik alıyoruz Dr agiz yoluyla enfeksiyon almis dedi mama veya su veriyormusun diye sordu ozamanlar 1 2 kez mama verdim ama hazirsu ile yaptım mamayi ya içtiği su yada elini ağzına sokuyor ise iste ellerini opmenizden vs.bir şekilde enfeksiyon kapmış dedi abilerine ve diğer dokunabilecek kişilere hep tembihlemeye çalışıyorum ayaklardan öpüyoruz şimdilik.
Dikkatli olmak gerekir

Biz onu galiba 5 gun once uc gun boyunca aglamasiyla yasadik

Canım çok uğraştık. İlk hafta sarılık olunca biberonla mamayı verince rahatına geldi minnoşun. Silikon uçla ilk başta emdi. Sonra onu da bıraktı
Biz enjektorle yandan mama veya sagdigim sütü damlatarak tutturmayı başardık. Yardim edecek biri varsa deneyebilirsin .Emzirmek icin uc olmasi gerekmiyor cunku canim .
Simdiden iyi yolculuklar canim .Evinize dönene kadar biraz toparlanmis olursunuz. Efsane kirk da cıkmış olur .
Canim ilk zamanlar benim de o kadar çıkıyordu hatta acliktan bebeğim sarilik oldu .Ama su an sen yeniden deneyebilirsin süt gelir.Bebegin zor bir bebek o uyurken 10 dk masaj modunda 10 dk sagma modunda çalıştırıp göğüslerini uyarabilirsin. Bir sure devam edersen yeniden damladigini goreceksin .Bunu basarirsan bebeğini de memeye alistirmaya çalışırsın. Hazir annenin evindeyken dene bence .Evine bunu basarmis olarak dönersen ne büyük moral olur sana da .3 yasinda memeyi birakan bir çocuk 5 ay sonra yeniden emmeye baslamis ve süt gelmis .Yani süt iner zor da olsa .Süt caylarini da dene istersen .
ya bizimki de uyumuyor, neden anlamadim. Biz ölüyoruz uykusuzluktan cocuk 10 dk dalip uyaniyor. Hatta bugun dk tuttum 2 dkda uyandi
Dun resmen hastalandim tansiyonum düştü yorgunluk ve uykusuzluktan .Agladim .Esim de gel sen uzan ben de yanina yatirayim yatarak emzir dedi .Uyursa hic dokunmayiz usulca kalkarsin dedi .Bu yontemle uyuttuk .Hic yerinden oynatmadim korkumdan .Zaten 2 saat sonra emmek icin uyandiAma o iki saatte yemek yedim uyudum.

Annemin evindeyim ama bebek hala hep kucagimda uyusa da kucagimda ilk gunlee hic yoktu sutum sonra ikinci hafta 15 gelmeye sonra da gittikce azalmaya basladi. Gecen gun tekrar denedim hic gelmedi. Ama o konuda bir pismanligim yok yani duzenli bir sekilde sut sagip hem de bu bebege bakip ayni zamanda kendi hayati ihtoyaclarimi karsilamam icin benden en az 2 tane olmasi gerekirdi maalesef.

K kertenkelebek48 o videosunu attığın şekilde sen başardın mı ? Bende deneyeceğim çünkü göğsümle kavga ediyor bebek 10 dk emse 50 kere göğsümü bırak tut bırak tut derken nasıl emziriyorum hiç bişey anlamıyorum bide çok hareketli götü başı ayrı oynuyo tutamıyorum kundak yapıp tutturayım diyorum onuda hiç sevmiyo daralıyo ağlamaya başlıyo eğer dediğin gibi oluyorsa bende o sekılde yapcm o aparatları nerden bulabilirim

Kızlar mrb bende ağustos annesiyim. Doğum için fotoyla anlaşanlar siz ilk günü mü yoksa 2. günü mü çekim yaptırdınız

ben de yatarak emziriyorum canim. Zaten hemoroid problemim var, uzun sure oturamiyorum. Uykuya dalip dalip aglayarak uyaniyor. Artik dr.a gaz damlasi sordum, esim nobetci eczaneden almaya gitti, insallah işe yarar.

İlk 2 hafta boyle degildi, gunde 2 kere 2şer saat uyuyordu. Hatta esime birakip ben dr.a gitmistim... Valla zor bebekler, yorgun anneler. Allah yardimcimiz olsun. Yasamayan gozuyle gormeyen anlamiyor. Uyut koy yatagina sen işini yap diyorlar hala. Aç susuz geziyoruz halbuki

yok canim, anne sutunden antikorlar geçer, bir sey olmaz Allah'in izniyle.

tahlil vermek de cok zor dimi, ne zaman bezine yapacagi belli olmuyor ki =)

Oglum 3 haftalik 2 gundur oyleyiz. Yemek bile yiyemiyorum bitik haldeyim. Cinnet gecirmek üzereyim. Toplasan 2 gunde 10 saat bile uyumadi uyutmadi. Hep meme hep mizmiz uykuya dalmasi 1 saat o da 5 dk sonra uyaniyor

Selam kızlar bizim Bebiş kanguruyu hiç sevmedi 3 kere denedik korktu ağladı çok rahatsız oldu. Benzer durumda olup alıştıran var mı aranızda ? Kanguruya koysam elim serbest olur iş yaparım diye düşünmüştüm ama yalan oldu

Yatarken uyumaktan korkuyorum ben de .Ama belim kopunca denedim artik. Yaa evet ac misin tok musun diye soran olmaz ama uyut is yap diyen cok olur .Sanki her seyi kendileri biliyor.

Kizlar bebegi uyutmakta ciddi anlamda zorlaniyorum 1 haftadır falan cok az uyuyor hep huzursuz .Ben de stres topu oldum .
Esim disari cikalim dedi .Hastane harici hic cikmadik henüz. Bana da cazip geldi .Sadece arabayla dolasalim bir yere inmeyelim dedik. Oglus evde koydugumda travelin pusetini hic sevmemisti .Arabada da mızmızlandı hatta korktu agladi .Biraz zaman gecince alisti,uyudu.45 dk uyumus sadece ama olsun bana da iyi geldi .Sabahtan beri uykumuzu 3 saate tamamladik nihayet buna da şükür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…