- 29 Kasım 2017
- 286
- 351
- 33
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #58.821
Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün , aynen bende de 8 cm açılma varken sezeryana dönmüştü artı spinal ise yaramadi acı hissettim diye tamamen uyuttular 14 saat suni sancı cekmistim oysa
Gözün aydın canım benim de 12 saat sancı 8cm açılma sonrası kanala inemesiğinden acil sezeryanle oldu
Everett topigin son bebesiyiz 10agustos 2018:)Gözün aydın canım sağlıkla büyüt inşallah topiğin son bebeği siz oldunuz :)
justlook gözün Aydın canım :))[/QUOTE
Sağol canım
@kayramberamveramjustlook
Gözünüz aydın kızlar. Allah analı babalı büyütsün. Biraz nazlı çıktı bebekleriniz baya beklettiler sizi ama sağlıkla geldiler :)
Topiğin son bebekleride geldiğine göre sizide emzirme uyutma uykusuzluk gibi konular bekliyor :)
Hemede ne yaz!!ne uyudu nede uyuttu
Geçmiş olsun canım rabbim acil şifalar versin insallahCanım çok şükür kurtulmuşsun sende çok sevindim. Biz hala hastanedeyiz sarılık olduk fototerapi görüyoruz, ama sağlık olsun. İnşallah yarına çıkmayı ümit ediyoruz. Değerleri düştü çok şükür ama tekrar yükselme ihtimaline karşı üst üste fototerapi yapılıyor bakalım inşallah çıkmaz
Ben o kararı Doğumdan hemen sonra vetdim:)Bu topigin dogumlari bitti herhalde. Herkese hyirli olsun bebislere Allah uzun omurler versin saglikli sihhatli insallah.
Kizlar bu ekonomik durum ve oglanin kolikligi nedeniyle ikinci bir bebeyi istemiyorum karar verdim
Naptınız canım uykusu nasıl olduMsj yazdim ardından baktım uyanmis yaklaşık 25 dk dir pusette salladin pispis banamisn demedi en son kucgimda sıkıştırıp hızlıca pispisladim uyudu şimdi bakalım ne kadar sürecek
Travel sytem olanlar var pusetleri ayarlanabiliyor tam yatabiliyot ama oto koltuğu olarak kullanılan ana kucakları standart oluyor, bir de ana kucağı olmayanlar sadece pusetten oluşanlar var hangi türü tercih edeceksiniz öncelikleKızlar biz hala bebek aranası almadık bugün kirkimiz çıkıyor.
Bize tam yatabilen uygun fiyatlı ve manevrası iyi olan bebek aranası önerir misiniz
Yani kendi kendine durmuslugu cok az ve nadir olan bisey. Aglayinca aldk evt ama aglio ve gittikce siddeti artio mecburHemen ağladığında kucağa alındıysa belki ondan yapıyordur canım konuşuncada hiç sakinleşmiyor mu nizimki laf dinlemeyi çok seviyor :)
Evet canım şükür olsun geldi ama son dakika sezeryana döndü hemde 8cm acilmam varken. Ahhh ahhh! Yazicam hikayemi müsait olunca
Benim kızımda durmuyor canım konuşuyorum ediyorum ama nafile. Çok nadir ana kucağında duruyor ama ağlama modunda sallayarak konuşarak yarım saat anca oyalıyorum yoksa o uyanıkken başından ayrılamıyorum ya kucakta olacak ya memede yada nadir anakucağında sallanıcak.Kızlar ya benm kızım uyanikken surekli ya gogsune alicaksin yada sallicaksn durmuyo yoksa sizlerinde oylemi gogsune alinca yada sallayinca susuyo sallarken durunca mirildanip aglamaya basliyo ya sizlerdedw durumlar boylemi
Canim Allah kavustursun. Ben de cok korkuyordum .Benim oglan uykuyu sevmiyor mama hazırlamaya, wc ye gitmeye ,yemek yapmaya vaktim olmayacak diye cok endiseliydim.En son soyle bir cozum buldum. Sabah esim gitmeden o ilgilenirken kahvalti yapmak. Aksam esim varken ertesi gune yemek hazirlamak .Gun icindeki kucuk isleri de uyuttugum zamana sigdirmaya calisiyorum. Hic deliksiz ve uzun uyumuyor .Hatta bazensadece 15 dk uyuyor .Yarim saat bir saat uyudugu zamanlar da yemek falan yiyorum .Günde1 kere mutlaka yanina uzaniyorum dinlenmek icin .Allah da yardim ediyor inan .
Gozun aydin .Topigin son bebegi sanirim :) O kadar sanciya sezeryan olmak kotu olmus ama nihayet seninle kuzun.
Canim ben de emzik verdiğimde meme reddi yasadik .12 saat beni emmedi .Sagim yapip verdim mama verdim .Emzigi direk aldim agzindan attim.Felaket agladi ben de agladim .Mememi surekli teklif ettim kafasini cevirdi bu cok üzdü beni .En son annem emzigi verelim sakinlessin 2 dk emsin dedi .2 dk emdi annem emzigi yavasca cekti ben hemen memeyi soktum.Anladi tabii .Ama annem seri bir sekilde enjektorden süt damlatmaya basladi agzina onu almak icin emmeye basladi .Ama 1 gun filan full ugrastik .Ilk gunlere geri donduk .Zorla unutturduk ama basardik .
Sen de zorlanabilirsin ama bu seni emmeyecegi anlamina gelmez.Aglasa da kararli ol .Meme almaya zorlama ama surekli meme teklif et .Biberonu kullanma artik.Duzelecek sakin uzulme .
Dün geceden beri acillerdeyim. Safra kesemde taş varmış bugün ameliyat olacağım. Yavrumu bırakıp nasıl gireceğim kaç zaman onla ilgilenmeyeceğim . Sütüm kesilecek. Hangisine üzülsem bilemedim. Nolur dua edin
Bu topigin dogumlari bitti herhalde. Herkese hyirli olsun bebislere Allah uzun omurler versin saglikli sihhatli insallah.
Kizlar bu ekonomik durum ve oglanin kolikligi nedeniyle ikinci bir bebeyi istemiyorum karar verdim
En azindan esin varmis canim .Esim guya ctesi yarim gun çalışıyor ama gelmesi 4 u 5 i buluyor .Dun ben bir yandan emzirdim bir yandan kendim yedim. Esim mutfağı topladi .Bebegi banyo yaptirdik derken saat 10 oldu .Annem olsa sadece bebegimle ilgilenirdim. Ama herkes sansli degil .
Bizimki biseyi olmasada kendi kendime durmuyo(
Travel sistem olmasına gerek yok anakucagimiz var ayrı almistikTravel sytem olanlar var pusetleri ayarlanabiliyor tam yatabiliyot ama oto koltuğu olarak kullanılan ana kucakları standart oluyor, bir de ana kucağı olmayanlar sadece pusetten oluşanlar var hangi türü tercih edeceksiniz öncelikle
Benim oğlan da emzik almıyo ben zorla tıkıyorum alıştırmaya çalışıyorum ama senin yazını görüncede bi tırstım açıkçası, meme reddi yaşarmıyım diye. Yaa bu arada küçücük bebekler bizi nasıl parmağında oynatıyo yalnız bakar mısın? İki kişi elim kolum Onunla uğraşıyosunuz mesela entrikalar falan.
Masallah cnm ne güzel Rabbim saglık versin ailene benimde senin gibi yakın olsalardı üçüncüyü de düşünürdüm gerci arada düşünmüyor değilimBen o konuda çok şanslıyım. Ablamla karşılıklı oturuyoruz, annemlede aynı mahalledeyiz. Hergün biraradayız yani. Ablam sabah kahvaltıyı hazırlar bizi çağırır, annemde geliyo hergün, banyosunu hep annem yaptırıyor mesela oğlumun. Misafir gelcende annem bebeğe bakıyo biz ablamla pasta börek işlerini hallediyoruz falan. Hiç yanlız kalmadım şimdiye kadar, kalsam naparım bilmiyorum. Allah size kolaylık versin inşallah canım
Kızlar sizde sarılık olmuşsunuz inanın bilmiyordum, sizinki ab 0 uyumsuzluğu yüzünden mi yoksa normal sarılık mı merak ettim. Bide hastaneye kaç değerle yattınız kaç değerle çıktınız geri çıktı mı değerler.?
Masallah cnm ne güzel Rabbim saglık versin ailene benimde senin gibi yakın olsalardı üçüncüyü de düşünürdüm gerci arada düşünmüyor değilimyalnız olmak çok zor ıkı cocukla daha da zor Rabbim bizim gibi yalnız olanlara yardım etsin inşallah evin işi uykusuzluk hergun banyo ettir derken belim kopuyor valla agrıdan uyuyamıyorum
Hangi marka ve model sendeki canım ?Sling merak edenler şiddetle öneriyorum çok büyük rahatlık sabah kahvaltı hazırladık beraber ve dün aşı olduğumuz için huysuz biraz slinge koyunca sakinleşti dışarıyada çıktık gayet sakindi ve uyudu
Muhtemelen götürür canım olabldiğince hızla tüketirsin 3 aydan sonraPeki sence -19da 4,5 ay goturur mu? Bi gazla temmuz sonundan beri stokluyorum ama 3 ayda bitmez gibi gorunuyo. Buzlugum -19.
Benim kızımda durmuyor canım konuşuyorum ediyorum ama nafile. Çok nadir ana kucağında duruyor ama ağlama modunda sallayarak konuşarak yarım saat anca oyalıyorum yoksa o uyanıkken başından ayrılamıyorum ya kucakta olacak ya memede yada nadir anakucağında sallanıcak.
Kizlar bu durum nezamana kadar boyle surucek acabaBenimki de maksimum 5 dk. bakınıyo, sonra mızırdanmaya başlıyo hiç bi derdi olmadığı halde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?