2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün , aynen bende de 8 cm açılma varken sezeryana dönmüştü artı spinal ise yaramadi acı hissettim diye tamamen uyuttular 14 saat suni sancı cekmistim oysa

Gözün aydın canım benim de 12 saat sancı 8cm açılma sonrası kanala inemesiğinden acil sezeryanle oldu

Ay kızlar ne zormus ya bekle bekle sezeryama gir.oldum ya. Tek değilmişim ama :)))

Gözün aydın canım sağlıkla büyüt inşallah topiğin son bebeği siz oldunuz :)
Everett topigin son bebesiyiz 10agustos 2018:)

Kızlar biz hala bebek aranası almadık bugün kirkimiz çıkıyor.
Bize tam yatabilen uygun fiyatlı ve manevrası iyi olan bebek aranası önerir misiniz
Travel sytem olanlar var pusetleri ayarlanabiliyor tam yatabiliyot ama oto koltuğu olarak kullanılan ana kucakları standart oluyor, bir de ana kucağı olmayanlar sadece pusetten oluşanlar var hangi türü tercih edeceksiniz öncelikle

Hemen ağladığında kucağa alındıysa belki ondan yapıyordur canım konuşuncada hiç sakinleşmiyor mu nizimki laf dinlemeyi çok seviyor :)
Yani kendi kendine durmuslugu cok az ve nadir olan bisey. Aglayinca aldk evt ama aglio ve gittikce siddeti artio mecbur bizimkide dinliyo ama aglarken degil. Ay bilemedm napcam ben boyle(

Evet canım şükür olsun geldi ama son dakika sezeryana döndü hemde 8cm acilmam varken. Ahhh ahhh! Yazicam hikayemi müsait olunca

Gözün aydın canım, Allah analı babalı büyütsün, hayırlı evlat olsun inşallah. Benim de ilk doğumumda 1 gün boyunca sancı çekip 7 cm açıklıktan sonra sezeryana dönmüştü.

Kızlar ya benm kızım uyanikken surekli ya gogsune alicaksin yada sallicaksn durmuyo yoksa sizlerinde oylemi gogsune alinca yada sallayinca susuyo sallarken durunca mirildanip aglamaya basliyo ya sizlerdedw durumlar boylemi
Benim kızımda durmuyor canım konuşuyorum ediyorum ama nafile. Çok nadir ana kucağında duruyor ama ağlama modunda sallayarak konuşarak yarım saat anca oyalıyorum yoksa o uyanıkken başından ayrılamıyorum ya kucakta olacak ya memede yada nadir anakucağında sallanıcak.

Benim oğlan da emzik almıyo ben zorla tıkıyorum alıştırmaya çalışıyorum ama senin yazını görüncede bi tırstım açıkçası, meme reddi yaşarmıyım diye. Yaa bu arada küçücük bebekler bizi nasıl parmağında oynatıyo yalnız bakar mısın? İki kişi elim kolum Onunla uğraşıyosunuz mesela entrikalar falan.

Çok geçmiş olsun canım benim, Allah şifalar versin.

Bu topigin dogumlari bitti herhalde. Herkese hyirli olsun bebislere Allah uzun omurler versin saglikli sihhatli insallah.

Kizlar bu ekonomik durum ve oglanin kolikligi nedeniyle ikinci bir bebeyi istemiyorum karar verdim

Bende öyle diyodum, birde benim kız 2.5 yaşına kadar geceleri abartısız yarım saatte bir uyanırdı, bi tane yeter diyodum hep, sonuç 3 çocuklu bi anneyim insan biraz zaman geçince unutuyo yaşadıklarını çünkü.

Ben o konuda çok şanslıyım. Ablamla karşılıklı oturuyoruz, annemlede aynı mahalledeyiz. Hergün biraradayız yani. Ablam sabah kahvaltıyı hazırlar bizi çağırır, annemde geliyo hergün, banyosunu hep annem yaptırıyor mesela oğlumun. Misafir gelcende annem bebeğe bakıyo biz ablamla pasta börek işlerini hallediyoruz falan. Hiç yanlız kalmadım şimdiye kadar, kalsam naparım bilmiyorum. Allah size kolaylık versin inşallah canım

Travel sistem olmasına gerek yok anakucagimiz var ayrı almistik

Emzigi agzina verip hafif yan cevir. Bir elinle emzigi tut digeriyle popoyu pispisla hemen alir. Emzik meme reddi yaşatmıyor aksine uykuda sicramayi azaltiyor ve emme refleksi hep canli kalıyor. 9854i9 tane makale okumuşuzdur bu konuda esimle

Masallah cnm ne güzel Rabbim saglık versin ailene benimde senin gibi yakın olsalardı üçüncüyü de düşünürdüm gerci arada düşünmüyor değilim yalnız olmak çok zor ıkı cocukla daha da zor Rabbim bizim gibi yalnız olanlara yardım etsin inşallah evin işi uykusuzluk hergun banyo ettir derken belim kopuyor valla agrıdan uyuyamıyorum

Biz hastaneye yatmadık cnm, en yüksek 16ya çıktı, sonra düşüşe geçti. Bi doktor hemen hastaneye yatırın dedi, doğuma yaptığım hastanedeki dr henüz o seviyede değil ben 22 de yatırıyorum dedi, biz yatırmadık ve gerçektende o günden sonra düşüşe geçti. Bizimli normal sarılıktı cnm. Geçmiş olsun emzirmekten başka çare yok, biz mama da başladık o dönem

Amin canım Allah yardimcimiz olsun bende yalnzm

Benimki de maksimum 5 dk. bakınıyo, sonra mızırdanmaya başlıyo hiç bi derdi olmadığı halde
Kizlar bu durum nezamana kadar boyle surucek acaba simdi emzirdm yatagina koydum uykusu vardi gozleri acildi geri anne kucagina koydum onda uyumak istiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…