2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar bu durum nezamana kadar boyle surucek acaba simdi emzirdm yatagina koydum uykusu vardi gozleri acildi geri anne kucagina koydum onda uyumak istiyo
benimki ana kucaginda falan da durmuyor. Kucagimda uyutuyorum yataga koyar koymaz sensorlu gibi gozunu acip agliyor.

Herkes uyut koy kenara yoksa isin zor, gibi tavsiyeler veriyor da bir yandan gormuyorlar mi cocugu koyunca aninda agliyor...

Kanguru alicam ben, insallah ise yarar

Ya gecen gun uyku düzeniyle ilgili bi instagram hesabına bakıodum.uyku koçu gibi biriydi.nasıl uyutulması gerektiğini anlatıyo dioki memede uyutmayın kucakta uyutmayın sallamayın ole yapmayın bole yapmayın.ya yataga koydugumda buyuk adam gibi uyusa zaten kimden nie medet umayımda bi yol arayayım dimi.valla herkes bişiler soluyo ama ne solenenler ole şıp die oluyo nede bebek bebege benziyo.herkesin bebeği farklı ve farklı seyler işe yarıyo.yataga koyunca aglayan cocugu ben nasıl yatakta uyutayım.akıl vermek kolay gel sen uyut dicen o konusanlara bende rahat edeyim.sanki cok meraklıyım 1 saat memede tutup tam uyudu die sevinirken bidaha uyanmasına

Günaydın ark geçenlerde bi arkadaş göğsü nden kan aktığını görmediği halde çocuğunun ağzının kanlı olduğunu yazmıştı sanırım bu sabah oğlum kahverengi kustu ğöğsümün birimin ucunda beyaz sivilce tarzı bir şey çıktı o sebep olmuş olabilir mi

Arkadaşlar doktor emzirdiğim için ona göre ilaç verdiklerini süte geçmediğini söyledi. Sağdığım sütü nasıl saklayabilirim? Devlet hastanesinde olduğumdan dolap yok burda eve 1saatlik mesafedeyim. Kaynım 2kez gelip götürecek birikeni.

Tesekkurler canım. Bir daha soyler misin adını

Canım sütün oda sıcaklığında 3 saat kalabiliyor sadece. Hemşirelerden rica etsen kendi dolaplarına koymazlar mı acaba ?

Ya ne guzel masallah .Okurken cok imrendim ablami senede 2 kere bayramlarda görüyorum .Daha bebegimi göremedi bile.
Canim kokunun sindigi kiyafetler koyun yanina .Sakinlesmesinde etkili olabilir .Çok zor bir durum hemen kavusursun insallah.
Sut saklamak icin canta alma sansiniz var mi peki icinde aküsü olanlardan.Sut taze gitmis olur tereddut etmezsin acaba bozuldu mu diye.

Kizlar dun oglum sabahtan aksama sadece 1 saat uyudu .Hep memedeydi .Koyuyorum uyaniyor .Bir kac kez tam uyudu dedim yandan gelen gurultuden uyandi .Esim konuştu bebegimiz korkarak uyaniyor cok bağırıyorsunuz diye .Tamam dikkat ederiz demisler ama kac gun surer bilmiyorum .Görümcem bizde kalmisti .Onun kahvaltisini hazirladim .Oglen cok aciktim baktim hayir yok bebek kucagimda hemen yemek koydum ocaga .Pistikten 3 saat sonra yıyebildim.Aksama dogru esim geldi bebegi aldi . Basim hem agriyor hem de dönüyordu. Bebegi alcam derken üstüne düşüyordum nerdeyse .Sinirden saatlerce agladim.En son 8 de uyutabildi esim .Ben de hemen uyudum.10 da uyandi. Ama o kadar yorgundu ki 10 dk emip uyudu .Yardimsiz bebek bakmak cok zormus Neyse ki bugun esim var dinlencem .

Kuzum benim Allah yardımcınız olsun, ben de üçüncüyü anneme ablama güvenip yaptım yoksa başa çıkamazdım herhalde.

Kizlar bu durum nezamana kadar boyle surucek acaba simdi emzirdm yatagina koydum uykusu vardi gozleri acildi geri anne kucagina koydum onda uyumak istiyo

Umarım çok sürmez, çünkü benim çok uykum var. Uykumu alamıyorum. Kendi kendimi teselli ediyorum az kaldı 2 aylık olsun geçer diye, yani umarım geçer

Bunada şükür canım, buzdolabı yok mu odanızda, buzdolabında 3 gün saklanabiliyo

İyi oldu canım söylediğin internetten bakayım şimdi sağolasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…