2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Canım kaka renginde değişiklik olmuş muydu? Benim oğlumun da kakası çok sıvı birkaç gündür ve sürekli kıvranıyor karın ağrısı varmış gibi. Doktor için Pazartesi’yi bekleyeyim dedim daha önce acile gitmiştik boşu boşuna çocuğun Çan’ını Yaktıkar bir sürü kan alıp o yüzden acile gitmek istemiyorum

Oglum 3 haftalik 2 gundur oyleyiz. Yemek bile yiyemiyorum bitik haldeyim. Cinnet gecirmek üzereyim. Toplasan 2 gunde 10 saat bile uyumadi uyutmadi. Hep meme hep mizmiz uykuya dalmasi 1 saat o da 5 dk sonra uyaniyor

Atak haftasında mı peki? Sizinde mi beklenen doğum tarihi 5 temmuzdu?

Aslında atak haftalarında daha çok uyuduğu yazılmış bebeklerin, benim oğlumun gece uykusu normalde 4 saatken bu hafta 6-6,5 saate çıktı.

Atak haftasında mı peki? Sizinde mi beklenen doğum tarihi 5 temmuzdu?

Aslında atak haftalarında daha çok uyuduğu yazılmış bebeklerin, benim oğlumun gece uykusu normalde 4 saatken bu hafta 6-6,5 saate çıktı.
Atak haftasini ilk defa duyuyorum. Pek bilgim yok. 19 temmuzdu bizimkisi. Daha 3 haftaligiz.

Kanguruda rahat oldugundan emin misin? Yenidgan aparati var mi?

Maşallah yaa bol sütlü günler diliyorum size:) ben de sütümü arttırmaya çalışıyorum da merak etmiştim süt Stoklamayı

Ben Lansinoh lanolin kullaninca acimiyor .Gecende kremi kaybettim 1 hafta suremedim hemen acimaya basladi .Denedin mi sen krem?
denedim canım kalkan, lansinoh hatta nisavit diye bi kremde kullandım pamukçuk olduk gerçi biraz onunda etkisi var ama geçti o. Memeler fora geziyorum evde. Ona rağmen hala acıyor.

40 ından sonra sihirli bir değnek degecek degil mi bu bebeklere
4gözle bekliyorum :))

Kac gunluk bebegin? Bir de kac kilo dogdu? Doktorlar da farkli fikirlerde kimisi bebek ne jadar icecegini bilir diyo kimisi sunda fazla verme diyo. Ben bebege uymak zorundayim yoksa cok agliyor karni doyana kadar
Son gittiğim doktor mama ölçüsünü bebek belirlesin demişti diğer doktor ise ölçü vermişti ben de ortalama 60cc veriyorum bazen 90 oluyor

Ben de bunu bilmiyordum doğduğu zamana göre bakıyordum :)

Atak haftasini ilk defa duyuyorum. Pek bilgim yok. 19 temmuzdu bizimkisi. Daha 3 haftaligiz.

Büyümenin atak yaptığı haftalar. O hatalarda yeni şeyler öğreniyorşarmış. Mesela daha iyi görmek, dönmek, yürümek vs. Gibi. Bu dönemlerde yeni bilinmezlerle karşılaştıkları için daha huzursuz oluyorlarmış. Genel olarak böyle ama siz netten araştırın. Ben gerçek olduğunu bu hafta tecrübe ettim. Oğlum etrafı görmeye daha net incelemye başladı bu hafta

Selam kızlar. Akşam yemeğini anca mdi yiyebiliyorum o da kahvaltı.

Oğlum çok zorluyor, göz açtırmıyor.
Yakuckta ya besliyorum ya da bi 10 dk uyyyp uyanıyor gündüzleri. Gece nispeten fena değil sadece ara da uyumayıp 3 saat pışpış ve oyun istiyor

Napıcam bilmiyorum akşamları da yalnızm eşim nöbet usulü çalışıyor. Kimseden fayda yok eşim ve ben. Eşim de yemek yapmayı bilmiyor . bir tek o geldiği zaman gündüz 2 günlük yemek yapabiliyorum o da zorlanıyor oıipış ve kucaktan

Buraya da bu ara hiç bakamıyorum bile, sizde durumlar nasıl?

Oyle mi çok saol canım madem cddi cddi sorun oluyo dikkat ederim bnde

denedim canım kalkan, lansinoh hatta nisavit diye bi kremde kullandım pamukçuk olduk gerçi biraz onunda etkisi var ama geçti o. Memeler fora geziyorum evde. Ona rağmen hala acıyor.

4gözle bekliyorum :))
Yaa cok kotu bir durum.Bazen benimki de cekistiriyor ,kafayi oynatip duruyor yara değilken bile aciyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…