- 20 Mart 2017
- 15.670
- 20.373
- 398
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #58.941
Ay canım onu sorma ya bazen gazı oluyor tepiniyor kafa sağa sola gidiyor sündürüyor resmen ağlayasım geliyorYaa cok kotu bir durum.Bazen benimki de cekistiriyor ,kafayi oynatip duruyor yara değilken bile aciyor.
Eşin ne iş yapıyor canım.benimkide nöbet usulü sen o nöbetteyken tekmi kalıyosunSelam kızlar. Akşam yemeğini anca mdi yiyebiliyorum o da kahvaltı.
Oğlum çok zorluyor, göz açtırmıyor.
Yakuckta ya besliyorum ya da bi 10 dk uyyyp uyanıyor gündüzleri. Gece nispeten fena değil sadece ara da uyumayıp 3 saat pışpış ve oyun istiyor
Napıcam bilmiyorum akşamları da yalnızm eşim nöbet usulü çalışıyor. Kimseden fayda yok eşim ve ben. Eşim de yemek yapmayı bilmiyor . bir tek o geldiği zaman gündüz 2 günlük yemek yapabiliyorum o da zorlanıyor oıipış ve kucaktan
Buraya da bu ara hiç bakamıyorum bile, sizde durumlar nasıl?
Ben de bazen sadece kahvaltiyla kaliyorum. Yemek yemeye is yapmaya hic firsat yok göz altlarim koyulasti sisti kırışıklıklar oldu. Haftada 2 kilo veriyorum. Annem yanimdayken her sey daha iyiydi gidince ailece çöktük.Selam kızlar. Akşam yemeğini anca mdi yiyebiliyorum o da kahvaltı.
Yakuckta ya besliyorum ya da bi 10 dk uyyyp uyanıyor gündüzleri. Gece nispeten fena değil sadece ara da uyumayıp 3 saat pışpış ve oyun istiyor
Napıcam bilmiyorum akşamları da yalnızm eşim nöbet usulü çalışıyor. Kimseden fayda yok eşim ve ben. Eşim de yemek yapmayı bilmiyor . bir tek o geldiği zaman gündüz 2 günlük yemek yapabiliyorum o da zorlanıyor oıipış ve kucaktan
Anladim tesekkurler.Büyümenin atak yaptığı haftalar. O hatalarda yeni şeyler öğreniyorşarmış. Mesela daha iyi görmek, dönmek, yürümek vs. Gibi. Bu dönemlerde yeni bilinmezlerle karşılaştıkları için daha huzursuz oluyorlarmış. Genel olarak böyle ama siz netten araştırın. Ben gerçek olduğunu bu hafta tecrübe ettim. Oğlum etrafı görmeye daha net incelemye başladı bu hafta
Hayal kırıklığına ugramaktan korkuyorum açıkçasıdenedim canım kalkan, lansinoh hatta nisavit diye bi kremde kullandım pamukçuk olduk gerçi biraz onunda etkisi var ama geçti o. Memeler fora geziyorum evde. Ona rağmen hala acıyor.
4gözle bekliyorum :))
Benimki de bir haftadir oyle.Gece uyanınca doysa da uyumuyor .Esim evde gezdirip duruyor .1 saati tamamlayınca uyumus oluyor yerine koyuyoruz cogunda tekrar uyaniyor emzir yeniden gaz cikar basa sarıyoruz. Hele mama yediyse 2 3 kere bez degistiriyoruz gaz çıkarıyoruz. Oyle 2 saat geciyor. Gunduz de bu hafta hep yalnizdim cok zorlandim .Esim ise gitmeden hemen kahvalti yapiyorum. Aksam esim oyalarken ertesi gune yemek yapiyorum.Bazen öğlen yemegi yiyemiyorum bile .Surekli memede olacak. Tek elle hic bir is yapılmıyor ki .Dun aksam disardan yedik,bugun aksam da disardan yedik.Yarina sadece corba yapabildim. Allah yardimcimiz olsun .Selam kızlar. Akşam yemeğini anca mdi yiyebiliyorum o da kahvaltı.
Eşin ne iş yapıyor canım.benimkide nöbet usulü sen o nöbetteyken tekmi kalıyosun
Ya bazen nispeten iyi düzelicek diyorum. Demez olayım hemen biii oluyor atak haftası da değil sürekli atak olmaz ki. Uyumaya bile pışpu istiyorBen de bazen sadece kahvaltiyla kaliyorum. Yemek yemeye is yapmaya hic firsat yok göz altlarim koyulasti sisti kırışıklıklar oldu. Haftada 2 kilo veriyorum. Annem yanimdayken her sey daha iyiydi gidince ailece çöktük.
Ya benimki dun bi kolik krizinden sonra 6 saat uyudu ama sadece 60 icmistiÖnce beni emiyor cnm sonra 90 cc veriyorum. Gündüz ve akşamda 2 defa 90 veriyorum beni emdikten sonra.
Amin canım vallahi ya/nız çok zorBenimki de bir haftadir oyle.Gece uyanınca doysa da uyumuyor .Esim evde gezdirip duruyor .1 saati tamamlayınca uyumus oluyor yerine koyuyoruz cogunda tekrar uyaniyor emzir yeniden gaz cikar basa sarıyoruz. Hele mama yediyse 2 3 kere bez degistiriyoruz gaz çıkarıyoruz. Oyle 2 saat geciyor. Gunduz de bu hafta hep yalnizdim cok zorlandim .Esim ise gitmeden hemen kahvalti yapiyorum. Aksam esim oyalarken ertesi gune yemek yapiyorum.Bazen öğlen yemegi yiyemiyorum bile .Surekli memede olacak. Tek elle hic bir is yapılmıyor ki .Dun aksam disardan yedik,bugun aksam da disardan yedik.Yarina sadece corba yapabildim. Allah yardimcimiz olsun .
Önce ilk gün sutlu kahve rengi çok sulu 12 den fazla yapıyordu gundeCanım kaka renginde değişiklik olmuş muydu? Benim oğlumun da kakası çok sıvı birkaç gündür ve sürekli kıvranıyor karın ağrısı varmış gibi. Doktor için Pazartesi’yi bekleyeyim dedim daha önce acile gitmiştik boşu boşuna çocuğun Çan’ını Yaktıkar bir sürü kan alıp o yüzden acile gitmek istemiyorum
amin canim, Allah iyilik şifa versin. Zor gercekten, buyuk insan gibi degil...isha olduğu için pek beklemeden alabildik Allah'tan ama idar bayağı bekledik maalesef Allah'ım bu küçücük yavrulara hastalik vermesin kan almak igneolmak v.s mahvoldum geçen hafta
evet canim, uyumamaya cok dikkat etmek lazim, Allah korusun.Yatarken uyumaktan korkuyorum ben de .Ama belim kopunca denedim artik. Yaa evet ac misin tok musun diye soran olmaz ama uyut is yap diyen cok olur .Sanki her seyi kendileri biliyor.
Evet yalniz cok zor ben cildirip annemin yanina geldim ama son haftam burda. Bayramdan sonra guya ise baslicam daha bebege kimin bakacagi bile belli degil yemegi kim yapacak evi kim temizlicek gece kim ziplayarak gezecek evde.Amin canım vallahi ya/nız çok zor
Evet yalniz cok zor ben cildirip annemin yanina geldim ama son haftam burda. Bayramdan sonra guya ise baslicam daha bebege kimin bakacagi bile belli degil yemegi kim yapacak evi kim temizlicek gece kim ziplayarak gezecek evde.
Anne olmadan once bu dunya ile ilgili heveslerimi almis olmaliydim.
Ya benimki dun bi kolik krizinden sonra 6 saat uyudu ama sadece 60 icmisti
Evet yalniz cok zor ben cildirip annemin yanina geldim ama son haftam burda. Bayramdan sonra guya ise baslicam daha bebege kimin bakacagi bile belli degil yemegi kim yapacak evi kim temizlicek gece kim ziplayarak gezecek evde.
Anne olmadan once bu dunya ile ilgili heveslerimi almis olmaliydim.
Benim kolik kız sabah 8den beri ağlıyor anca uyudu ve çok az yedi. Diğerinede süt yetiştiremiyorum ve bu çoğu gün böyle oluyor. Ama 1 ayda kolik olan çok mama yiyenden daha çok kilo almış çok şaşırdım. Yani üzülme bir şekilde ihtiyacı olanı alıyorlar.Ya benimki dun bi kolik krizinden sonra 6 saat uyudu ama sadece 60 icmisti
teyzesizsiniz.com da var. Sadece bakıcılar için bir site.Canım armut.com dan bakıcı baksana eğer tanıdık biri yoksa. Baya ilan oluyor orda
teyzesizsiniz.com da var. Sadece bakıcılar için bir site.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?