- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #58.961
Kolik olduğunu nerden anlıyosunuz ya benmki sürekli ağlıo kendi kendine hic durmuyo anca sallaynca susuyo sabah aksam sallioz saatlerce kolikmikiteyzesizsiniz.com da var. Sadece bakıcılar için bir site.
Benimki de bir haftadir oyle.Gece uyanınca doysa da uyumuyor .Esim evde gezdirip duruyor .1 saati tamamlayınca uyumus oluyor yerine koyuyoruz cogunda tekrar uyaniyor emzir yeniden gaz cikar basa sarıyoruz. Hele mama yediyse 2 3 kere bez degistiriyoruz gaz çıkarıyoruz. Oyle 2 saat geciyor. Gunduz de bu hafta hep yalnizdim cok zorlandim .Esim ise gitmeden hemen kahvalti yapiyorum. Aksam esim oyalarken ertesi gune yemek yapiyorum.Bazen öğlen yemegi yiyemiyorum bile .Surekli memede olacak. Tek elle hic bir is yapılmıyor ki .Dun aksam disardan yedik,bugun aksam da disardan yedik.Yarina sadece corba yapabildim. Allah yardimcimiz olsun .
Kızlar dua edelim de bebeklerimizi kriz ortaminda büyütmek zorunda kalmayalim .Az once esim soyledi son dk haberlerde bakan açıklama yapmış. Ekonomik kriz geldi gelecek gibi görünüyor.
Kızlar dua edelim de bebeklerimizi kriz ortaminda büyütmek zorunda kalmayalim .Az once esim soyledi son dk haberlerde bakan açıklama yapmış. Ekonomik kriz geldi gelecek gibi görünüyor.
Aynı saatlerde ağlayan bebekler kolik. Benimki akşam 7 gibi başlayıp, 11 gibi bitiyor. Ama bugün ekstra bütün gün ağladı.Kolik olduğunu nerden anlıyosunuz ya benmki sürekli ağlıo kendi kendine hic durmuyo anca sallaynca susuyo sabah aksam sallioz saatlerce kolikmiki
Ayy evet bizimki de yaygaracı, acıktı mı bir saniyesi yok :)Öyle deme be canım, bugünlerde geçecek.
Bakıcı ayarlamadınız mı?_aslında şimdiden alışsaydı bakacak kişi. Nasıl yapacaksınız canım?
Benim annwme gitsem çok uzak eşimi evimi özlerim. Yinede yalnız alışmak laxım ama müthiş zor. Şu an ne zaman mama için ağlaycak kalkıp hazır etmem lazım ki yaygara kopmasın. Ki kalkınca da anında uyanacak, tilki uykusunda uyuyo şu an. İki ucu ballı değnek...:)
Şimdiden sütünü sağıp biriktir, senin yanında olamadığın zamanlarda onlardan içirsin. Mama vermenize gerek yok eğer sütün yeterli olursa.Kızlar aklıma gelmişken ben 2 haftaya kadar işe başlıyorum bebeğimi babaannesine bırakıcam iş yerim kayınvelidemle aynı sokakta emzirmeye getirecek öğle arası ben gidicem falan ama yetmez bu muhtemelen mamaya alışacak miniğim..sizce meme reddi yaşarmıyım çok korkuyorum
İlk defa gaz yüzünden hastaneye gittik.3 saat aralıksız ağladı yawrum..gittik doktor hanım saolsun gösterdi karın masajıyla gaz çıkarmayı..bacaklarını karnına doğru itereke gazını çıkarttı bebeğimin.lavman yaptık kakasınıda çıkardı sırtını sıvazladım gazını çıkardım derken eve geldim 1 saate yine başladı bu sefer aç olmadığını gazı olmadığını kakası olmadığını bildiğim için paranox verdim yarım saate uyudu.karnı ağrıyodu belki .yediğim bişi iyi gelmedi demekki..şimdi uyudu inş sabaha kadar uyurda dinlenir biraz mahvoldu yawrucak siz ne alemdesiniz
İyi fikir aslında doğru diyosum biriktireyim benŞimdiden sütünü sağıp biriktir, senin yanında olamadığın zamanlarda onlardan içirsin. Mama vermenize gerek yok eğer sütün yeterli olursa.
Teşekkür ederimMama fiytları ikiye katlamasın da, euro bölgesinden geliyor. Biz hipp kullanıyoruz alman malı. her şeye zam gelebilir . Allah 'ım korusun marketler zaten yaz boyu el yakıyor her şey zamlandı.
geçmiş olsun
Herkese iyi geceler sabah 7den öğlen üçe kadar uykusuz bir sıpa da bizde var
Yarın ilk ay kontrolü ve kalça ultrasonu var
Öğlen ikide de sünnet olucak küçük adam dua edin teyzeler ağrısız sıkıntısız gecsın
Yerim yaaİnşallah cok rahat gecsin canım sünneti.uyumayan sıpalar bizi mahvetti.bizimde yarın ilk ay aşısı ve kontrolu var.bakalım kilo alımımız nasıl.bide bu uyumamayıda sorcam.gerçi doktor napsın dimi.memede yada babası kucagında pışpışlarken uyuyo nasıl yerine koyuyosak başlıyo gaz sıkıstırıp pırtlamaya 5 dk gecmiyo gözler açılıyo.hele bu aksam uyurken ole bi pırtladıki sesinden korkup birden uyandı
Termos ya da mini buzdolabı gibi kutular oluyor ya, onlarda saklayabilirsin benceArkadaşlar doktor emzirdiğim için ona göre ilaç verdiklerini süte geçmediğini söyledi. Sağdığım sütü nasıl saklayabilirim? Devlet hastanesinde olduğumdan dolap yok burda eve 1saatlik mesafedeyim. Kaynım 2kez gelip götürecek birikeni.
Teşekkür ederim, not alıyorum :)canım sevi bebe bel destekli sling
Aman canım takma hepsi aynı. Benim gögüslerim yarayken kabuk bağladı kaldırınca kanadı o zaman bile emzirdim doktor mama takviyesi dedi mama verdik diye emzirmek zor geliyor sana dedi. Sen kendini biliyorsun onun ne düşündüğü önemli değil.Arkadaşlar k.valide doğduğundan beri emiyor mu diye soruyor hatta eşime de soruyor,mama verdiğimi görünce dedi ki o ne dedim mama, o zaman o senin memeni almaz. Sonuca gitmeden önce bi düşün neden mama verilmek durumunda kalınmış. Emzirdigimi gördüğü halde, iki aylık olacak bebeğim hala soruyor neden sorup duruyorsun görüyorsun ya dedim dediki mama veriyorsun ya, iyi de emdipini de görüyorsu...neysr durumu açıkladım. Açıklamanın üzerinden bir ay geçtiği halde hala emiyor mu diye sorar. Mama içimde bir yara zaten hepten üzüyor ve sinir ediyor beni. Oh içimi döktüm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?