2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Doğru diyorsun da elimde değil her defasında bile bile sorunca kendimi iyice suçlar oldum, yine sorar bunu, her defasında bildiğin halde bunu sorman beni geriyor mu desem ne desem bilemedim

Kolik olduğunu nerden anlıyosunuz ya benmki sürekli ağlıo kendi kendine hic durmuyo anca sallaynca susuyo sabah aksam sallioz saatlerce kolikmiki
Soyle anliyorum canim bir saglik sorunu yok yani oyle saatlerce aglatacak bir problemi yok doktor incik cincik bakiyo zaten ama aksam saatlerinde hicbir problemi yokken bence gazi da yokken cocuk uyuyamiyo susturamiyoruz surekli agliyo. Gaz ilaclari masajlar yaglar etki etmiyo o sekilde bir rahatsizlik duyuyo cocuk. Gjnduz aglamalari zaten iste gazdan acliktan uyuma isteginsen vs ama o aglama farkli oluyo. Bizimkinin aksam 6 ile sabah 3 arasinda bir ara en az 3-4 saat agliyo

Canım seninde Allah yardımcın olsun.ama ne kadar iyi basediosun maşallah.valla ben bu şekilde bile bazen ole geriliyorum ve eşime söleniyorum ki sonada vicdan azabı duyuyorum.bebeğime hiç sölenmiyorum ama eşimin beynini yiyorumsen hep soğukkanlı anlatıyosun durumu.maşallah ya gerçekten.inşallah yakın zamanda geçsin ama minnoşununda koliği oda sende rahatlayın keyfini çıkarın bu zamanların.

Doğru diyorsun da elimde değil her defasında bile bile sorunca kendimi iyice suçlar oldum, yine sorar bunu, her defasında bildiğin halde bunu sorman beni geriyor mu desem ne desem bilemedim
Söyle canım seni üzmeye hakkı yok. Sütüm var böyle sordukca azalıyor üzülüyorum diyebilirsşn

Canım dün tüm gün 2saatlik uykuyla durdu oğlum. Sabah 6da kalktı. Ancak memede 10ar dk uyudu o kadar. Akşam 4ten sonra bi başladı huysuzluk. Gece 1e kadar. Banyo yaptı altı temiz mamasını içti. Beni defalarca emdi. Yok çıldırmış gibi ağlıyor. Sanki etini koparıyoruz gibi. Memede bile sakinleşmedi. En son arabayla dışarı çıktık. Arabada sakinleşti uyudu hemen. Yarım saat turlayıp geldik eve girince uyandı geri başladı ağlamaya. Gaz da çıkardı baya ama hala mı vardı yoksa kaka yapmadığı için kabız mı oldu bilmiyorum. Yoksa atak haftası dedikleri bu mu acaba?

Olabilir cnm, normalden farklı bir huzursuzluk varsa atak haftası olabilir. Ama atakta genellikle daha iyi uyudukları yazıyor. Birde daha iyi görmeye başladımı seni, çevreyi?

Kızlar dua edelim de bebeklerimizi kriz ortaminda büyütmek zorunda kalmayalim .Az once esim soyledi son dk haberlerde bakan açıklama yapmış. Ekonomik kriz geldi gelecek gibi görünüyor.
amin canim. Esimin calistigi fabrikada iscilere 1 ay zorunlu izin verdiler, uretim yapilmayacak, satis yokmus Allah sonumuzu hayretsin... Cok endise ediyor insan işsiz kalirsak diye...

Sabah oldu ama nasil oldu bilmiyorum 3 saat uyudu hala uyanik .Uykusuzluktan tansiyonum düştü. Biraz esim bakti o da perisan bir halde ise gitti. Iki lokma biseyler atistirdim hala uyutmaya çalışıyorum
Mama fiytları ikiye katlamasın da, euro bölgesinden geliyor. Biz hipp kullanıyoruz alman malı. her şeye zam gelebilir . Allah 'ım korusun marketler zaten yaz boyu el yakıyor her şey zamlandı.

geçmiş olsun
Mama,bez ,gida hepsi uçar. En korktugum esimin issiz kalmasi .Ben 1 yıl ucretsiz izin kullancaktim normalde .Simdi korkuyorum ya hesapladigim gibi olmaz da bebegime bakamazsam .
amin canim. Esimin calistigi fabrikada iscilere 1 ay zorunlu izin verdiler, uretim yapilmayacak, satis yokmus Allah sonumuzu hayretsin... Cok endise ediyor insan işsiz kalirsak diye...
Allah yardimcimiz olsun hic iyi seyler soylenmiyor.

Kizlar gunaydin. Oglum gece 2 de uyudu 5 te uyandi. Hala uyanik .Uykusuzluktan kafam bi milyon oldu. Kaliteli de ilgilenemiyorum .Uyusun diye gözünün icine bakiyorum .Kalkip gezdirmeye de mecalim yok .Isin kötüsü bugün aksam da yalniz idare etmem gerekecek.
Ablam civanperçemi icir diyor .Ben de kucucuk bebege bitkisel bisey vermek istemiyorum

Kıyamam geçmiş olsun benimki de bazen çok ağlıyor gazdan demekki

Olabilir cnm, normalden farklı bir huzursuzluk varsa atak haftası olabilir. Ama atakta genellikle daha iyi uyudukları yazıyor. Birde daha iyi görmeye başladımı seni, çevreyi?

Hem de ne huzursuzluk canım. Eşimde ben de delirdik resmen. Nerdeyse saatlerce arabayla gezecektik. Gaz diyorum ama baya çıkardı gaz. Bi gün kaka yapmamak kabızlık olabilir mi acaba? Poposuna zeytinyağı sürdüm. Bu gün de 6 da kalktı kaç kere emdi ardından 60cc mama içti bir saat önce. Hala uyumuyorrrr uyumuyorrrrr?!!!! Ağlıyor bi de. Elim ayağıma dolaşıyor iyice. Tekim evde artık kimse yok yanımda. Eşim de işte. Balkona çıkardım rahatlar biraz diye. Masaj yapıyorum kucakta gezdiriyorum ninni beyaz gürültü açıyorum yok. Durmuyor uyumuyor...

Dün bizimki de çok ağladı canım. Ama gaz da çıkardı baya. Hala var mıydı bilemedim. Arabayla yarım saat gezindik sakinleşti uyudu. Eve geldik geri uyandı ağladı gece boyu. Doktor nasıl masaj yaptı canım? Hemen onunla rahatladı mı yanı ilaç vs almadan? Ben de Ayşe Öner’in gaz masajını yapıyorum. Onun gibi mi doktorun yaptığı acaba?
Bi de paranox dediğin nedir canım doktorun verdiği ilaç mı?

canım civanperçemi ne işe yarıyor bilmiyorum ama ben dün kimyon çayı yaptım kendime çay kaşığını yarısı kadarda oğluma verdim normalde sabahları gazdan ıkınırdı hep dün ve bu sabah gayet rahat pırtladı yani bitkisel şeyler bazen daha çok işe yarıyor

Aynı şeyleri yaşıyoruz canım Rabbim yardım etsin

Bir günden kabız olacağını pek sanmıyorum cnm. Allah sabır versin, ataksa eğer geçer 3-4 güne..

Canim kolik bebek muzikleri var onlari dene istersen.komsunun bebegine dinletmistim ise yaradı.

Benim oğlan erik dalında uyuyor bi tek. Tesadüf keşfettim
Elektro saz sesi iyi geliyor sanırım.
Denemek istersen müzik aç hareketli olsun pışpışla hoplat azıcık sonra yorulup uykuya geçiyor

Kimyon ve rezeneyi biliyorum. Ama civanperçemi vs vs kendime bile hic kullanmadigim seyleri denemek istemiyorum .Uyutuyormus .Ama nasil uyutuyor gazini mi aliyor ,uyuşturuyor mu bunu bilmek lazim .Vermem abla dedim gectim.Belki anason gibi bisey :)
Benim oğlan erik dalında uyuyor bi tek. Tesadüf keşfettim
Elektro saz sesi iyi geliyor sanırım.
Denemek istersen müzik aç hareketli olsun pışpışla hoplat azıcık sonra yorulup uykuya geçiyor
Benimki erik dalına acayip tepkili .Sebebi de okul gosterimizde cocuklar kaşık oynadi o muzikte .Ve ses hep bangir bangirdi provalarda .Hep kasilma yasadim .Hatta bazen arkadaslara rica ettim dışarı çıktım .
Ama baska muzik denedim su kolik sesleri var ya onlari da deniyorum sadece 5 dk ise yariyor sonrasi başa dönüyoruz .Yeni uyuttum bakalim 1 saati bulcak mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…