- 20 Mart 2017
- 15.670
- 20.373
- 398
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #59.001
Benimki de oyle.Saatleer sonra yenice uyuttum ama kimildanip duruyorHem de ne huzursuzluk canım. Eşimde ben de delirdik resmen. Nerdeyse saatlerce arabayla gezecektik. Gaz diyorum ama baya çıkardı gaz. Bi gün kaka yapmamak kabızlık olabilir mi acaba? Poposuna zeytinyağı sürdüm. Bu gün de 6 da kalktı kaç kere emdi ardından 60cc mama içti bir saat önce. Hala uyumuyorrrr uyumuyorrrrr?!!!! Ağlıyor bi de. Elim ayağıma dolaşıyor iyice. Tekim evde artık kimse yok yanımda. Eşim de işte. Balkona çıkardım rahatlar biraz diye. Masaj yapıyorum kucakta gezdiriyorum ninni beyaz gürültü açıyorum yok. Durmuyor uyumuyor...
canım bebeğin karnı çok şişip kakasını yapamadığında (ama kabızken değil gaz sancısı olduğunda yani) çocuk doktoru bize bişey önermişti. poposundan ateş ölçtüğümüz termometre var ya onu aynı ateş ölçer gibi popoya sokup çok hafif sağa sola hareket ettiriyosun bikaç saniye. çıkarınca içerde ne var ne yok çıkarıyo çocuk. bi kere denedik işe yaradı ama çok zor durumda kalmadıkça yapmıyorum. sen yine de yapmayı düşünürsen önce bi doktoruna danış her bebek farklı sonuçta.Hem de ne huzursuzluk canım. Eşimde ben de delirdik resmen. Nerdeyse saatlerce arabayla gezecektik. Gaz diyorum ama baya çıkardı gaz. Bi gün kaka yapmamak kabızlık olabilir mi acaba? Poposuna zeytinyağı sürdüm. Bu gün de 6 da kalktı kaç kere emdi ardından 60cc mama içti bir saat önce. Hala uyumuyorrrr uyumuyorrrrr?!!!! Ağlıyor bi de. Elim ayağıma dolaşıyor iyice. Tekim evde artık kimse yok yanımda. Eşim de işte. Balkona çıkardım rahatlar biraz diye. Masaj yapıyorum kucakta gezdiriyorum ninni beyaz gürültü açıyorum yok. Durmuyor uyumuyor...
Cnm niye uyumuyo acaba gaz sancısı mı çekyorsnz? Bizde aynıyz sabah 5 ten bu yana emiyor yatryrm 10 dk sınra sancyla çığlık atıyor. Zeytnyağı masajı yaptm gazını nihayet çıkardı. Şimdi emiyor umarım artk uyur..Kizlar gunaydin. Oglum gece 2 de uyudu 5 te uyandi. Hala uyanik .Uykusuzluktan kafam bi milyon oldu. Kaliteli de ilgilenemiyorum .Uyusun diye gözünün icine bakiyorum .Kalkip gezdirmeye de mecalim yok .Isin kötüsü bugün aksam da yalniz idare etmem gerekecek.
Ablam civanperçemi icir diyor .Ben de kucucuk bebege bitkisel bisey vermek istemiyorum
Gazi da yok uykuya dalamiyor esniyor gozleri kapaniyor sonra ağlıyor kucakta duruyor gibi oluyor bir sure sonra ondan da sıkılıyor.Cnm niye uyumuyo acaba gaz sancısı mı çekyorsnz? Bizde aynıyz sabah 5 ten bu yana emiyor yatryrm 10 dk sınra sancyla çığlık atıyor. Zeytnyağı masajı yaptm gazını nihayet çıkardı. Şimdi emiyor umarım artk uyur..
Amin insallah Allah hepimizin bebislerine saglik sihhat versin gecici zamanlar insallahCanım seninde Allah yardımcın olsun.ama ne kadar iyi basediosun maşallah.valla ben bu şekilde bile bazen ole geriliyorum ve eşime söleniyorum ki sonada vicdan azabı duyuyorum.bebeğime hiç sölenmiyorum ama eşimin beynini yiyorumsen hep soğukkanlı anlatıyosun durumu.maşallah ya gerçekten.inşallah yakın zamanda geçsin ama minnoşununda koliği oda sende rahatlayın keyfini çıkarın bu zamanların.
Su an jokerde cok daha uygun hem de kargo ucretsiz ben hemen aldim 148 li paket.Ben bezi hepsiburadadan aliyorum prima pampers suan icin cok memnunum
1 kere aldim bitirmeye çalışıyoruz tovbeler olsun daha almam .kızlar sleepy bebek bezi kullanan var mı? paketlerdeki bez sayısı azalmış ama fiyat hala aynıbir hafta önce kendi sitesinden 2 kutu merhaba bebek seti sipariş vermiştim kutusu 30 tl. şimdi baktım 40 tl olmuş
neden canım? ben bi kutu bitirdim iki kutu daha aldım sonra.Su an jokerde cok daha uygun hem de kargo ucretsiz ben hemen aldim 148 li paket.
1 kere aldim bitirmeye çalışıyoruz tovbeler olsun daha almam .
Canim asi ates vs yapmaz demisti dr yapmadi zaten ama asidan sonraki 2 gun asiri huysuzdu biz de asiya bagladik. Ne kadar dogru bilmiyorum.Bugün birinci ay aşımızı olduk. Emzik bende meme reddi yapmıştı üç gün önce vermeyi bıraktım ama aşı olduğunda ağlayınca mecbur verdim. Eve gelince emzik için bir saattir çılgınca ağlıyor beni tutmuyor kesinlikle emziği verince susuyor. Ben de inat ettim vermemek için. Acaba yanlış mı yapıyorumzaten sütüm az bir de beni emmezse iyice bitecek. Acaba aşıdan mı huysuz ben emziğe bağlıyorum. Sizin aşı gününüz nasıl geçmişti? Ateş vs yapar mı bu aşı hemşire hiçbirşey söylemedi.
Bir de anne sütüyle beraber mama verenler günde kaç kez kaç cc veriyorsunuz ?
Ben 6 kez 60 cc veriyorum. 4 saatte bire denk geliyor. Hemşire çok veriyorsun dedi. Ama dört saati zor ediyoruz bazen açlıktan ağlıyor. Çok acıkınca da verdiğim mama yetmiyor. Ne yapacağımı şaşırdım.
Her bez degistirmede mutlaka üst de değiştiriyoruz. Bebeğim yapar yapmaz hemen aciyorum bekletmiyorum ama coktan sizmis oluyor .Hatta kaka yapınca daha vahim .Banyo yaptırmak zorunda kaliyorum .Bize uymadi yani .Ama memnun olan da cok.Ben ilk basta kendimde hata aradim guzel baglamiyor muyum diye ama alakasi yok.Kendi sitesinden 1 kutu merhaba bebek bir paket de 2 no almistim .Geceleri baska bez takiyorum.neden canım? ben bi kutu bitirdim iki kutu daha aldım sonra.
Canim ben sleepyciyim ama burda kullanip hic memnun kalmayan arkadaslar da oldukızlar sleepy bebek bezi kullanan var mı? paketlerdeki bez sayısı azalmış ama fiyat hala aynıbir hafta önce kendi sitesinden 2 kutu merhaba bebek seti sipariş vermiştim kutusu 30 tl. şimdi baktım 40 tl olmuş
Canım bizde de aşı 2 gün aşırı huysuzluk yaptı. İlk gün hiç uyumadı teyzem hemşire ağrısı olabilir dedi calpol verdim yarım çay kaşığı kadar rahatladı. Sizde de aşıdan huysuzluk yapmış olabilir. Mamayı genelde günde 4 kere 60 cc veriyorum bazen 3 bazen 5 olabiliyor açlığına göre.Bugün birinci ay aşımızı olduk. Emzik bende meme reddi yapmıştı üç gün önce vermeyi bıraktım ama aşı olduğunda ağlayınca mecbur verdim. Eve gelince emzik için bir saattir çılgınca ağlıyor beni tutmuyor kesinlikle emziği verince susuyor. Ben de inat ettim vermemek için. Acaba yanlış mı yapıyorumzaten sütüm az bir de beni emmezse iyice bitecek. Acaba aşıdan mı huysuz ben emziğe bağlıyorum. Sizin aşı gününüz nasıl geçmişti? Ateş vs yapar mı bu aşı hemşire hiçbirşey söylemedi.
Bir de anne sütüyle beraber mama verenler günde kaç kez kaç cc veriyorsunuz ?
Ben 6 kez 60 cc veriyorum. 4 saatte bire denk geliyor. Hemşire çok veriyorsun dedi. Ama dört saati zor ediyoruz bazen açlıktan ağlıyor. Çok acıkınca da verdiğim mama yetmiyor. Ne yapacağımı şaşırdım.
Evde 8 emzik oldu hatuna tutturmayı beceremedim. Aventide aldım bu arada banamısın demedi. Göğüslerim trafik lambası gibi oldu. O kadar ilaç ve gümüş kapaklara rağmen, zaten kapaklar düğme gibi kıyafetten belli oluyo bide kapalıyim bol giydiğim halde böyle takmazsam canım yanıyor. Kızı anneme bıraktım doktora gidiyorum koştur koştur adamın biri direkt göğüslerime odaklandı öküz gibi nereye bakıyorsun sen dedim yüzünü eğdi. Burnumdan soluyorum acıdan ah emzik ah yani mamaya rağmen 7 /24 emzirme çilesiMervikkkk canim emzik kaynakli meme reddini biz yasadik .Beni 12 saat emmedi sagim yaptim mama verdim .Zorla yeniden kabul etti cektigimiz an çıldırdı. En son yeniden verdim agzina sakinlesti annem hemen cekti emzigi ben memeyi verdim .Enjektorle yandan mama verdik oyle tuttu .Ama alismasi icin 1 gun ugrastik.Sen de pes etme
2.ay aşılarından deli korkuyorum bende. Zaman dursun ayın 29 u gelmesin ya da anası alışkın onun yerine bana yapsınlarCanım bizde de aşı 2 gün aşırı huysuzluk yaptı. İlk gün hiç uyumadı teyzem hemşire ağrısı olabilir dedi calpol verdim yarım çay kaşığı kadar rahatladı. Sizde de aşıdan huysuzluk yapmış olabilir. Mamayı genelde günde 4 kere 60 cc veriyorum bazen 3 bazen 5 olabiliyor açlığına göre.
Yok yok benimki kesinlikle istisna .Koala gibi bir yapıştı emzige ilk veriste .Ayirmak ne mümkün. Ben zaten vermeyecektim ama gece hic uyumamisti annem de damardan girdi .Ver iste ne olcak rahat eder sin seni emzik etmez dedi .Gece boyu hayir dedim. Artik gunes doğdu canima tak etti verdim .Bir emdi eliyle emzigi kapatiyor filan .Hatta en guzel fotolarini çektik o gun .2 saat sonra emzirmek istedim emmedi .Tok heralde dedim .Sonra yine .Diliyle filan itti .Bir baktim memeye yaklastirinca bagirmaya tepinmeye basladi.Aksama kadar emmedi daha cok delirdim. Simdi olur da esim falan ben yokken verir diye imha ettim emzigi.Evde 8 emzik oldu hatuna tutturmayı beceremedim. Aventide aldım bu arada banamısın demedi. Göğüslerim trafik lambası gibi oldu. O kadar ilaç ve gümüş kapaklara rağmen, zaten kapaklar düğme gibi kıyafetten belli oluyo bide kapalıyim bol giydiğim halde böyle takmazsam canım yanıyor. Kızı anneme bıraktım doktora gidiyorum koştur koştur adamın biri direkt göğüslerime odaklandı öküz gibi nereye bakıyorsun sen dedim yüzünü eğdi. Burnumdan soluyorum acıdan ah emzik ah yani mamaya rağmen 7 /24 emzirme çilesi
Kapaklarin uzerine camasirin icine gogus pedi koymayi denedin mi canim? Sanki goruntuyu azaltir gibi geldi. Emzik olayi da tamamen bebegin keyfiyle alakali.Evde 8 emzik oldu hatuna tutturmayı beceremedim. Aventide aldım bu arada banamısın demedi. Göğüslerim trafik lambası gibi oldu. O kadar ilaç ve gümüş kapaklara rağmen, zaten kapaklar düğme gibi kıyafetten belli oluyo bide kapalıyim bol giydiğim halde böyle takmazsam canım yanıyor. Kızı anneme bıraktım doktora gidiyorum koştur koştur adamın biri direkt göğüslerime odaklandı öküz gibi nereye bakıyorsun sen dedim yüzünü eğdi. Burnumdan soluyorum acıdan ah emzik ah yani mamaya rağmen 7 /24 emzirme çilesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?