- 18 Ekim 2017
- 6.677
- 40.680
- 548
- 34
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #59.021
Ben 1 haftalikken direk vermistim. Uyumasina sakinlesmesine cok yardimci oluyo. Acken verirsem bir iki cekiyo sonra sut gelmeyince honkure honkure aglayip atiyo emzigi. İnsallah ilerde meme reddi yapmaz ailecek cok seviyoruz emzigimizi.Yok yok benimki kesinlikle istisna .Koala gibi bir yapıştı emzige ilk veriste .Ayirmak ne mümkün. Ben zaten vermeyecektim ama gece hic uyumamisti annem de damardan girdi .Ver iste ne olcak rahat eder sin seni emzik etmez dedi .Gece boyu hayir dedim. Artik gunes doğdu canima tak etti verdim .Bir emdi eliyle emzigi kapatiyor filan .Hatta en guzel fotolarini çektik o gun .2 saat sonra emzirmek istedim emmedi .Tok heralde dedim .Sonra yine .Diliyle filan itti .Bir baktim memeye yaklastirinca bagirmaya tepinmeye basladi.Aksama kadar emmedi daha cok delirdim. Simdi olur da esim falan ben yokken verir diye imha ettim emzigi.
Aslında varda evimde, annemde kaldım o yüzden koyamadım. Genel olarak erkek milletine ayar oluyorum o kadar göze batmıyor ama adamlarda beyin yok algıda seçicilikKapaklarin uzerine camasirin icine gogus pedi koymayi denedin mi canim? Sanki goruntuyu azaltir gibi geldi. Emzik olayi da tamamen bebegin keyfiyle alakali.
prima pampers ben de çok memnunum ama online satış bulamadım bi türlü hepsi burada da hangi satıcı?Ben bezi hepsiburadadan aliyorum prima pampers suan icin cok memnunum
evet yenidoğan aparatı da aldım ama hiç hazzetmedi. o kadar da araştırdım mesai harcadım resmen bazen çok araştırmak da iyi olmuyor.Kanguruda rahat oldugundan emin misin? Yenidgan aparati var mi?
Herşey tam yoluna girmişti en başa döndük yine. Unutmuştu bugün verince Kızılca kıyamet koptu. Yüzünü ıslak pamukla silerek sakinleştirdim öyle tutturdum. Evde tek olunca zor oldu biraz ama sakinleşti şükür.Mervikkkk canim emzik kaynakli meme reddini biz yasadik .Beni 12 saat emmedi sagim yaptim mama verdim .Zorla yeniden kabul etti cektigimiz an çıldırdı. En son yeniden verdim agzina sakinlesti annem hemen cekti emzigi ben memeyi verdim .Enjektorle yandan mama verdik oyle tuttu .Ama alismasi icin 1 gun ugrastik.Sen de pes etme
Prima pampers diye yazma prima 2 yaz mesela hepsiburada arama notoruna cikiyor. Bir hafta once oyle aldim. Ama simdi yine alcam fazla harcadim. Premiumcare olmayab prima pampers isteprima pampers ben de çok memnunum ama online satış bulamadım bi türlü hepsi burada da hangi satıcı?
Ben de aynen neko tai sling aldim kullanamiyorum birwz daha buyusun gene denicem. Olmak zorundaevet yenidoğan aparatı da aldım ama hiç hazzetmedi. o kadar da araştırdım mesai harcadım resmen bazen çok araştırmak da iyi olmuyor.
Off keske oyle olsaydi .Masallah senin kuzuna .Ben 4 yasina kadar emzik emmişim. Insan anasina çekmez mi hic ya :)Ben 1 haftalikken direk vermistim. Uyumasina sakinlesmesine cok yardimci oluyo. Acken verirsem bir iki cekiyo sonra sut gelmeyince honkure honkure aglayip atiyo emzigi. İnsallah ilerde meme reddi yapmaz ailecek cok seviyoruz emzigimizi.
Artik verme canim tecrubeyle ogrendin .Herşey tam yoluna girmişti en başa döndük yine. Unutmuştu bugün verince Kızılca kıyamet koptu. Yüzünü ıslak pamukla silerek sakinleştirdim öyle tutturdum. Evde tek olunca zor oldu biraz ama sakinleşti şükür.
Kızım 1 yaşında doğduğundan itibaren kullanıyorum çok memnunum marketlere baktın mı orada fiyatlar daha uygun yunus marketten alıyorumkızlar sleepy bebek bezi kullanan var mı? paketlerdeki bez sayısı azalmış ama fiyat hala aynıbir hafta önce kendi sitesinden 2 kutu merhaba bebek seti sipariş vermiştim kutusu 30 tl. şimdi baktım 40 tl olmuş
Evet ben emzirirken ağzına tam koyamıyorum hep hava yutuyo sen emziriyomusunKıyamam geçmiş olsun benimki de bazen çok ağlıyor gazdan demekki
Belki karnı ağrıyordur yawrucağın malesef soyleyemedikleri için birincil şeyleri düşünüyoruz gaz vs.paranox fitil canım ağrı kesici ateş düşürücü gazı olmadığına emindim ama hala ağlıyodu acaba bi yerimi ağrıyor dedim belkide klima karın ağrısı falan yaptı verdim fitili tüm gece mışıl mışıl uyudu.doktor bacaklarını karnına doğru bastırdı bi kaç defa çıkardı gazını ben yaptım kızıma o zaman da çıktı.Dün bizimki de çok ağladı canım. Ama gaz da çıkardı baya. Hala var mıydı bilemedim. Arabayla yarım saat gezindik sakinleşti uyudu. Eve geldik geri uyandı ağladı gece boyu. Doktor nasıl masaj yaptı canım? Hemen onunla rahatladı mı yanı ilaç vs almadan? Ben de Ayşe Öner’in gaz masajını yapıyorum. Onun gibi mi doktorun yaptığı acaba?
Bi de paranox dediğin nedir canım doktorun verdiği ilaç mı?
Ben yaptim canim. Ama kendi uzerime almak icin. Otomatik babanin sgksina yapiliyor. Ben memur oldugum icin benim uzerimde olmasini istedik. O yuzden dilekce form fln biseyler verdim kurumuma.kızlar geçen birileri yenidoğan bebeği sgk ya sigorta kaydı yaptırmak gerek falan diyordu şimdi web ten baktım otomatik yapılıyor deniliyor. sizler böyle bir işlem yağtınız mı?
ben de kurumuma sorduğumda bizimle ilgisi yok kendin yapacaksın falan dendi ben de memurum.Ben yaptim canim. Ama kendi uzerime almak icin. Otomatik babanin sgksina yapiliyor. Ben memur oldugum icin benim uzerimde olmasini istedik. O yuzden dilekce form fln biseyler verdim kurumuma.
Allah allah. Bizim personelci de bana doldurtturdu formlari dilekce yazdirtti imzalatip aldi. Biz gonderiyoruz sgkya dedi. Demek kurumdan kuruma degisiyo.ben de kurumuma sorduğumda bizimle ilgisi yok kendin yapacaksın falan dendi ben de memurum.
Bugün birinci ay aşımızı olduk. Emzik bende meme reddi yapmıştı üç gün önce vermeyi bıraktım ama aşı olduğunda ağlayınca mecbur verdim. Eve gelince emzik için bir saattir çılgınca ağlıyor beni tutmuyor kesinlikle emziği verince susuyor. Ben de inat ettim vermemek için. Acaba yanlış mı yapıyorumzaten sütüm az bir de beni emmezse iyice bitecek. Acaba aşıdan mı huysuz ben emziğe bağlıyorum. Sizin aşı gününüz nasıl geçmişti? Ateş vs yapar mı bu aşı hemşire hiçbirşey söylemedi.
Bir de anne sütüyle beraber mama verenler günde kaç kez kaç cc veriyorsunuz ?
Ben 6 kez 60 cc veriyorum. 4 saatte bire denk geliyor. Hemşire çok veriyorsun dedi. Ama dört saati zor ediyoruz bazen açlıktan ağlıyor. Çok acıkınca da verdiğim mama yetmiyor. Ne yapacağımı şaşırdım.
ben de kurumuma sorduğumda bizimle ilgisi yok kendin yapacaksın falan dendi ben de memurum.
nBugün birinci ay aşımızı olduk. Emzik bende meme reddi yapmıştı üç gün önce vermeyi bıraktım ama aşı olduğunda ağlayınca mecbur verdim. Eve gelince emzik için bir saattir çılgınca ağlıyor beni tutmuyor kesinlikle emziği verince susuyor. Ben de inat ettim vermemek için. Acaba yanlış mı yapıyorumzaten sütüm az bir de beni emmezse iyice bitecek. Acaba aşıdan mı huysuz ben emziğe bağlıyorum. Sizin aşı gününüz nasıl geçmişti? Ateş vs yapar mı bu aşı hemşire hiçbirşey söylemedi.
Bir de anne sütüyle beraber mama verenler günde kaç kez kaç cc veriyorsunuz ?
Ben 6 kez 60 cc veriyorum. 4 saatte bire denk geliyor. Hemşire çok veriyorsun dedi. Ama dört saati zor ediyoruz bazen açlıktan ağlıyor. Çok acıkınca da verdiğim mama yetmiyor. Ne yapacağımı şaşırdım.
Canım bende eşim de memuruz farklı kurumlarda. Eşimin üzerine kaydettirdik. Eşim Doğum raporunu kendi kurumuna verdi onlar sisteme girmişler. Hatta benim tc numaramı filanda istediler o zaman Doğum parası için.kızlar geçen birileri yenidoğan bebeği sgk ya sigorta kaydı yaptırmak gerek falan diyordu şimdi web ten baktım otomatik yapılıyor deniliyor. sizler böyle bir işlem yağtınız mı?
Sleepy kullandım memnun kaldım sadece zeytinyağlısının kokusu ağır geldikızlar sleepy bebek bezi kullanan var mı? paketlerdeki bez sayısı azalmış ama fiyat hala aynıbir hafta önce kendi sitesinden 2 kutu merhaba bebek seti sipariş vermiştim kutusu 30 tl. şimdi baktım 40 tl olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?