2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ben 1 haftalikken direk vermistim. Uyumasina sakinlesmesine cok yardimci oluyo. Acken verirsem bir iki cekiyo sonra sut gelmeyince honkure honkure aglayip atiyo emzigi. İnsallah ilerde meme reddi yapmaz ailecek cok seviyoruz emzigimizi.

Kapaklarin uzerine camasirin icine gogus pedi koymayi denedin mi canim? Sanki goruntuyu azaltir gibi geldi. Emzik olayi da tamamen bebegin keyfiyle alakali.
Aslında varda evimde, annemde kaldım o yüzden koyamadım. Genel olarak erkek milletine ayar oluyorum o kadar göze batmıyor ama adamlarda beyin yok algıda seçicilik

Herşey tam yoluna girmişti en başa döndük yine. Unutmuştu bugün verince Kızılca kıyamet koptu. Yüzünü ıslak pamukla silerek sakinleştirdim öyle tutturdum. Evde tek olunca zor oldu biraz ama sakinleşti şükür.

prima pampers ben de çok memnunum ama online satış bulamadım bi türlü hepsi burada da hangi satıcı?
Prima pampers diye yazma prima 2 yaz mesela hepsiburada arama notoruna cikiyor. Bir hafta once oyle aldim. Ama simdi yine alcam fazla harcadim. Premiumcare olmayab prima pampers iste

Ben 1 haftalikken direk vermistim. Uyumasina sakinlesmesine cok yardimci oluyo. Acken verirsem bir iki cekiyo sonra sut gelmeyince honkure honkure aglayip atiyo emzigi. İnsallah ilerde meme reddi yapmaz ailecek cok seviyoruz emzigimizi.
Off keske oyle olsaydi .Masallah senin kuzuna .Ben 4 yasina kadar emzik emmişim. Insan anasina çekmez mi hic ya :)
Artik verme canim tecrubeyle ogrendin .

kızlar sleepy bebek bezi kullanan var mı? paketlerdeki bez sayısı azalmış ama fiyat hala aynı bir hafta önce kendi sitesinden 2 kutu merhaba bebek seti sipariş vermiştim kutusu 30 tl. şimdi baktım 40 tl olmuş
Kızım 1 yaşında doğduğundan itibaren kullanıyorum çok memnunum marketlere baktın mı orada fiyatlar daha uygun yunus marketten alıyorum

Belki karnı ağrıyordur yawrucağın malesef soyleyemedikleri için birincil şeyleri düşünüyoruz gaz vs.paranox fitil canım ağrı kesici ateş düşürücü gazı olmadığına emindim ama hala ağlıyodu acaba bi yerimi ağrıyor dedim belkide klima karın ağrısı falan yaptı verdim fitili tüm gece mışıl mışıl uyudu.doktor bacaklarını karnına doğru bastırdı bi kaç defa çıkardı gazını ben yaptım kızıma o zaman da çıktı.

kızlar geçen birileri yenidoğan bebeği sgk ya sigorta kaydı yaptırmak gerek falan diyordu şimdi web ten baktım otomatik yapılıyor deniliyor. sizler böyle bir işlem yağtınız mı?

kızlar geçen birileri yenidoğan bebeği sgk ya sigorta kaydı yaptırmak gerek falan diyordu şimdi web ten baktım otomatik yapılıyor deniliyor. sizler böyle bir işlem yağtınız mı?
Ben yaptim canim. Ama kendi uzerime almak icin. Otomatik babanin sgksina yapiliyor. Ben memur oldugum icin benim uzerimde olmasini istedik. O yuzden dilekce form fln biseyler verdim kurumuma.

Ben yaptim canim. Ama kendi uzerime almak icin. Otomatik babanin sgksina yapiliyor. Ben memur oldugum icin benim uzerimde olmasini istedik. O yuzden dilekce form fln biseyler verdim kurumuma.
ben de kurumuma sorduğumda bizimle ilgisi yok kendin yapacaksın falan dendi ben de memurum.

Bugün bizde birinci ay aşımızı olduk canım ateş falan yapmaz dedi hemşire.

ben de kurumuma sorduğumda bizimle ilgisi yok kendin yapacaksın falan dendi ben de memurum.

Bende memurum canım sgk ya gittim otomatik olarak babanın üstüne kayıt yapılıyormuş kendi üstüme almak istiyorum dedim hemen yaptı zaten bikaç saniyelik bi işlem.
Çocuk yardımı için iş yerine aile bildirim formu doldurup vermen lazım. Başka bi belge falan gerekmiyor.

n
Birinci ay aşısı aslında ateş yapmıyor hemşire hastanedekşnşn aynısı orada ateş olmadıysa burada da olmaz demişti ama tepkisi çok olmuş sizin bebişin, sanırım benim mama vermen altı biberonu buluyordur bazen altmış cc tam bitiremiyordu ama kilo alımı normaldi.

Canım bende eşim de memuruz farklı kurumlarda. Eşimin üzerine kaydettirdik. Eşim Doğum raporunu kendi kurumuna verdi onlar sisteme girmişler. Hatta benim tc numaramı filanda istediler o zaman Doğum parası için.

kızlar sleepy bebek bezi kullanan var mı? paketlerdeki bez sayısı azalmış ama fiyat hala aynı bir hafta önce kendi sitesinden 2 kutu merhaba bebek seti sipariş vermiştim kutusu 30 tl. şimdi baktım 40 tl olmuş
Sleepy kullandım memnun kaldım sadece zeytinyağlısının kokusu ağır geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…