2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Sezeryan olan arkadaşlar yaralarınız nasıl izler belli mi ? Ben yaramı görebiliyorum göbüş gitti :) düzenli jeli sürüyorum. Ağrım filan hiç yok. Hafif bi kırmızılık var bazı yerler kırmızı değil ama açılmış renk

Ne jeli suruyorsun? Ben yarami hep goruyordum zaten simdi zayiflayinca iyice ortaya cikti. Ama yinene ayva gobegi var. Kahverengi bir iz seklinde

Ya ne güzel benim göbüş duruyor hala aynadan görebiliyorum gördükçe bir tuhaf oluyrum bakamıyorum :)

Kizlar 28 gunluguz. Emerken ortaligi yikiyor gazi vs her seye normalin uatunde agliyor ama uyudu mu da 2 saatten once uyanmiyor. Atak doneminde miyiz ? Tahmini dogum 24 temmuzdu 16 da oldu

Benimki kafayi yiyor alti acilinca. Yikacak ortaligi

Ben de aldim ama dikis yerleri tam olgunlasmadan kesinlikle kullanma dedi dr da eczaci da .Ben de ne zaman kullanmaya başlayacağım merak ediyorum.

Ohh ne guzel bebisine de yarasin insallah.
Doktorum bana bebek 15gunlukken basla demişti. Ben 15.gün sürdüm baska yok. Annemlere bugun geldik artk duzenli surerim inşallah. Sağol canım yarasın tosunuma da♡

Kizlar 28 gunluguz. Emerken ortaligi yikiyor gazi vs her seye normalin uatunde agliyor ama uyudu mu da 2 saatten once uyanmiyor. Atak doneminde miyiz ? Tahmini dogum 24 temmuzdu 16 da oldu
Ayni gun doğmuş bebislerimiz .Evet bu hafta sanirim atak haftası. Gece uyumak yok .Olaganustu hırçın. Bez degistirene kadar kendinden geciyor sesi kısılıyor.
Bizim de normal dogum tarihi 26 Temmuzdu 16sinda doğdu

Off keske oyle olsaydi .Masallah senin kuzuna .Ben 4 yasina kadar emzik emmişim. Insan anasina çekmez mi hic ya :)

Artik verme canim tecrubeyle ogrendin .
Vermedim zaten canım bakalım
Bugün bizde birinci ay aşımızı olduk canım ateş falan yapmaz dedi hemşire.
Biraz huysuzlandı ama yine de takip edeyim ben ne olur ne olmaz.

Ayni gun doğmuş bebislerimiz .Evet bu hafta sanirim atak haftası. Gece uyumak yok .Olaganustu hırçın. Bez degistirene kadar kendinden geciyor sesi kısılıyor.
Bizim de normal dogum tarihi 26 Temmuzdu 16sinda doğdu

Emmeye basladi mi çıldırıyor yahu. Bugün 1 ay fotosu ceksem mi 4 hafta oldu yoksa 30 da mi ceksek. Pek de gülüyor masallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…