2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Emmeye basladi mi çıldırıyor yahu. Bugün 1 ay fotosu ceksem mi 4 hafta oldu yoksa 30 da mi ceksek. Pek de gülüyor masallah
Ben simdi ceksem cok agresif cikar .Uyurken cekmem lazim ee uyumuyor da .Gecen gun bir tane filin ustune yatırıp çekmiştim cok guzel oldu.
Jokere baktim da kargonun ucretsiz olmasi icin sepeti 135 tl yap diyor. Uye olunca mi ucretsiz?
Canim bezi sepete atip alisverisi tamamla diyince kargo bedava gorunuyordu ben verdigimde .Evet uyeyim ondan olabilir bir de soyle bir durum var bazi saatler kargoyu bedava yapiyorlar.

Kizlar esleriniz aksam hep evde mi ?(is dışında)
Benim esim haftada bir falan nargileye gidiyor .Hamile değilken o cafe senin bu cafe benim birlikte geziyorduk .Simdi bebek doğdu. Adam tek takılıyor. Bebegim sabahtan beri 1 bucuk saat uyudu.Ben de öldüm hem acliktan hem yorgunluktan. Buna rağmen kafaya koymus ben gec gelcem diyor.

“Çalıştım yoruldum hiç mi dinlenmiyim kendime vakit ayırmıyım” Erkeklerin genel olarak mantığı bu maalesef. Bizi düşünen yok. Ben doğum yaptığımda yanımda annemler vardı 16 günlükken annemlerle memlekete geldik 2 aylık olunca dönecem. Dönünce neler olacak tahmin edemiyorum.

Evet oyle .Hak veriyorum gece o ilgileniyor .Saatlerce kucaginda tutuyor .Ama ben de tukendim .12 saattir toplam 1 saat uyudu .O ağlıyor ben ağlıyorum .Wc ye gitmistim onda da kusmuş arkamdan nasil korktum .Simdi esimin yemek getirmesini bekliyorum .Nasil uyuyacak anlamiyorum her yolu denedim

Emzirme danışmanları hastanede mi çalışıyorlae nasıl randevu alınıyor sütü yetersiz annelere de danışmanlık veriyorlar mı
Canım özel sertifikalı çalışıyorlar instagramda takip ettiğim izmiremzirmedanismani vardı onunla görüştüm Facebooktaki emzirme sanatı grubunun da adminlerinden bir görüş istersen bulunduğun şehri bilmiyorum ama birine yönlendirir belki

Biberon kullandıysan onun akışına alıştığı için meme reddine doğru gidiyor n11den aldım 3 gündür kullanıyorum dünden beri biberon yok katateri de en fazla üç hafta kullanmak gerekiyormuş ve onun da akışını arada kesiyosun sürekli gelmesin diye memede uzun süre kalıyor memeden süt gelme şeklinde veriyorsun ama emzirme danışmanı değilse Facebooktaki emzirme sanatından destek al

Bebek bakımında ona sorumluluk vermelisiniz, bebeği tek başınıza mı yaptınız, sizin de nefeslenmeye hakkınız var ki en çok sizin, tatlı dille bebeğe yönlendirin. Nacizane fikrim.

Kızlar akşam 6 dan sonra delirmeleri hemen her bebekte oluyormuş bizde de oluyordu bugün 5 ten sonra banyosunu yaptırıp karanlıkta emzirdim saatlerce ağlayan uyumayan bebe gayet sakin uyuyor şimdi

Eklentiler

• E1B38341-412A-4B85-9F60-1180278F4F6C.webp
    41,1 KB · Görüntüleme: 71
  • 3DB0A282-6F9E-45E5-BCF2-AC6A18935C93.webp
    26,7 KB · Görüntüleme: 67
Kızlar sizede akşamları bole bi mutsuzluk umutsuzluk ve hüzün çöküyor mu? Akiam bu saatlerde baslıyo hersey sanki çok kötüymüş gibi gelio.ben bebeğime cok zorluklarla kavustum ama sanki onları yasayan hiç ben dilmişim gibi.gündüzleri gayet mutluyuz ama akşam oldumu bıkkınlık mutsuzluk bırakmıyo sanki peşimi

Ben 10 yıllık evliyim bu konularda biraz kotuyum ayda yılda bir tek çıkabilir herhafta cikamaz :) 3 çocuğum var sagolsun iyi bir babadır çok ilgilenir kizlarimla eve gelince ilgilenir bebegimle ben ilgileniyorum

iyice yoruluyoruz cunku canim... Normal bence. En zor zamanlarindayiz. Bizim acemligimiz, onlarin minikligi birlesince ilk zamanlar zor oluyor. Ama hergun 1 gun daha buyuyorlar kuzular.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…