- 1 Ağustos 2014
- 8.809
- 12.559
- 298
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #59.081
esinle konuşsaniz, mesela bebeginiz 3 ayini doldurana kadar bu gezme programini ertelese veya 15 gunde 1 yapsa? Cunku şuan senin ne kadar zorlandigini bizler anlayabiliyoruz. Tamam eslerimiz icin de cok sey degisti ama biraz fedakarlik yapmalari gereken bir surecteyiz. Hele ki sizin de bizim de daha 40 gun bile olmadi.Kizlar esleriniz aksam hep evde mi ?(is dışında)
Benim esim haftada bir falan nargileye gidiyor .Hamile değilken o cafe senin bu cafe benim birlikte geziyorduk .Simdi bebek doğdu. Adam tek takılıyor. Bebegim sabahtan beri 1 bucuk saat uyudu.Ben de öldüm hem acliktan hem yorgunluktan. Buna rağmen kafaya koymus ben gec gelcem diyor.
Mutlaka kilo almıştır ne güzel mamayi bırakmış ben sadece anne sütü veriyorum 1kilo almıştı seninkide almıştır canimKızlar geçen hafta doktor kontrolünde doktor mamayı kademeli keseceğiz demşti. İlk gün 60 ikinci gün 30 verdm 5 gündrde hiç vermedm sürekli emzrdm. Yarn kontrolümz var çok korkyrm kilo almamış olmasından. Zaten zayıf doğdu 1 ayda zar zor kilo aldı inşallah bu hafta almaya devam etmştr. Mama takviyesi yapanlar siz devam edecekmsnz takviyeye bırakmayı düşünyrmsnz?
Canım bazen gaz sancısı ya da hafif üşütmüş olabiliyor neleri olduğunu bilmiyoruz. Ben de bişey vermiyordum ama birgün 7 saat uyumadı huzursuzlandı teyzem de çocuklarına kekik suyu veriyormuş. Çay bardağına 2 parmak kadar kaynamış su koyup içine 1 tutam kekik kurusu atıp çok az bekletip süzdü. 2 çay kaşığı verdik ve rahatlayıp uyudu daatlerce. Şimdi yine huzursuzdu 6 saat uyumadı verdim 7 den beri uyuyor.Kizlar gunaydin. Oglum gece 2 de uyudu 5 te uyandi. Hala uyanik .Uykusuzluktan kafam bi milyon oldu. Kaliteli de ilgilenemiyorum .Uyusun diye gözünün icine bakiyorum .Kalkip gezdirmeye de mecalim yok .Isin kötüsü bugün aksam da yalniz idare etmem gerekecek.
Ablam civanperçemi icir diyor .Ben de kucucuk bebege bitkisel bisey vermek istemiyorum
Ayy inşallah cnm ya yarın göreceğiz bakalım. ne güzel sen mama vermemşsn hiç bıraktrma derdn olmamışMutlaka kilo almıştır ne güzel mamayi bırakmış ben sadece anne sütü veriyorum 1kilo almıştı seninkide almıştır canim
Canim gecmis olsun .Acil sifalar diliyorum.İyi akşamlar oğlum öğlen sünnet oldu sabah bir ay kontrolü vardı kalça ve vucut ultrasonu çekildi şükür temiz çıktı hepatit aşısı vardı sünnet sonrası yapıldı
Hem sünnet hem aşı yavrum ağla ağla sesi kısıldı
Sorumluluk aliyor .Dun tum evi kendi basina temizledi .Her gece bebekle o ilgileniyor .Dune kadar aksamlari 2 saat falan uyuyordu. O boslugu degerlendirmek istedi.Tabii bizimki çığrından çıkınca iptal oldu direk geldi .Ama uyurken de olsa tek kalmak istemiyorum .Bebek bakımında ona sorumluluk vermelisiniz, bebeği tek başınıza mı yaptınız, sizin de nefeslenmeye hakkınız var ki en çok sizin, tatlı dille bebeğe yönlendirin. Nacizane fikrim.
Uyurken gider gelirim diye hesaplamis .Konustuk oyle dedi .Tabii uykusuzluk krizi yasandigi icin direk geldi simdi bebek 1 saat uyudu,uyandi.Esim uyuyor eger emzirirken uyumazsa ki uyumayacak o gezdirecek bakalim .Ben 10 yıllık evliyim bu konularda biraz kotuyum ayda yılda bir tek çıkabilir herhafta cikamaz :) 3 çocuğum var sagolsun iyi bir babadır çok ilgilenir kizlarimla eve gelince ilgilenir bebegimle ben ilgileniyorum
Artik oyle olcak. Bugun ki olaydan sonra halimizi gördü .Normalde her seye kosuyor ama cok bunalmis .Gercekten erkeklerin gözüne sokmazsan durumu empati kuramıyorlar.esinle konuşsaniz, mesela bebeginiz 3 ayini doldurana kadar bu gezme programini ertelese veya 15 gunde 1 yapsa? Cunku şuan senin ne kadar zorlandigini bizler anlayabiliyoruz. Tamam eslerimiz icin de cok sey degisti ama biraz fedakarlik yapmalari gereken bir surecteyiz. Hele ki sizin de bizim de daha 40 gun bile olmadi.
Kekik daha masum geldi. Olmazsa yarin deneyeyim .O kadar uykusuzum ki 1 saat uyuduk uyandik .Masallah senin kuzuna da canim .Canım bazen gaz sancısı ya da hafif üşütmüş olabiliyor neleri olduğunu bilmiyoruz. Ben de bişey vermiyordum ama birgün 7 saat uyumadı huzursuzlandı teyzem de çocuklarına kekik suyu veriyormuş. Çay bardağına 2 parmak kadar kaynamış su koyup içine 1 tutam kekik kurusu atıp çok az bekletip süzdü. 2 çay kaşığı verdik ve rahatlayıp uyudu daatlerce. Şimdi yine huzursuzdu 6 saat uyumadı verdim 7 den beri uyuyor.
Bazen büyüklerin tecrübelerine inanmak lazım. İlaçtansa bitkisel şeyler daha masum geliyor bana. Çok sık sık vermiyorum ama haftada 1 sıkıntısı çok olursa falan verince gerçekten rahatlayıp uyudu hep oğlumCanim gecmis olsun .Acil sifalar diliyorum.
Sorumluluk aliyor .Dun tum evi kendi basina temizledi .Her gece bebekle o ilgileniyor .Dune kadar aksamlari 2 saat falan uyuyordu. O boslugu degerlendirmek istedi.Tabii bizimki çığrından çıkınca iptal oldu direk geldi .Ama uyurken de olsa tek kalmak istemiyorum .
Uyurken gider gelirim diye hesaplamis .Konustuk oyle dedi .Tabii uykusuzluk krizi yasandigi icin direk geldi simdi bebek 1 saat uyudu,uyandi.Esim uyuyor eger emzirirken uyumazsa ki uyumayacak o gezdirecek bakalim .
Artik oyle olcak. Bugun ki olaydan sonra halimizi gördü .Normalde her seye kosuyor ama cok bunalmis .Gercekten erkeklerin gözüne sokmazsan durumu empati kuramıyorlar.
Kekik daha masum geldi. Olmazsa yarin deneyeyim .O kadar uykusuzum ki 1 saat uyuduk uyandik .Masallah senin kuzuna da canim .
inşAllah almistal yarın haberlrini bekliyorum çünkü bende hiiic mama vermk istemiyorum 1 ay deneyelim dedi dr biz ishal olunca pek de istdigii gibi kilo almamis yavrum mama ver dedi Dr.. Perşembe aşı var ebe tartacak umarım haftada alması gereken kiloyu yakalar da mama isinden kurtuluruz.Sabah ve aksam 60 CC içiyor gun icinde ve gece sadece istedikce sık sık emiyorKızlar geçen hafta doktor kontrolünde doktor mamayı kademeli keseceğiz demşti. İlk gün 60 ikinci gün 30 verdm 5 gündrde hiç vermedm sürekli emzrdm. Yarn kontrolümz var çok korkyrm kilo almamış olmasından. Zaten zayıf doğdu 1 ayda zar zor kilo aldı inşallah bu hafta almaya devam etmştr. Mama takviyesi yapanlar siz devam edecekmsnz takviyeye bırakmayı düşünyrmsnz?
Su atak haftasi kabusu bitsin baska bisey istemiyorum. Gazi olunca anliyoruz en azından. Simdi neyi var diye düşünüp durmaktan bi hal olduk.Bazen büyüklerin tecrübelerine inanmak lazım. İlaçtansa bitkisel şeyler daha masum geliyor bana. Çok sık sık vermiyorum ama haftada 1 sıkıntısı çok olursa falan verince gerçekten rahatlayıp uyudu hep oğlum
N11de ne yazıp arycaz ki ? İlk defa goruyorum boyle bişy çok mantıklı valla bi deneyim. Emzirme sanatı grup mu ?Biberon kullandıysan onun akışına alıştığı için meme reddine doğru gidiyor n11den aldım 3 gündür kullanıyorum dünden beri biberon yok katateri de en fazla üç hafta kullanmak gerekiyormuş ve onun da akışını arada kesiyosun sürekli gelmesin diye memede uzun süre kalıyor memeden süt gelme şeklinde veriyorsun ama emzirme danışmanı değilse Facebooktaki emzirme sanatından destek al
Masallah benmde galeri doldu :)) ♡♡Cekmem mi doldu telefon :) tum mimikleri deniyor
Bu aralar kv beni deli ediyor, yok çocun kafasını yan etmişiz ya ne alaka kör resmen en önem verdiğim şey benim. Bi sağ bi sol arada düz yatırıyorm ki güzel olsun kafası. On kişiye sordm hepsi düzgün diyor. Kadının işi ğücü nasihat vermek. Başka bişe değil. Kafasıda gayet güzel top kafa, istiyo sanıdın laz kafa olsun basık, karadenizli ya alışmş basık kafaya
Amaan hı de gec ugrasma .Bizimki de y.disinda tatilde surekli görüntülü ariyor.Bu aralar kv beni deli ediyor, yok çocun kafasını yan etmişiz ya ne alaka kör resmen en önem verdiğim şey benim. Bi sağ bi sol arada düz yatırıyorm ki güzel olsun kafası. On kişiye sordm hepsi düzgün diyor. Kadının işi ğücü nasihat vermek. Başka bişe değil. Kafasıda gayet güzel top kafa, istiyo sanıdın laz kafa olsun basık, karadenizli ya alışmş basık kafaya
Bizim anne yani reflu yatagimiz var .Sirtini kenarina dayayıp yan yatiriyorum .Bas kismi cukurKızlar iyi geceler siz bebeklerinizi hangi pozisyonda uyutuyorsunuz? Ben yan yatma yastığı almıştım onunla yan yatırıyorum ama bugunde okudum amerikan pediatri derneği bebeklerin sort üstü yatmasını önermiş.kararsız kaldım bazen uykusunda sort ustu donunce öksürüyo gibi oluyo bebeğim uyanıp yan ceviriyorum oyuzden.bana sırt ustu suan için pek emniyetli gelmiyordu.ama yan yatınca yuz ustu donme riskinden dolayı onerilmiyomus.yan yatma yatıgınıda kendi itekleyip cıkarıyo onundeki destek kısmını.onada tam guvenemiyorum artık.siz ne yapıyorsunuz?
Kaç günlük oldu canım eğer 30u geçtiyse belki geç acıkmaya başlamıştır. Ben gece 3 saatte bir kaldırıyordum 20 günden simdi o beni kaldırıyor :)Yapmayayım derken gene sagip verdim. Uyanmadi baktim 2 saat de oldu. Gecen gece oldugu gibi 30 ml sagip biberonla agzina zorla sokup verdim. Sonraki uyanmamiz kolay oluyo sukur ama bu ilk 12 2 de uyanmiyor 2 seferdir. Alismafi hic red olmadi masallah ama yinede icim rahat degil. E acta birakamam mecburum. Eşime cok kizdim yattim 12 de. Sicacik banyoda yaptım ama simdi sut normal geldi 3 4 dk da 30 ml cikti. Normalde bu banyo ve uyku sonrasi akardi kendiliginden. Hem az su ictim hemde moral düşüktü. Takmayacağım artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?