2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Yan yatırıyorum canım hiçte dönmedi sürekli hareket etmesine rağmen
Sırt üsti yatırunca kafasını yana çeviriyorum

kızım dün hiç uyumadı desem yeridir..gece duş aldırdık uyudu. Sürekli uyandı uykusunda bile gaz çıkartıyor beni emerken gaz çıkartıyor sürekli ayaklar kıpır kıpır doğru düzgün uyuyamadı bile sancıdan uyurken bile ayakları karnına çekiyor minik bi pırt diyor ama rahatlayamadı hala. Şu 3 ay bi bitse belki azalır diye umuyorum

Isterse en mükemmel bebek olsun herşey dört dörtlük olsun karışmaya yer bulur bu kayınvalideler :)

Inşallah almıştır canım eğer ağlama krizleri yoksa doyuyordur. ben çok istiyorum bırakmayı ama sütüm hala az.

Bende böyleyim. Eşim hergün neyin var diye soruyor anlatıyorum anlamıyor tam olarak. Umarım geçer bu günler. Mutsuz değilim ama şimdiden yorgun bıkkınım.

Kaynana işte ne yapsa yeridir:) tıka kulağını gitsin ya da doktor her şeyi düzgün diyor de

Sürekli sırt üstü yatırıyorum ben, yenidoğan doktoru öyle önerdi. Yan yatış riskli dedi.

Bazen benim bebeğim de uyanmıyor yarı uykulu halde de emmiyor, biberonu veriyorum iyi kötü bitiriyor. Ne güzel 30 ml çıkmış maşallah hep mi böyle çıkıyor, bu miktar bebeği ne kadar idare etti

Günaydın uykusuz anneler

Gece yine ağlama krizleri yaşadık. Kendini çok fena kasıyor ya kakadan dolayı mı anlamadık. Poposuna zeytinyağı sürdüm. Yarım çay kaşığı da zeytinyağı içirdim. Hala bişey yok.

Eşim işe gitti misafir gelecek bu gün. Dün oğlanla uğraşmaktan evi bile süpürmedik. Eşim anca banyoyu temizleyip ortalığı toplamış. Çamaşır atmış onları asmış. Misafir kabul ettiğime bin pişman oldum. Bu gün 40ımız çıkıyor. İnş şu ağlamalar geçer ya...bu gece de olursa doktora gitçez artık saatlerce ne yapsak durmuyor.

Canım çok geçmiş olsun inşallah bişeyi yoktur kuzucuğun.gece kızlardan biri kekik suyu önermişti bole huysuzluğa.benim aklıma yattı.huysuzlandığı bi gun denicem sende bi düşün istersen.zararsız geldi bana.

Benim doktor mamayı azaltmayı pek düşünmüyor ben de anne sütü destekleyicisi bi doktor arıyorum birini buldum ama muayene ücreti 210 ₺ çok geldi daha kalça ultrasonu olacak bir sürü masraf çıkacak o yüzden beklemedeyim şu an

canim gazi mi var acaba? Damla kullandiniz mi hic

Bazen benim bebeğim de uyanmıyor yarı uykulu halde de emmiyor, biberonu veriyorum iyi kötü bitiriyor. Ne güzel 30 ml çıkmış maşallah hep mi böyle çıkıyor, bu miktar bebeği ne kadar idare etti

1 saat 45 dk sonra uyandi. Eger iyi uyursam bir göğüsten bi biberon sagdigim oluyor masallah allaha bin sükur. Normalde bi iciste 30 a kanmaz ama gece kanıyo

Kaç günlük oldu canım eğer 30u geçtiyse belki geç acıkmaya başlamıştır. Ben gece 3 saatte bir kaldırıyordum 20 günden simdi o beni kaldırıyor :)

Bugun tam 29 gunluk. 1.5 saat emdi uyumadan evvel. Emiyor duruyor alip gaz cikariyorum hop bi daha . Galiba artik enazindan 2.5 saat yapmalıyım aralari :). Zorla icirdim 2 de 3.45 de uyandi. 4te yattik tekrar 6.40 da gene uyandi allaha sükur:) uyandirmak cok zorluydu. Sarilik pazartesi 9 du. O yuzden rahatim artik

Allah kolaylık versin canım. Çok şükür kızım en azından gece güzel uyuyor bikaç gece 2 ye kadar falan uyutamadım kafayı yiyodum hep öyle olsa napardım bilmiyorum.

Doktorlar çok değişk bizim ilk doktorumuzda mamayı az verdm diye kızdı bana hemen değiştrdm. Bu doktorum tecrübeli bi bayan beni bırakmaya ikna etti. Kademeli bırakıcaz dedi haftalık kilo takibi yapıyoruz. Mama kötü bişey değil bana kalsa vermeye devam ederm. Ama belli süre sonra sütün azalması bebeğin bırakması söz konusu olur diye şimdiden bırakmak istyrm. Ama kızlar şöyle bi durum var gerçekten mamayı vermedkçe memeye dayadım ve böylece sütümün arttığnı hissettm.. bırakmak isteyenlere motivasyon olsun. Tabi doktorla karar vererek bırakılmalı

Biz hiç sarılık olmadık canım belki ondan rahattım ama başlarda 2 saatte bi kaldırıyordum 20 günden sonra 2.5 saat oldu 30u geçince kendisi kalktı hep zaten 3 saati geçirmiyor genelde. Şimdi 45 günlüğüz bazen 1 saat sonra kalkıyor bazen 4 saat sonra.

Geçmiş olsun canım. Oh ne güzel erkenden yaptırdım oldu bitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…