2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bütn günün sonunda akşama artık bitik oluyoruz enerji kalmıyor gayet normal canım. Bugünler geçecek diye kendimizi teselli ediyoruz ama sonra aricaz bebekliklerini

Kekik duymadım ama kimyon duymuştum canım. Valla ne yapıcamı şaşırdım. 2gündür böyle. Bu gün 40ımız çıkıyor. Bu zamana kadar ağlamadığı kadar ağladı 2 gündür. akşam 6dan sonra başlıyor gece boyu. Kolik mi acaba diyorum böyle devam ederse öyle galiba??
NasilYarDiyeyim senin Bebiş kolikti sanırım demi? Ne zaman oluyor ağlamaları ve nasıl duruyor ?

canim gazi mi var acaba? Damla kullandiniz mi hic

Baya da gaz çıkardı ama hala mı var anlamadım. Gaz masajı yaptım gaz damlası içirdim. Bi yerini kesiyoruz gibi ağlıyor çocuk. Öylesine mızmızlık ağlaması değil. 2gündür akşam 6da filan başlıyor gece boyu böyle. Karnı tok altı temiz gaz da çıkardı. Noluyor anlamıyorum. Ölcem uykusuzluktan!!!

Allah kolaylık versin canım. Çok şükür kızım en azından gece güzel uyuyor bikaç gece 2 ye kadar falan uyutamadım kafayı yiyodum hep öyle olsa napardım bilmiyorum.
Amin canim. Masallah prensese hep oyle devam eder insallah .Benimki sabaha karşı uyanmisti az once uyuttum .Maksimum bir saat uyur ki 45 dk dedi hemen uyandi. O kisacik zamanda yemek ayarladim.3 gündür dışarıdan yiyoruz dengem şaştı. Annecigim dun memleketten sebze göndermiş. Firsat buldukça yap diye .Insallah yapabilirim.

Insallah bizim bebislerimiz de duzelir canim .Misafirler de biraz büyümelerini beklese ne iyi olurdu .Persembe de bizim misafirimiz var.Annem varken sorunsuz agirladik ama artik olmuyor .Ben bas basa emziriyorum gecen gun habersiz gelen esimin akrabasi oturma odasinda kös kös oturdu ben de yatak odasinda bebek emzirdim .Neyse ki o zamanlar uyuyordu .Uyuduktan sonra misafirle ilgilendim o da kalkmak bilmedi .3 saat !Giderken neyse biraz da sen uyursun artik dedi ben de güldüm. Simdi uyanacak ne uyumasi .

Cnm benim bebeklerden bir tanesi 7-8 gibi başlıyor akşam 11 gibi bitiyor, uyuyor. Ama sonra sabaha kdr ağlama olmuyor ama her akşam böyle. Atak haftası olduğu için ekstra yorucu 3 gündür çünkü diğer bebekte eşlik etti ağlamasına dün gece annemle hunileri takıyorduk. Benim bu ağlamalar tam 40’ından sonra başladı, öncesindr ne güzel hiç ağlamayan bebeklerim var diyordum. Kendi nazarım değdi resmen. Çözümü ise yok. Sadece kendi bebeğine özel sakinleştirme yöntemni bulman lazım. Benim ki saç kurutma makinası sesi eşlişinde zıplayarak sakinleşiyor. Ama bir anda susuyor, durunca gene başlıyor.

Biz daha 10 gunlukken sarilik 15 iken doktorlar bu bebek kilosu iyi oldugu icin 4 saat bile uyur dedi. Ben 45 dk bir emzirdim gündüz oyle oyle atlattik. Gece bebek emmese bile 2 saatte bir sagin yazıyordu bir yerde. Gece sutu beyne daha cok sut uret mesajı verirmis

Benim bebeğim de kolik canım
Alşam 6-7 gibi başlıyor 10-11e kadar devam ediyor elimizde hoplatıyoruz. Gece bazen güzel uyuyor bazen sürekli uyanıyor sancıdan. Uykusunda bile bazen gaz çıkartıyor. Acı elma yağı, rezene, kimyon, damlalar, masajlar herşeyi deniyoruz bazen sakinleştiriyoruz bazen durmuyor.
Bende gündüz sürekli memede tutuyorum canım ama gündüz hiç uyumadığı için gece çok sık uyandıramıyorum. Acıkınca kalkıyor artık. Gündüz çok yorulunca gece 2 saatte bi sağım da çok zor geliyor bana. Emzirmeye zor kalkıyorum bazen.

Yeni basladiysa huysuzlugu kolik degildir herhalde atak haftasi falan olabilir ua da boyle arada huysuzluk yapabilitler. Bizimki dogdugundan beri o skilde yorgunluktan bayilarak uyuyo en son

Kolik de 3 haftalıkken başlıyor diyorlardı inşallah kolik değildir canım ya. Banyo yaptırdınız mı peki, Gerçi yaptırmışsinizdir muhakkak ama rahatlatici olarak aklima o geldi...

Bende bi kunduz kaynana var. Sirf ben emzirirken kiskandigi icin mama ver diyor. Bebek memede olunca kafayi yiyor. Cok emiyor fazla emiyor demek ki gelmiyor demek ki doymuyor neler diyor. Bi gogusten 100 ml sagiyorum bebek digerini emerken yine yok sut az diyor. Utanmaz resmen. Inat et bakalim ben ettim bebek ac kaldi iste mecbur mama vereceksin diyor. Allaha dua ederdim eskiden allah islah etsin diye artik dirwk emanetini alsin diyorum. O yuzden uykusuz olsem bile eger 50 ml dahi artacaksa gece sagarim allahin izniylr napayim

Canim Allah yardimcin olsun.Ben oglumla zor bas ediyorum ikiz olsa sehir değiştirir annemden destek alırdım herhalde.Bebeklerde ses bulasmasi diye bir durum var. Ben oglum aglarken video çekip esime atmistim.Sonra o videoya kazara tikladim.Basladi benimki aglamaya .
Kolik de 3 haftalıkken başlıyor diyorlardı inşallah kolik değildir canım ya. Banyo yaptırdınız mı peki, Gerçi yaptırmışsinizdir muhakkak ama rahatlatici olarak aklima o geldi...
Banyo bizde niye ters etki yapiyor yaa .Banyo yaptırınca daha uzun sure uyumuyor .

Neden en fazla 3 hafta kullaniliyor?

Allah ıslah etsin herşeye karışmayı marifet sanıyorlar ne yazık ki.
Maşallah canım çok güzel süt çıkıyor senden ben en fazla 20 cc sağıyorum power pump yapıyorum gündüz o zaman 30-40 cc anca oluyor. Hele emzirdikten sonra sağarsam 5 cc bile çıkmıyor.

Kabul ettiğime pişman oldum resmen. Huysuzluk yapıyor yine. Stres oluyorum zaten tek başımayım bi de misafire çay kahve servisi nasıl yapıcam??gerçekten insanlar çok düşüncesiz el kadar bebeği görsen nolur. Biraz dur da ele avuca gelsin ben de rahat nefes alayım öyle gel. Off gelirler birazdan çok durmadan giderler inş.
Seninki de yatıya gelmiş gibi nedir yanı bebek görmede 3saat durulur mu?? Düşünce yok kimsede.

Kizlar dunki uyutma cabalari sonunda aksam uyudu oglum .Zilimizin hemen yaninda uyari var zile basmayin bebek uyuyor diye .Yönetici geldi basti .Nasil sinir oldum .Simdi de tam uyuttum kimlik kartimizi getirmis kargo deli olcam yaa Diafonu sökcem yakinda sinirden

Benimki de ağlamazdı hiç canım. Bu gün 40günlük oldu. Kolik değilse atak zamanı mı acaba?? Bi de o çıktı neyse sanki ?? Kolik müzikler yağmur sesi vs açıyorum bende. Ne kadar sakinleştirirse işte. Akşam bizim de 6-7 gibi başladı 11-11.30gibi uyudu. 2gündür aynı. Gündüz o kadar ağlama yok keyfi iyi. Akşam deliriyor. Gece arabayla gezmeye bile çıktık. Sakinleşti uyudu eve geldik geri uyandı ağlamaya başladı deli gibi. Sabaha kadar arabayla gezecek halimiz yok yanı

Yakında sadece bebek hediyeliklerini vercem gelenlere .Çünkü ikramlik hazirlayamiyorun.Babyneste koysam dursa hadi 10 dk da hazirla ama memedeki bebekle ne hazırlanabilir ki sen de kendini zorlama hic .Insallah mışıl mışıl uyur da odasindan cikarmazsin .

Ne zaman başladı ağlamaları canım? Bizim 38.gün başladı. 2gündür deliriyoruz eşimle. Gündüz iyi akşam başlıyor. Ne yapsak durmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…