2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Konuşmak kolay geliyo millete sanki biz bayılıyoruz bizim de isimiz gücümüz var bi dinkenmd ihtiyacımız var keyfi kucakta tutmuyor kimse, çocuk durmayinca herşey yapılıyor.Sarilik sebebiyle saat başı uyandırp emzirdim, düzene girdi . Kucaktan başka sakinlesmiyo bazen diyolar kucağına alışmış eeee hadi hadi emzir bol bol sarılık olmasın diyordunuz

Benimki şu an beni saatlerce emse bile doymuyor ve kıyameti koparıyor. 6 kez 60 cc mama yapıyorum geçen haftaya kadar doyardı bu hafta doymamaya başladı. Mamayı arttırmadan doktora görünmeyi çok istiyorum önümüz de bayram nasıl olacak bilmiyorum.

Şu bebek büyümeden kırkı çıkmadan gelen misafirlere sinir oluyorum ya. Sonra gel yani kaçıyor muyuz! İnsanları anlayamıyorum yani. Bir de görmüş geçirmiş insanlarsınız. Anlamanız lazım halden ama yok. Bana da bu hafta eşimin anne tarafı gelecek. Tek tek de gelmiyorlar dayılar yengeler gelinler kızlar torunlar sülalece geliyorlar. Nasıl olacak hiç bilmiyorum çocuk yokken zor yetiyordum. Seninle ben ne çektik şu misafirlerden

Ben de seninle aynı durumdayım maksimum 20 cc

benim kaynanam oglunun ve benim ablamin yaninda dedi ki "ben meme versem benim kucagimda da durmaz mi, hep senin kucaginda duruyor" 5 yillik evliyim asla ummazdim bu lafi ondan ama yanlis tanimisim demek ki
kendi tecrübelerime göre her kv içinden bir cin çıkıyor her ne kadar ilk başlarda cicim kızım gibi tatlı takılsalar da

Ben manuel aletle sagiyorum digeri yika et zor geliyor. Bazen de direk elimle siktirarak

benim kaynanam oglunun ve benim ablamin yaninda dedi ki "ben meme versem benim kucagimda da durmaz mi, hep senin kucaginda duruyor" 5 yillik evliyim asla ummazdim bu lafi ondan ama yanlis tanimisim demek ki
Bu kaynanalar hep mi aynı arkadaş. Benim de çokkk söyleyecek şeyim var ama adım da belli afişe olmayayım sonra diye susuyorum

Kızlar Biz dün hastaneye gittik Hani bebeğimin kilo alımında sıkıntı vardı ya Doktor O yüzden sütünü sağıp ver demişti ama ben de sağmaya her zaman yetişemedim arada mama takviyesi ile birlikte Süt verdim Maşallah kilo alımı şu an çok iyi bir haftada. Ancak benim de şu aralar kafama takılan okul konusu var Okulu dondurursam mı dondurmasam mi emin değilim. Dondurursam En fazla altı ay donduracağım .diğer dönem tekrar gideceğim bu sefer okulum Yarım dönem uzamış olacak .dondurmaz Sam bebeğe Kayınvalidem bakacak. Kendi evinde bakarsa akşama kadar orada kalmamızi ister. benim evimde bakarsa nasıl olur onu bilmiyorum. sizce ne yapayım ben ya . Işim de senin şu an için tek başıma hiçbir yere gitmemi istemiyor Ben de sıkıldım artık evde olmaktan ama bebeğimi de çok seviyorum

Aman konuşmak için konusuyolar işte. Sanki onlara fikir soran oldu.

Benimkinin kafa da ayni. Keske verdiği pozlari aatabilsm kocasi ve bebegimle. Boyke ikisi dr bebege bakiyor o bebege bakiyor kocasi ona bakiyor filan

Dik bir sekilde sarilarak tutup ziplayarak evi dolasiyoruz. Bacaklarimdan yaylanarak yani. Kah susuyo kah agliyo kah 5 dk uyuyo o sekilde. Bazen birdn geri atiyo kendini beni tekmeliyo cirmikliyo.
Yardicisiz bir insanin dayanabilecgi fiziki bir durum dgil bnce. Cunky zatn uykusuz ve yorgun oluyosun gece yarilarina htta sabaha kadar bazen boyle aglayinca timrhanelik...

Amaci beni yildirmak ama cok bekler. 9 gun yanlarindayiz bakalim. Bi an dahi birakmamam lazim bebegi. Ya bal verecek ya mama. Maksat onda dursun bebek. 4 gunlukken basina dikilip bana bakiyo diyordu

Ben okulunu bir dönem uzatmandan yanayım öyle kayınvalideye küçücük bebeğini emanet etme en azından ele avuca gelene kadar. Hoş büyüyünce de sana karşı çocuğunu dolduracak potansiyele sahip biri ama. Keşke başka bakacak biri olsa senin için.

Benimkinin kafa da ayni. Keske verdiği pozlari aatabilsm kocasi ve bebegimle. Boyke ikisi dr bebege bakiyor o bebege bakiyor kocasi ona bakiyor filan
Şaka gibi
Benimki de bazen annesi gibi davranmaya çalışıyor. Çocuk onu sevmeyecek diye aklı çıkıyor el kadar bebek daha hele bi dur

• Canım işte Zaten ben de onu düşünüyorum. Ne kadar erken okulumu erken bitirirsem o kadar iyi .şimdiOkulu dondurursam bebeğim uyuyarak geçirdiği günleri benim yanımda geçirecek ama Aklının erdiği zamanlarda Kayınvalidenin yanında olacak.onun huyunu kapmasindan korkuyorum

Ben de seninle aynı durumdayım maksimum 20 cc
Ben artık son çırpınışlarımı yapıyorum canım sağmakda artırmazsa yapacağım bişey kalmıyor. Yedim içtim vitaminler kullandım yarım saatte bi emzirdim kar etmedi. Her annenin sütü bebeğine yeter sözü tam bi yalanmış.
Ben manuel aletle sagiyorum digeri yika et zor geliyor. Bazen de direk elimle siktirarak
Maşallah maşallah elektrikli olsa daha fazla çıkıcak demek ki. Elle ben hiç beceremedim nedense.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…