- 22 Ocak 2017
- 6.586
- 8.549
- 198
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #59.181
O zaman okulunu bitir. Coxugun kisiligi olusmaya basladiginda yaninda ol. Kvye sakin birakma bir yasindan sonra. Ne konular okuyoruz bir derdimvarda...
- Canım işte Zaten ben de onu düşünüyorum. Ne kadar erken okulumu erken bitirirsem o kadar iyi .şimdiOkulu dondurursam bebeğim uyuyarak geçirdiği günleri benim yanımda geçirecek ama Aklının erdiği zamanlarda Kayınvalidenin yanında olacak.onun huyunu kapmasindan korkuyorum
mama vermeyi birakmistin, sonuc nasil çikti kilo alabilmis mi? bende mama veriyorum ve mama miktari gittikce artiyor. o yuzden sordumDoktorlar çok değişk bizim ilk doktorumuzda mamayı az verdm diye kızdı bana hemen değiştrdm. Bu doktorum tecrübeli bi bayan beni bırakmaya ikna etti. Kademeli bırakıcaz dedi haftalık kilo takibi yapıyoruz. Mama kötü bişey değil bana kalsa vermeye devam ederm. Ama belli süre sonra sütün azalması bebeğin bırakması söz konusu olur diye şimdiden bırakmak istyrm. Ama kızlar şöyle bi durum var gerçekten mamayı vermedkçe memeye dayadım ve böylece sütümün arttığnı hissettm.. bırakmak isteyenlere motivasyon olsun. Tabi doktorla karar vererek bırakılmalı
Benim kayınvalidemde ben kızımı sana bırakıp nasıl gidicem şimdi demişti sanki bakması gerekn ben değilim gibi. al onuda götür diye atarlandm sütüm gelse götürmezmiyim dedi utanmadan :)Buarada bebegi annem annem diye sevdigine deginmiyorum bile
Kızım sabah uyudu 9:30 gibi kahvaltı yaptım ettim 12 gibi kalktı. 1:30 gibi yine uyudu. Hala uyuyor. Korkmaya başladım böyle uyumazdı hiç arada gözlerini açıp bakıyor yine uyuyorakşam hastaneye gidicem randevum var. O sırada kıyameti koparmazsa iyidir
Ben artık son çırpınışlarımı yapıyorum canım sağmakda artırmazsa yapacağım bişey kalmıyor. Yedim içtim vitaminler kullandım yarım saatte bi emzirdim kar etmedi. Her annenin sütü bebeğine yeter sözü tam bi yalanmış.
Maşallah maşallah elektrikli olsa daha fazla çıkıcak demek ki. Elle ben hiç beceremedim nedense.
sagilmazsa azalir mi sut??kizlar, gun icerisinde gogsunuzu sagiyor musunuz? Sagmak gerekir yoksa gerekmez mi bilemedim. bebeginiz gogsunuzdeki tum sutu bitirmis oluyor mu?
Benim kayınvalidemde ben kızımı sana bırakıp nasıl gidicem şimdi demişti sanki bakması gerekn ben değilim gibi. al onuda götür diye atarlandm sütüm gelse götürmezmiyim dedi utanmadan :)
Bence bebeğinle sen ilgilen 6 ay daha uzasın okul ne olacak ki yeni doğmuş bebişin sana çok ihtiyacı var sende çok seviyosun onu bence dusunme bileKızlar Biz dün hastaneye gittik Hani bebeğimin kilo alımında sıkıntı vardı ya Doktor O yüzden sütünü sağıp ver demişti ama ben de sağmaya her zaman yetişemedim arada mama takviyesi ile birlikte Süt verdim Maşallah kilo alımı şu an çok iyi bir haftada. Ancak benim de şu aralar kafama takılan okul konusu var Okulu dondurursam mı dondurmasam mi emin değilim. Dondurursam En fazla altı ay donduracağım .diğer dönem tekrar gideceğim bu sefer okulum Yarım dönem uzamış olacak .dondurmaz Sam bebeğe Kayınvalidem bakacak. Kendi evinde bakarsa akşama kadar orada kalmamızi ister. benim evimde bakarsa nasıl olur onu bilmiyorum. sizce ne yapayım ben ya . Işim de senin şu an için tek başıma hiçbir yere gitmemi istemiyor Ben de sıkıldım artık evde olmaktan ama bebeğimi de çok seviyorum
Çok ağlıyor her gün yapamıyorum. Zaten işe yarıyo mu emin değilim. Bende tüpün yarısını sıkabiliyorum. Tıkalı olumca daha huysuz olduğundan eminim. Ve çoğu zaman tıkalı. Alerjik yapılı olcak diye korkuyorum. Sana doktor bir neden söyledi mi tıkanıklık için?hadess cocugun burnunu her gun aciyo musun? Serum fizyolojikle mi? Bi de tupu bitiremiyorum ben ya cok agliyor yakiyor birz burnunu heralde. Her gun tikali bu
Denesem fışkırır mı acaba hiç sanmıyorumdaAyni inek sagar gibi alta dogru siktirarak in sonra altta bastır fışkırma olayi cok sasirtici 5 6 cizgi seklinde fışkırıyor
Cunku insanlar anlamiyor .Uyariyi görüp basan da var.Bu ne diye zahmet edip okumayan da .Benim arkadaşımın ikizleri var baktı uyarılar ise yaramıyor zili sökmüştüayrıca misafire iyi katlanıyorsunuz. Ben arkadaşlarımı bile kabul etmedim. Büyüdüğünde gelirsiniz diye 1 bardak su bile vermem kimseye hiç uğraşamam ayakta zor duruyorum
Aksam esim gelince yıkamayı deneyecegim. Zaten durmadigi için su an mümkün görünmüyor .canim benim kendi oglumda gozlemledigim, banyo saatine gore uykusunun degismesi oldu. Esimin teyzesi gelip sabah 11de yikadi 1 hafta boyunca. Cocuk sabah yikaninca uykusu açildi hic uyumamaya basladi hatta kadin da sasirdi. Farkli saatleri deneyebilirsin belki ise yarar.
Biz sucuyu dun 2 kere aradık sakin zile basma kapiya koy 3 damacana ve sessizce uzaklas dedik .biz evden zil sesi gelen kisma pamuk tikadik ve koli bantiyla yapistirdik, zil duyuluyor ama cok azaldi sesi. Hatta bebegin agladigi bir anda sucuyu duymamisiz
Canim hepsi tek tek gelse 10 kere 20 kere hazirlanman gerekir .Boyle curcuna ama bir seferlik öyle düşünŞu bebek büyümeden kırkı çıkmadan gelen misafirlere sinir oluyorum ya. Sonra gel yani kaçıyor muyuz! İnsanları anlayamıyorum yani. Bir de görmüş geçirmiş insanlarsınız. Anlamanız lazım halden ama yok. Bana da bu hafta eşimin anne tarafı gelecek. Tek tek de gelmiyorlar dayılar yengeler gelinler kızlar torunlar sülalece geliyorlar. Nasıl olacak hiç bilmiyorum çocuk yokken zor yetiyordum. Seninle ben ne çektik şu misafirlerden
Tikali olmasi icin soyledigi tek sey karni cok sis burnu tikali bu yuzden alerji olabilir bu bebekte. Aynen burnu tikaliyken iyice huysuzlasiyor sabahtam beri uyutmaya calisiyorum tikali tikali agliyor nezle gibi. Bende ne jadar aglarsan agla accam dedim gene tupun yuzde 75 ini sikabildim en fazla o kadar dayandi yuregim aglatmaya ama cok sukur acildi burnu. Sallayarak uyuttum sonra. Suanda uyuyo. Her sabah duzenli acsam mi bilmiyorum ya...Çok ağlıyor her gün yapamıyorum. Zaten işe yarıyo mu emin değilim. Bende tüpün yarısını sıkabiliyorum. Tıkalı olumca daha huysuz olduğundan eminim. Ve çoğu zaman tıkalı. Alerjik yapılı olcak diye korkuyorum. Sana doktor bir neden söyledi mi tıkanıklık için?
Ilk basta bebegim ememedigi icin sağıyordum. Annem vardı aparatlari kaynatıyordu sütü posetliyordu vs .Ben yokken sagamazsin cok emzir cok sütün olur dedi .10 gundur falan sagmiyorum .Kafam da rahat yok 30 cıktı yok 40 diye stres olmuyorum şahsen .Zaten 1 sene ben bakcam bebeğime. 7 24 evdeyiz surekli memede .kizlar, gun icerisinde gogsunuzu sagiyor musunuz? Sagmak gerekir yoksa gerekmez mi bilemedim. bebeginiz gogsunuzdeki tum sutu bitirmis oluyor mu?
Canim oglunun kilo almasina sevindim .Okul isine gelince bir an once bitir .Birakip başlamak hem motivasyon düşüklüğü hem zaman kaybi .Diplomani bir an once almaya bak .Her gun sistem değişiyor vs vs .Hem de tam gun olmaz derslerin. Belki bos gunun de olur .Bebeginin uyku zamanina denk gelir baz ıgunler ve uyuyup uyandiginda yaninda olursun .Madem bu yola bas koydun oglun icin cabuk bitirmeye bak .2 gun sonra emeklemeyip yürüdü arkandan anne dedi mi bırakman daha zor olur.Kızlar Biz dün hastaneye gittik Hani bebeğimin kilo alımında sıkıntı vardı ya Doktor O yüzden sütünü sağıp ver demişti ama ben de sağmaya her zaman yetişemedim arada mama takviyesi ile birlikte Süt verdim Maşallah kilo alımı şu an çok iyi bir haftada. Ancak benim de şu aralar kafama takılan okul konusu var Okulu dondurursam mı dondurmasam mi emin değilim. Dondurursam En fazla altı ay donduracağım .diğer dönem tekrar gideceğim bu sefer okulum Yarım dönem uzamış olacak .dondurmaz Sam bebeğe Kayınvalidem bakacak. Kendi evinde bakarsa akşama kadar orada kalmamızi ister. benim evimde bakarsa nasıl olur onu bilmiyorum. sizce ne yapayım ben ya . Işim de senin şu an için tek başıma hiçbir yere gitmemi istemiyor Ben de sıkıldım artık evde olmaktan ama bebeğimi de çok seviyorum
Bal miii yok artik o bali sindirmesi icin gereken sistem olusmadi vücudunda bir kere .Amaci beni yildirmak ama cok bekler. 9 gun yanlarindayiz bakalim. Bi an dahi birakmamam lazim bebegi. Ya bal verecek ya mama. Maksat onda dursun bebek. 4 gunlukken basina dikilip bana bakiyo diyordu
A secenegi sevinKizlar sizi okuyunca kvdem yok dye sevinsem mi uzulsem mi arada kaliyorum
Olmasi gereken o sakin ol ve masallah de :)Kızım sabah uyudu 9:30 gibi kahvaltı yaptım ettim 12 gibi kalktı. 1:30 gibi yine uyudu. Hala uyuyor. Korkmaya başladım böyle uyumazdı hiç arada gözlerini açıp bakıyor yine uyuyorakşam hastaneye gidicem randevum var. O sırada kıyameti koparmazsa iyidir
Denesem fışkırır mı acaba hiç sanmıyorumda
Ilk basta bebegim ememedigi icin sağıyordum. Annem vardı aparatlari kaynatıyordu sütü posetliyordu vs .Ben yokken sagamazsin cok emzir cok sütün olur dedi .10 gundur falan sagmiyorum .Kafam da rahat yok 30 cıktı yok 40 diye stres olmuyorum şahsen .Zaten 1 sene ben bakcam bebeğime. 7 24 evdeyiz surekli memede .
Canim oglunun kilo almasina sevindim .Okul isine gelince bir an once bitir .Birakip başlamak hem motivasyon düşüklüğü hem zaman kaybi .Diplomani bir an once almaya bak .Her gun sistem değişiyor vs vs .Hem de tam gun olmaz derslerin. Belki bos gunun de olur .Bebeginin uyku zamanina denk gelir baz ıgunler ve uyuyup uyandiginda yaninda olursun .Madem bu yola bas koydun oglun icin cabuk bitirmeye bak .2 gun sonra emeklemeyip yürüdü arkandan anne dedi mi bırakman daha zor olur.
Bal miii yok artik o bali sindirmesi icin gereken sistem olusmadi vücudunda bir kere .
A secenegi sevin
Olmasi gereken o sakin ol ve masallah de :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?