- 1 Haziran 2017
- 8.204
- 11.845
- 248
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #59.201
O zaman okulunu bitir. Coxugun kisiligi olusmaya basladiginda yaninda ol. Kvye sakin birakma bir yasindan sonra. Ne konular okuyoruz bir derdimvarda...
kızlar benim durumumda olan bir arkadaşımla konuştum Onun da çocuğu şu an 23 yaşlarında O da bana kesinlikle devam et belki 4. Sınıfta bırakırsın dondurursun DiyorIlk basta bebegim ememedigi icin sağıyordum. Annem vardı aparatlari kaynatıyordu sütü posetliyordu vs .Ben yokken sagamazsin cok emzir cok sütün olur dedi .10 gundur falan sagmiyorum .Kafam da rahat yok 30 cıktı yok 40 diye stres olmuyorum şahsen .Zaten 1 sene ben bakcam bebeğime. 7 24 evdeyiz surekli memede .
Canim oglunun kilo almasina sevindim .Okul isine gelince bir an once bitir .Birakip başlamak hem motivasyon düşüklüğü hem zaman kaybi .Diplomani bir an once almaya bak .Her gun sistem değişiyor vs vs .Hem de tam gun olmaz derslerin. Belki bos gunun de olur .Bebeginin uyku zamanina denk gelir baz ıgunler ve uyuyup uyandiginda yaninda olursun .Madem bu yola bas koydun oglun icin cabuk bitirmeye bak .2 gun sonra emeklemeyip yürüdü arkandan anne dedi mi bırakman daha zor olur.
Bal miii yok artik o bali sindirmesi icin gereken sistem olusmadi vücudunda bir kere .
A secenegi sevin
Olmasi gereken o sakin ol ve masallah de :)
Bizim tikanilik sumuk parcasindan olmuyo ya icerilerde mukustan veya dokularin sisliginden tikanik o yuzden serumu iceri basincli fiskirtmak gerekiyoBen serum fizyolojigi kullandim ise yaramadi gibi geldi sut damlattim birde kulak cubuguna bepanten sürüp icinde dönduruyorum mutlaka cikiyor . Sinra tekrar krem sürüyorum yumusk olsun diye
Benim kayınvalidemde ben kızımı sana bırakıp nasıl gidicem şimdi demişti sanki bakması gerekn ben değilim gibi. al onuda götür diye atarlandm sütüm gelse götürmezmiyim dedi utanmadan :)
hic dusunme sevin canim, hatta kalkip gobek atmalisin benceKizlar sizi okuyunca kvdem yok dye sevinsem mi uzulsem mi arada kaliyorum
Bizim tikanilik sumuk parcasindan olmuyo ya icerilerde mukustan veya dokularin sisliginden tikanik o yuzden serumu iceri basincli fiskirtmak gerekiyo
Yaa materyal dersi gercekten cok sıkıntılı. Bosken bile cok emek istiyor .Dagit ,topla ,tasarla bir suru mesele .kızlar benim durumumda olan bir arkadaşımla konuştum Onun da çocuğu şu an 23 yaşlarında O da bana kesinlikle devam et belki 4. Sınıfta bırakırsın dondurursun Diyor
Haklisin devam edicem yarim gun olur dersler..
Belki dediginiz gibi bos gunum de olur.
Bie materyal dersi var cok hazirlik gerektiriyor. Onu dodnurcam diye hocaya ilettm tamam dedi seneyr onu alirim
ne kadar tanıdık bir davranış şekli bizdeki model de memleketinde yaşıyor çocuk bana yabancı yetişecek beni tanımayacak diye oğluna her gün duygu sömürüsü işi gücü bırakıp onun yanına yerleşmemizi bekliyor sanki biz keyif sürüyoruzBenimkinin kafa da ayni. Keske verdiği pozlari aatabilsm kocasi ve bebegimle. Boyke ikisi dr bebege bakiyor o bebege bakiyor kocasi ona bakiyor filan
Yaa materyal dersi gercekten cok sıkıntılı. Bosken bile cok emek istiyor .Dagit ,topla ,tasarla bir suru mesele .
ne kadar tanıdık bir davranış şekli bizdeki model de memleketinde yaşıyor çocuk bana yabancı yetişecek beni tanımayacak diye oğluna her gün duygu sömürüsü işi gücü bırakıp onun yanına yerleşmemizi bekliyor sanki biz keyif sürüyoruz
Doktor tıkalı olduğu zamanlar kullan hatta günde bir kaç defa dedi. Tıkalı olunca yemekte yerken sıkıntı oluyor, aç kalınca iyice huysuzlaşıyor. Açabildiysen süper. Ben beceremiyorum sanırım.Tikali olmasi icin soyledigi tek sey karni cok sis burnu tikali bu yuzden alerji olabilir bu bebekte. Aynen burnu tikaliyken iyice huysuzlasiyor sabahtam beri uyutmaya calisiyorum tikali tikali agliyor nezle gibi. Bende ne jadar aglarsan agla accam dedim gene tupun yuzde 75 ini sikabildim en fazla o kadar dayandi yuregim aglatmaya ama cok sukur acildi burnu. Sallayarak uyuttum sonra. Suanda uyuyo. Her sabah duzenli acsam mi bilmiyorum ya...
Yaaaa bakalım denycem :) sıktığım zaman ucundan damla damla akıyor ama fışkırdığını gorsem naparım acaba çok değişik bişey ya :))Bebegi emzir uyut hurma ye 5 6 tane sonra banyoya gir sicak su goguslerine gelsin masaj yap doldugunu hissedene kadar sonra cik bir yarim saat uyu uyan fiskirir insallah :)
Tostosun totişini yerim senin canın sağolsun buna niye takıldın :)Kizlar lise mezunuyum ama açıköğretim lisans okuyorum diksiyonum cok iyidir okudugum kitap sayisini telafuz etmem bile zor. Simdi bunlari niye yazdim cunku bazi mesajlarim ilk okul terk gibi. Sebebi burada bir tostos var ve durmuyor surekli kucakta. Tek elle ancak oluyor iste. Zaten tiplerim kayik mesajlar da bozuldu
Ben elektrikli ile sağıyorum ilk başta sağdıkça 10 cc falan arttı dedim doğru herhalde artacak Yok değişen birşey olmadı. Üstelik olan göğüslere oldu makine mahvetti uçlarınıBen artık son çırpınışlarımı yapıyorum canım sağmakda artırmazsa yapacağım bişey kalmıyor. Yedim içtim vitaminler kullandım yarım saatte bi emzirdim kar etmedi. Her annenin sütü bebeğine yeter sözü tam bi yalanmış.
Maşallah maşallah elektrikli olsa daha fazla çıkıcak demek ki. Elle ben hiç beceremedim nedense.
Canim benim yasadiklarin cok tanidik bazi bebekler bizimkiler gibi zor oluyor iste... Zamanla gecicek cocugunun gozu acildikca bir miktar daha kolaylasicak sonra cenesi guclendikce daha az emmeye baslicak daha da kolaylasicak sonra oyuncaklardan anlamaya baslicak bir miktar daha derken... Bir bakmissin zor zamanlar geride kalmis. Ben hala iki dakikalik sabah kahvaltimla duruyorum ustelik annemin evindeyim ama sagolsun her gun baska bir is uretiyor kendine veya evden kaciyor....Merhaba arkadaşlar. Bizim 40 ımız bugün çıktı. Bebeğine yalnız bakan anneler, desteğe ve morale çok ihtiyacım var. 17 günlükken yalnız kaldım ve bu daha çok benim tercihimdi (annemin hiçbir iş yapamaması kayınvalide ve görümcenin+görümce kızının evde olması ile bana kalabalıktan fenalık gelmesi, evdeki hiçbir işin yapılmaması, evimn aşırı kirlenmesi-obsesifim vs vs gibi nedenlerle) evin işlerini ve yemeği bir şekilde götürüyordum ama bebek bir süredir tamamen huy değiştirdi. Çocuk çok ama çok zor uyuyor, buraya bile uzun bir aradan sonra girebiliyorum hiç zaman olmuyor duş alabiliyorsam şanslıyım. Dolayısı ile hiçbir sayfayı okuyamadım umarım herkes iyidir. Sürekli kucak istemeye başladı, meme haricinde kesinlikle uyumuyor, uyuduktan sonra yerine bırakırken anında uyanıp ağlamaya başlıyor. Gaz sancısı da eklenince dün akşam pencereden atlamayı düşündüm. Bunları yaşayan anneler neler yapıyorsunuz? Yalnızlık, hiç bitmeyen ev işleri, bebek ile nasıl başa çıkıyorsunuz? Kendinize vakit ayırabiliyor musunuz? Desteklerinize ihtiyacım var.
buyumesi icin şafak sayiyorumMerhaba arkadaşlar. Bizim 40 ımız bugün çıktı. Bebeğine yalnız bakan anneler, desteğe ve morale çok ihtiyacım var. 17 günlükken yalnız kaldım ve bu daha çok benim tercihimdi (annemin hiçbir iş yapamaması kayınvalide ve görümcenin+görümce kızının evde olması ile bana kalabalıktan fenalık gelmesi, evdeki hiçbir işin yapılmaması, evimn aşırı kirlenmesi-obsesifim vs vs gibi nedenlerle) evin işlerini ve yemeği bir şekilde götürüyordum ama bebek bir süredir tamamen huy değiştirdi. Çocuk çok ama çok zor uyuyor, buraya bile uzun bir aradan sonra girebiliyorum hiç zaman olmuyor duş alabiliyorsam şanslıyım. Dolayısı ile hiçbir sayfayı okuyamadım umarım herkes iyidir. Sürekli kucak istemeye başladı, meme haricinde kesinlikle uyumuyor, uyuduktan sonra yerine bırakırken anında uyanıp ağlamaya başlıyor. Gaz sancısı da eklenince dün akşam pencereden atlamayı düşündüm. Bunları yaşayan anneler neler yapıyorsunuz? Yalnızlık, hiç bitmeyen ev işleri, bebek ile nasıl başa çıkıyorsunuz? Kendinize vakit ayırabiliyor musunuz? Desteklerinize ihtiyacım var.
Orası öyle ama insanı mahvediyor o kalabalık:)Cunku insanlar anlamiyor .Uyariyi görüp basan da var.Bu ne diye zahmet edip okumayan da .
Aksam esim gelince yıkamayı deneyecegim. Zaten durmadigi için su an mümkün görünmüyor .
Biz sucuyu dun 2 kere aradık sakin zile basma kapiya koy 3 damacana ve sessizce uzaklas dedik .
Canim hepsi tek tek gelse 10 kere 20 kere hazirlanman gerekir .Boyle curcuna ama bir seferlik öyle düşün
Canım sen İstanbul’da mıydın? İstanbuldaysan hangi doktora gidiyorsun :)Kızlar merak edenler için yazıyrm oğlum kilo almış çok şükür. Böyle devam edeceğiz bakalım. Ama beni yoruyor mama verince uyuyordu 2 saat şimdi saatbaşı uyanıyor. Normalmş okadar uyuması zamanla çene kasları gelişecek daha çabuk emecek daha çok uyuyacak dedi. İnşallahh..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?