2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

O zaman okulunu bitir. Coxugun kisiligi olusmaya basladiginda yaninda ol. Kvye sakin birakma bir yasindan sonra. Ne konular okuyoruz bir derdimvarda...

kızlar benim durumumda olan bir arkadaşımla konuştum Onun da çocuğu şu an 23 yaşlarında O da bana kesinlikle devam et belki 4. Sınıfta bırakırsın dondurursun Diyor
Haklisin devam edicem yarim gun olur dersler..
Belki dediginiz gibi bos gunum de olur.
Bie materyal dersi var cok hazirlik gerektiriyor. Onu dodnurcam diye hocaya ilettm tamam dedi seneyr onu alirim

Ben serum fizyolojigi kullandim ise yaramadi gibi geldi sut damlattim birde kulak cubuguna bepanten sürüp icinde dönduruyorum mutlaka cikiyor . Sinra tekrar krem sürüyorum yumusk olsun diye
Bizim tikanilik sumuk parcasindan olmuyo ya icerilerde mukustan veya dokularin sisliginden tikanik o yuzden serumu iceri basincli fiskirtmak gerekiyo

Benim kayınvalidemde ben kızımı sana bırakıp nasıl gidicem şimdi demişti sanki bakması gerekn ben değilim gibi. al onuda götür diye atarlandm sütüm gelse götürmezmiyim dedi utanmadan :)

sanki kendi taşimiş, dogurmus. Pes valla hangi cesaretle boyle konusuyorlar anlamiyorum

Kizlar sizi okuyunca kvdem yok dye sevinsem mi uzulsem mi arada kaliyorum
hic dusunme sevin canim, hatta kalkip gobek atmalisin bence

Bizim tikanilik sumuk parcasindan olmuyo ya icerilerde mukustan veya dokularin sisliginden tikanik o yuzden serumu iceri basincli fiskirtmak gerekiyo

Bizimki agzindan giren her seyi cok seviyor banyo suyu dahil. Ama burnuna asla dokturmedi onu. Ama kulak cubuguna hic ses etmiyor masallah. Bizkmki de hiril hiril hep hic gecmiyor o ama napalim doktor damarlari gelisince gececek dedi. Su an burun dar ondan hırıltı normal dedim . Gecen gun usutmus sesi ayni kiz gibiydi gerilmişti yavrum yazik onu atlatti.

Yaa materyal dersi gercekten cok sıkıntılı. Bosken bile cok emek istiyor .Dagit ,topla ,tasarla bir suru mesele .

Benimkinin kafa da ayni. Keske verdiği pozlari aatabilsm kocasi ve bebegimle. Boyke ikisi dr bebege bakiyor o bebege bakiyor kocasi ona bakiyor filan
ne kadar tanıdık bir davranış şekli bizdeki model de memleketinde yaşıyor çocuk bana yabancı yetişecek beni tanımayacak diye oğluna her gün duygu sömürüsü işi gücü bırakıp onun yanına yerleşmemizi bekliyor sanki biz keyif sürüyoruz

Kızlar merak edenler için yazıyrm oğlum kilo almış çok şükür. Böyle devam edeceğiz bakalım. Ama beni yoruyor mama verince uyuyordu 2 saat şimdi saatbaşı uyanıyor. Normalmş okadar uyuması zamanla çene kasları gelişecek daha çabuk emecek daha çok uyuyacak dedi. İnşallahh..

Kizlar lise mezunuyum ama açıköğretim lisans okuyorum diksiyonum cok iyidir okudugum kitap sayisini telafuz etmem bile zor. Simdi bunlari niye yazdim cunku bazi mesajlarim ilk okul terk gibi. Sebebi burada bir tostos var ve durmuyor surekli kucakta. Tek elle ancak oluyor iste. Zaten tiplerim kayik mesajlar da bozuldu

Su an gece gunduz bayramda cocuk kucaklarinda aglasin diye dua ediyorum. Yoksa bizde kalsin ben mamayla bakayim der. Der yani. Prima aldirdi zorla. Milupayla besleyeceğim diyor. Bayramda diyecegim ama menopoza girmediysen adamin olmeden bi daha yap diye

Doktor tıkalı olduğu zamanlar kullan hatta günde bir kaç defa dedi. Tıkalı olunca yemekte yerken sıkıntı oluyor, aç kalınca iyice huysuzlaşıyor. Açabildiysen süper. Ben beceremiyorum sanırım.

Bebegi emzir uyut hurma ye 5 6 tane sonra banyoya gir sicak su goguslerine gelsin masaj yap doldugunu hissedene kadar sonra cik bir yarim saat uyu uyan fiskirir insallah :)
Yaaaa bakalım denycem :) sıktığım zaman ucundan damla damla akıyor ama fışkırdığını gorsem naparım acaba çok değişik bişey ya :))

Merhaba arkadaşlar. Bizim 40 ımız bugün çıktı. Bebeğine yalnız bakan anneler, desteğe ve morale çok ihtiyacım var. 17 günlükken yalnız kaldım ve bu daha çok benim tercihimdi (annemin hiçbir iş yapamaması kayınvalide ve görümcenin+görümce kızının evde olması ile bana kalabalıktan fenalık gelmesi, evdeki hiçbir işin yapılmaması, evimn aşırı kirlenmesi-obsesifim vs vs gibi nedenlerle) evin işlerini ve yemeği bir şekilde götürüyordum ama bebek bir süredir tamamen huy değiştirdi. Çocuk çok ama çok zor uyuyor, buraya bile uzun bir aradan sonra girebiliyorum hiç zaman olmuyor duş alabiliyorsam şanslıyım. Dolayısı ile hiçbir sayfayı okuyamadım umarım herkes iyidir. Sürekli kucak istemeye başladı, meme haricinde kesinlikle uyumuyor, uyuduktan sonra yerine bırakırken anında uyanıp ağlamaya başlıyor. Gaz sancısı da eklenince dün akşam pencereden atlamayı düşündüm. Bunları yaşayan anneler neler yapıyorsunuz? Yalnızlık, hiç bitmeyen ev işleri, bebek ile nasıl başa çıkıyorsunuz? Kendinize vakit ayırabiliyor musunuz? Desteklerinize ihtiyacım var.

Tostosun totişini yerim senin canın sağolsun buna niye takıldın :)

Ben elektrikli ile sağıyorum ilk başta sağdıkça 10 cc falan arttı dedim doğru herhalde artacak Yok değişen birşey olmadı. Üstelik olan göğüslere oldu makine mahvetti uçlarını

K kathleen kelly bebeginin sata gore doğması gereken tarih ne zamandı ?3.hafta atak haftasiymis.Oglum dun 12 saatte sadece 1 saat uyudu .Ac susuz kaldim .wc ye gittim o ara kusmuş. Anlattığın gibi surekli kucakta .Sadece memede uyuyor .Yataga koyunca direk aciyor gözleri. 3 gundur dışardan yemek yiyorduk .Bugun 45 dk uyudu hemen yemek koydum ocaga .Ev temizligini esim pazar gun yaptı .Ben hic dokunamıyorum. Uyudugu kisa araliklarda mutfağı ancak topluyorum .3 gundur gece gunduz uykusunu terk ettik .3 gun öncesine kadar yine kucak düşkünüydü ama gunun bazi saatlerinde bir kez 2 saatlik uykusu vardi. Simdi yarim saat uyutabilsem seviniyorum .Geçeceğini söylüyorlar insallah düzelir. Esimin isten gelmesini iple çekiyorum .Dusa giriyorum 5 10 dk uzaniyorum.Sabahlari da esim evden çıkmadan jet hızıyla kahvaltı hazırlayıp yiyorum .Uzun uzun yazdim ki yalniz olmadığını bil canim .Evdeki kalabalik cok bunaltici .Biz de 21gunlukken yalniz kaldik .

Canim benim yasadiklarin cok tanidik bazi bebekler bizimkiler gibi zor oluyor iste... Zamanla gecicek cocugunun gozu acildikca bir miktar daha kolaylasicak sonra cenesi guclendikce daha az emmeye baslicak daha da kolaylasicak sonra oyuncaklardan anlamaya baslicak bir miktar daha derken... Bir bakmissin zor zamanlar geride kalmis. Ben hala iki dakikalik sabah kahvaltimla duruyorum ustelik annemin evindeyim ama sagolsun her gun baska bir is uretiyor kendine veya evden kaciyor....

buyumesi icin şafak sayiyorum

Orası öyle ama insanı mahvediyor o kalabalık:)

Canım sen İstanbul’da mıydın? İstanbuldaysan hangi doktora gidiyorsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…