2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bugünlerin hepsi geçecek. Belki şu an bunu söyleyenlere sinir oluyorsun ama inan öyle. Böyle olmasa kimse 2-3 hatta daha çok çocuk doğurmazdı. Ben ikinci kez anne oldum, bu kez her şey çok daha rahat geçiyor. Aksine büyük oğlumda hiç gaz sorunu yaşamamıştık, şimdi bebeğim gazlı bazen saatlerce uyumuyor ama kriz anlarıyla daha kolay başa çıkmayı öğreniyor insan. İlkinde ev toplu durmuyordu, bunda evde 2,5 yaşında bir erkek çocuğu olmasına rağmen evi daha çabuk topluyorum. Belki tecrübe belki de zamanla pratikleşiyorsun. Bu zor zamanlar ne kadar sürer kimse bilemez, her bebek farklı oluyor. Kimisi 40ında düzeliyor, kimisi 3 yaşına gelse de hala huysuz. Sen kendini iyi hissetmeye çalış. Mutlu anne = mutlu bebek.

Ben elektrikli ile sağıyorum ilk başta sağdıkça 10 cc falan arttı dedim doğru herhalde artacak Yok değişen birşey olmadı. Üstelik olan göğüslere oldu makine mahvetti uçlarını

Bebek ilk hafta yara yapti bende silikon ucu takarak sağdım tavsiye ederim. Elektrikli de gayette rahat sagmistim

merhaba kızlar :) bugün doğum yapalı 17 gün oldu ama normal doğum dikişlerim hala düşmedi. hastanede 10 güne iyileşir demişlerdi. bi sorun mu var acaba? sizinki kaç günde düştü?

Benimde bugün misafirim vardı çok yakım akrabam mecbur kabul ettim ama pişmanım 3 tane çocuk vardı kesinlikle uyutamadım kızımı sesten birde sürekli akıl vermeler yok seste uyut alıssın demeler , yok kucağına alışmış , yok sen çok gerginsin demeler , yahu ben neden gerginim 3 tane çocukla saatlerce oturmaya geldiğiniz için olabilirmi? Bebeği uyutmaya çalısırken getir seveliö sonra uyur diye elimden almaya çalıstığınız için olabilirmi?

Amaan hı de gec ugrasma .Bizimki de y.disinda tatilde surekli görüntülü ariyor.
İşte hı hı diyemiyorum boş konuşuyo dolmuyo . Peşini bıraksa şaşaı
gerçektan laf anlatmak çok zor. Bebek olunca herkes bi hoca kesildi başımıza bu nedir ya, kafa tasıde zamanla kendi şeklini alırmış ki bi sağ bi sol yatırıyorum bande arada düz yatırıyorum. Sivri kafa daha iyi işte krepe atmak zorunda kalmazlar :))

Selamlar. Yasadiklarini hepimiz yasiyoruz burda okudugum kadariyla. Mesela bu bile bana bir destek sagliyo. Kendimi yetersiz mutsuz hissettigimde bunu zaman zaman hepimizin yasadigini bilmek bana guc veriyo. Kucagimda sebesiz yere deli gibi aglayan bebek onunla beraber yeter diye aglayarak bagiran ben. Kriz anlarinda insan cok caresiz hissediyo ama emin ol hep boyle olmayacak. Azcik azcik da olsa daha iyiye gidecek. He iyiye giderken gene kriz anlari olacak gene caresiz hissedicez. Ama onlar da bi sekilde gececek. Ben oncelik siralamasi yaptim mesela oncelik bebegin saglikli ve iyi olmasi ikinci oncelik benim saglikli ve iyi olmam. Ev islerini salladim. Haftada bir kvyi cagiriyorum elinden geldigince yapiyo ben de acikcasi titizlenmiyorum. Cunku bebek 1 saat uyuyosa kendime zaman ayirmayi en azindan uyumayi yada salak salak tv izlemeyi tercih ediyorum. Yanliz hissettikce de buraya giriyorum. Birbirimizi tanimasak da suan birbirini en iyi anlayan yargilamadan sohbet edebilen insanlar burdakiler.

normal bebek gibi uyiyinca supheye dusuyosun di mi
Aynen öyle şüpheye düşüp korkuyorum. Bazen akşamları uyuyor eşime diyorum gece yandım ben diye oda normalinden korkar olduk diyor
Ayni inek sagar gibi alta dogru siktirarak in sonra altta bastır fışkırma olayi cok sasirtici 5 6 cizgi seklinde fışkırıyor
Benden 1-2 delikten anca çıkıyor :/
Tam tahmin ettiğim gibi hastanede inletti ortalığı :)
Ben elektrikli ile sağıyorum ilk başta sağdıkça 10 cc falan arttı dedim doğru herhalde artacak Yok değişen birşey olmadı. Üstelik olan göğüslere oldu makine mahvetti uçlarını
Benim uçları çok acımıyor canım ama işe yaramazsa üzülürüm zar zor zaman buluyorum zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…