2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar habersiz gelen insanlar da çok sinir oluyorum Kayinvalide Kayınvalidemlr bu saatte bize gelmiş. Tamam. çocuğu yedirirken Çocuğun ayağını sıkıyor. çocuk kollarını kendine Yaklaştıriyor diye Yok öyle tutma deyip çocuğun kollarını Açmaya çalışıyor. çocuk da kendini kasıyor O yüzden sinir oldum ya.
Bi rahat birakir mısın çocugu dedim en son artik ..
Sonra biz hadi kalkalım dedi görümceme
10 dk oturmadılar ben evde sıfır kol.yatsk dağınık.
Allah'tan etrafi toparlamıştım. Toz almıştım.
Bi yatak odası daginikti

Bizim bugün maşallah çok güzel uyudu akşamda çok güzel ağladı her zamanki gibi :)
Genelde 2 saat kadar uyuyor gündüz canım
Benimki de artik gündüz 2 saat uyuyor .Bebeksin sen ya zorun ne demi
Yatak odana mi giriyorlar
Bizimkiler de girmisti ama benim yataktan kalkamadigim 3 gun girdiler .Onun dışında kesinlikle giremezler.

cok guzel ifade etmişsin yasadiklarimizi

Bizimkiler de girmisti ama benim yataktan kalkamadigim 3 gun girdiler .Onun dışında kesinlikle giremezler.
hani yenidoganlar gunde 17 saate kadar uyurdu takip ettigim cocuk doktorlari oyle yaziyordu. Beklentiyi yukselttiler simdi bizim bebeler gunde 2 saat uyumuyor

Yatak odama girmelerini garipsemigorum artik.
Cocugumun vucut organlarini kendilerine gore oyuncak gibi degistirmeye calisiyolar sinir ol uy orim

Kizlar gunduz sadece 2 saat uyuyan uykusuz sirinimi babası yenice uyuttu .Ben de o uyuturken yemek yedim mutfagi topladim .Bir bardak cay ictim ve simdi yatcam .Oglan 1 saat demez geri uyanir .Esimin yuzunu bi ise giderken bi isten gelince görüyorum. Yemegi bile ayni anda yiyemiyoruz .Sizde de boyle mi

Bizimki de öyle yaa emse bir türlü emmeye başka türlü. .. Gece sağmak daha mı arttırıyor

Ay kızlar oğluş bu akşam 3 saat falan değişik bir şekilde kıvrandı ağladı gaz masajı galan yaptım gazını çıkarttım ama kucağımda bile ağlamaklı ağlamaklı sesler çıkarıp ayaklarını toparlıyordu. En son ağrısı var diye düşündüm bi çay kaşığı calpol verdim yarım saat sonra huzura erdi uyudu garibim. İnsan ne kadar çaresiz kalıyor derdini anlayamayınca. Dili de yok garibim ne yapsın

Bizimki de öyle yaa emse bir türlü emmeye başka türlü. .. Gece sağmak daha mı arttırıyor

Birkac yerde okudum. Gece sagdigin zaman yada iste 2 saatte bir yada duzenli 3 saatte bir vucudun uretmeye hiz verirmiş. Hergun ayni saat tuvalete gitmek gibi..vucut bir zaman sonra o saatte seni idrara sıkışık hissettirmeye baslarmis

Benim de ilk günler birden doldu ve şişip agrımaya başladı sonra düğümler oluştu ben de ilk zamanlar beceremediğimi düşündüm nasıl emziriyordun

kizlar, gun icerisinde gogsunuzu sagiyor musunuz? Sagmak gerekir yoksa gerekmez mi bilemedim. bebeginiz gogsunuzdeki tum sutu bitirmis oluyor mu?
Bitirip bitirmediğini hiç anlamıyorum o yüzden eger beş on dakika emdiyse teker teker boşsltmamıltır diye düşünüp sağıyorum ama on beş ve daha fazlaysa sağıymıyorum. Göğüslerim hep yumuşak olunca bilemiyorum

Sürekli mi uyuyor canım karnı doydu uyudu kalktı gene karnı doydu uyudu o şekilde mi yani
Yok canım sabah genelde 6-7 gibi kalkıyor 12ye kadar memede genelde. Sonra uyuyor 2_3 gibi kalkıyor genelde 2 saat kadar uyuyor. Sonra akşama kadar uyanık yine memede genelde. Akşam 9 gibi falan sancısı olmazsa uyuyor en geç 11-12de falan uyudu akşamları. Ama belli olmuyor bazı günler gündüz hiç uyumuyor bugünde çok uyudu mesela. Sabah 9.30da uyudu 12de kalktı 1.30da tekrar uyudu 3.30da kalktı akşam 8.30da yine uyudu
Şimdi korku sardı gece uyumazsa diye :)
2 gündür kundak yapıyorum daha kolay uyuyor sanırım.

hani yenidoganlar gunde 17 saate kadar uyurdu takip ettigim cocuk doktorlari oyle yaziyordu. Beklentiyi yukselttiler simdi bizim bebeler gunde 2 saat uyumuyor
Aman o doktorlar 20 dk emzirin uyutun diyor bizimkiler 3-4 saat memede 10 dk uykuda. benim inancım yok doktorlara en iyisini yaşayan bilir :)

Bizde oyleyiz....
Esim geldi çocugu aldi.
Yemek hazirladim o bebegi yedirdi
O yemege gecti ben onu yeditmeye devam ettm.
Iff..

Emdikten sonra sağınca ne kadar süt çıkıyor canım

Bizimde öyle canım eşimle birbirimizi göremiyoruz diye sofrada o bebişi oyalarken ben yiyorum sonra ben alıyorum o yiyor o arada konuşuyoruz o kadar. Bide salonda emzirmeye başladım. Haftasonu film bile izledik o şekilde :)

Gazdır muhtemelen canım bazen çıkartamıyorlar ama calpolun ağrı kesici özelliği dışında sakinleştirme rahatlatma özelliği de varmış o yüzden uykuya dalmıştır.

Düşüncesiz insanlar ya. En azından haber verir gelmeden.
Bazen diyorum iyi ki şehir dışındayım o konularda kafam rahat. Gerçi böylede gelen yatıya geliyor oda zor oluyor. Allah sabır versin canim allahtan çok durmamışlar.

Gazdır muhtemelen canım bazen çıkartamıyorlar ama calpolun ağrı kesici özelliği dışında sakinleştirme rahatlatma özelliği de varmış o yüzden uykuya dalmıştır.
Calpol kullanmak sakıncalı mı acaba böyle dırumlarda bilmiyorum ki ilk defa çaresiz kalınca verdim ağrısı var herhalde diye. Doktorumuza sorarım bayramdan sonra

Aynen canm..
Of of buanldim vallahi
Simdi birde okul konusu var.
Biberonla sut icerken cocugun normal vucut sekline bilr karışan insana cicuk nasil emanet edicem emin değilim

Calpol kullanmak sakıncalı mı acaba böyle dırumlarda bilmiyorum ki ilk defa çaresiz kalınca verdim ağrısı var herhalde diye. Doktorumuza sorarım bayramdan sonra
Sanmıyorum canım bebekler için sonuçta buda. Bide ağrısı bile varsa söyleyemiyor ki mecbur tahminlerle vericez. geçen bende verdim üst üste iki gün aşıdan sonra. Aile hekimine sordum çok huysuzdu verdim diye iyi yapmışsın dedi.
Aynen canm..
Of of buanldim vallahi
Simdi birde okul konusu var.
Biberonla sut icerken cocugun normal vucut sekline bilr karışan insana cicuk nasil emanet edicem emin değilim
Bakabilecek başka kimse yok mu canim?
Eğer illa o bakıcaksa kesin kurallarını söyle 2 hafta gelsin yardım etsin hem bebek alışır hem sen istediğin şekilde yönlendirirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…