2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

C cisse0932 olabilir canım ama bi yere kadar dikkat ediyoruz sonuçta bizde insanız ben çorap giyiyorum sürekli sıcak buralar ama sırf çok gazı olmasın diye giyiyorum canım ama çikolata gaz yapar diyorlar bugün canım çok istedi yedim mesela umarım bişey olmaz.

Ne zormus arkadas. Sag ayagimin üstü kipkirmizi ve acıyor sabah fark ettim. Ayagi gerdirince aci hafifler gibi oluyor. Sanki ustune demir dusmus gibi. Belki çarptım belki bebek arabasi carpti fark bile etmemisim sabah biraz vakit buldum kendime orada fark ettim. 3 4 gundur gunduz uyudugu 2 saatlik uykular bitti bende bittim. Popo da tam gecti derken gene kabiz oldum ve ayni sekle geldi

Kızlar bu tup dediğiniz kaç ml? Bizdeki 5 ml yarısı bi burun deliğine yarısı diğer burun deliğine die biliom ben.yanlısmı? Bugun hatta guncel anne var instagramda cocuk doktoru, burun tıkanıklığı için yazı yazmıs oda bir burun deliğine 2-3 ml demiş.siz ne kadar sıkıosunuz?

Ya bari geldiniz akıl vermeyin.banada kvler gelmişti sanırım 56789 kere bu cocuğun gazı var dediler.gecen eşim telde demişti gazı var die.ne gerek varsa.nese oğlumda ole usluyduki gık cıkarmadan uzanıyo, pırt sesinden kendi korkan oğlum hiç bişi yapmadı bunlar surekli gazı var deyip durdu.bide kucuk cocuk var yanlarında o bile gazı var bu bebeğin demeye basladıgaz için sundukları çözümde şekerli su vermeliymişim.baktılar ben hiç dinlemiyom bunseferde anneme benim için şekerli su içsin sütü olur demeye basladılar.annemde sütü var zaten gerek yok dedi.hayır bu şekerli su aşkı nerden çıktı hiç anlamadım.

Kızlar hangi gaz damlasını kullanıyosunuz doktormu verdi sizmi aldınız kızım durmuyo bende gazı vardır diye düsündum baska biseyi yok cunkı( bana kullandiginz gaz damlasinin ismini verirmsnz bitane aliyom yarin normaldede durmuyo ama ekstra fazla agladi bugun

Kızlar en fazla kaç saat emzirmeden durdunuz? Kızım saat 8 gibi emdi mama yedi 9 gibi uyudu. Çok yorgundum. 10 gibi uyumuşum. Eşimde kızım uyanınca ben dinleneyim diye biraz mama vermiş. Bi uyandım 1:30 olmuş saat. Nerdeyse 6 saat olmuş gögüslerim anca yeni yeni sızlıyor.
Eşime kızdım hatta niye uyandırmadın emzircektim sütüm zaten az iyice azalıcak diye. Oda iyi niyetle yapmış ama üzüldüm biraz bi açıdan dinlenmişim iyide olmuş.

Kızlar en fazla kaç saat emzirmeden durdunuz? Kızım saat 8 gibi emdi mama yedi 9 gibi uyudu. Çok yorgundum. 10 gibi uyumuşum. Eşimde kızım uyanınca ben dinleneyim diye biraz mama vermiş. Bi uyandım 1:30 olmuş saat. Nerdeyse 6 saat olmuş gögüslerim anca yeni yeni sızlıyor.
Eşime kızdım hatta niye uyandırmadın emzircektim sütüm zaten az iyice azalıcak diye. Oda iyi niyetle yapmış ama üzüldüm biraz bi açıdan dinlenmişim iyide olmuş.

bugün sap simplexe başladık gaz ilacı zaten reçetesiz satılıyormuş doktor bunu önerdi 2 defa kullandım iyi gibi

24 saat memede hatta yeminle cildiracagim, 3 saat uyudum

gece 2den beri emip emip kusup uyumuyor uyumuyor ve de uyumuyor.

Canım artık emzirme istersen.hem sana hem ona yazık.baska sekilde rahatlatıp uyumaya bak.arabasıyla falan gezdirme olanilir yada banyo belki.sen daha iyi bilirsin tabi bebeğin nası rahatlıyo.böle olunca insan kendini cok caresiz hissediyo bizimde gecen boleydi eşim hep cıkalım arabayla dolasalım arabada rahatlıyo dedi.bende ısrarla yok emmek istiyo emsin deyip o caresizlikle emzirdim.ama habire emip sürekli bağırsakları calıstı poposu kızardı artık.sona dayanamadım esimi dinledim cıktık dısarı direk uyudu bebeğim bi 4 saat.uyanıncada patır patır gazını cıkardı.emmekden gaz bombasına dönmüş bebeğim.uykusuzluktan onlarda cok yoruluyo.

Canım farklı şekilde uyutmaya çalış ikinizde yoruluyorsunuz aç olsa zaten kusmazdı böyle mideside rahatsız olur sürekli emmek istemesine aldırma refleks olarak emmek istiyorlar birazda açlıktan değil. Duş aldır kundak yap biraz salla uyur belki.
Kac damla verdin peki canm
Bende sap simplex kullandım canım günde 3 kere 8 damla veriyordum ama bazıları 5 damla kullanmış. Günde 32 damlayı geçmemek lazımmış bebekler için.

6dan beri uyanığız. Anakucağında yatıyordu kızım az önce. Beni izliyor sürekli ağlamıyor. Tuvalete gitmeye ayağa kalktım daha odadan çıkmadan ağlamaya başladı. Hemen gelicem annecim falan dedim ama nafile belki susar diye odadan çıktım çığlığı bi bastı. Tuvalete bile gidemez oldum kız hissediyor resmen hep yanımda biri olsun istiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…