2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın herkese , benim kızım da öyle birde eşim evden çıkınca çok ağlıyor , babası kapıdan çıktığı gibi bağırmaya başlıyor bazen diyorum tek kaldığımı nerden anlıyorsun

Ya akıl verenin doğumdan sonra kendi hallerini ben bilmesem hadi versin bende dinliyim :)) ama millet kendi yaptıklarını çok çabuk unutuyor bizim bebelerde tecrübe konuşturmak istiyor :))

Canım seninle aynıyız. Bizim de dün 40ımız çıktı ben de sen gibi tek bakıyorum bebeğime. 3güne kadar gayet iyiydi oğlum. Arada uyku sorunu olıuordu ama son iki gündür ağlama krizleri yaşadık akşam 6dan gece 11-12ye kadar. Eşim de bende delirmek üzereydik yapmadığımız şey kalmadı. Ama dün rahattı çok şükür. Demek arada oluyor çocuklarda huy değişimi yada farklı davranışlar. O yüzden seninki de değiştirir daha huyunu merak etme hiç. Sende negatif enerji olursa sinirli asabi olursan çocuğa da geçiyor bu. Bizzat yaşadık bunu. Ben çok sinirlendim uyumuyordu 5-6 saattir. Artık sabrım taşmıştı. Kızgın kızgın pış pışlıyordum. Eşim dışardan geldi sakince aldı oğlumu omzuna. Konuştu etti bir iki pış pış dedi tak uyudu çocuk. :) sakin olamadığında eşine ver bebeği sen balkona filan çık hava al kendine gel canım. Ayrıca bebek uyutucu diye program indirdim. Çok işe yarıyor. Kolik müziği,ninni,pış pış sesi var. Oğlum dün o seslerle uyudu. Anne karnındaki kalp atış sesleri çok rahatlattı dün oğlumu. Ağlama krizi yaşamadık.
Gaz içinde her gün banyo yaptır sonrasında bebe yağı ile masaj yap karnına vücuduna. Ayşe Öner’in gaz masajı videosu var ona bak. Her gün yapıyorum ben onu. Rahatlatıyor gibi. Gaz damlası verebilirsin eğer vermediysen. Annenin rezene çayı içmesi de gazı önlüyor diye biliyorum. Oğluma vermedim ama ben içiyorum her gün. İnş geçecek sıkıntılı günler canım moralini bozma sakın:)

Bizde o programda saç kurutma makinasıyla uyuyoruz bazen diğerleri pek sarmadı bebeğimi :)

Sap smilex kullanıyorum ben canım. Doktor vermişti. Arada veriyorum işe yarıyor mu bilmem. Onun sayeslnde mi çıkarıyor gazını anlamıyorum. Ama çaresiz kalınca veriyorum.

Kizlar acaba atak donemi yavas yavas uzaklasiyor mu ?Gece yine genel olarak uyaniktik ama cok aglamadi mizmizlandi sadece .Bu bile benim icin buyuk moral oldu.

Benim kızımda hep eşim giderken uyanıyor ben emzirirken eşim hazırlanıyor. Nerden biliyorsa saati sıpa
Günaydın kızlar bugün bizmde 40mız çıkıyor.. bakalım değişiklik olacak mı bebeklermzde
Maşallah canım huyu suyu yavaş yavaş oturur artık

Kizlar acaba atak donemi yavas yavas uzaklasiyor mu ?Gece yine genel olarak uyaniktik ama cok aglamadi mizmizlandi sadece .Bu bile benim icin buyuk moral oldu.

Bizim de dün gece sakindi bebeğimiz bende acaba geçiyormu bu günler diye sevindim bakalım bugün nasıl olacak , inşallah bitmiştir .

Bizde o programda saç kurutma makinasıyla uyuyoruz bazen diğerleri pek sarmadı bebeğimi :)

Bizimki yağmur sesini sevdi ama en çok kolik müziğini seviyor.ultrasonda duyduğumuz sese de benziyor. Şarj dayanmıyor Artık. :) kim yaptıysa bu müzikleri Allah razı olsun diyorum. Saatlerce pış pış demek bile insanın ağzını yoruyor açıyorum ordan ben de :)

Bu atak haftalarına nerden bakıyorsunuz canım benim baktığım bazı sitelerde 3 hafta diyor bazılarında 5 hafta diyor ilk atak için

Biogaia verdi dr.sindirim fonksiyonunu da düzenler dedi ve aldım çok memnunum koca koca pirttttt ve zoooortlar.....

Kızlar lütfen yardımcı olun kizim 15 günlük hiç kilo almadı herkes mama verme diyir ama bana doymuyor gibi geliyor emiyir sutum de var gibi yani sıkınca geliyor emerken geliyor mu bilmiyorum hangi mamayi alayim bilemedim

Bizim de dün gece sakindi bebeğimiz bende acaba geçiyormu bu günler diye sevindim bakalım bugün nasıl olacak , inşallah bitmiştir .
Ay insallah .Biz saf gibi uyudugu donemde uyansa ozledik filan diyorduk .Hatta 2 gun esim isten geleceği vakit uyudu .3.gun sevsin diye uyutmadim.Cok safmisiz diyorum esim gülüyor ters kose yapti
Ben oturma odasina götürüp telefonu tv ye bağlıyorum youtube dan aciyorum bazen
Bu atak haftalarına nerden bakıyorsunuz canım benim baktığım bazı sitelerde 3 hafta diyor bazılarında 5 hafta diyor ilk atak için
Canim kizlar soylemisti 3.hafta diye tabloları var ama ben anlamadim cok karmaşık. Bulursam atayim.
Kızlar lütfen yardımcı olun kizim 15 günlük hiç kilo almadı herkes mama verme diyir ama bana doymuyor gibi geliyor emiyir sutum de var gibi yani sıkınca geliyor emerken geliyor mu bilmiyorum hangi mamayi alayim bilemedim
Canim buna doktor karar verir .Gidip kilosuna sariligina baktir.Benimki acliktan sarilik olmustu.Dogdugunda da sutum gelmedigi icin mama vermistik .1 aylik olduk hala kurtulamadik .Kendi kafana gore mama baslama mutlaka danis doktora .

dogru soyluyorsun canim, ben de bittim artik. Ama arabamiz yok, bebek arabasinda disarda evde dolasmayi denedik feryat figan halinde susmadi, ayagimda sallamayi denedim olmadi, emzige karsi olmama ragmen tutturmaya calisiyorum istemiyor. Bitirdi beni, valla baska çareler bulan varsa her fikre açigim...

Benimki de üç dört gündür öyle gazını çıkartıyor kakasını yapıyor ama kıvranıyor ağlıyor.

ya suana kadar hic baska sekilde uyutmayi basaramadim bildigim her yolu denedim sadece memede uyuyor

Canım hiç kilo almadı derken doğum kilosuna gelmedi mi hala? Bide kaç saatte bi emziriyosun? Bende emziriyodum ilk 10 gun kilo alamamıstı ama ben az emziriyomusum biraz bide tam ememiyomus bebeğim.silikon ucla emiyodu onlada uzun emmesi gerekiyomus.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…